ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
AB circle pro
מנהל: מפקחים
Re: AB circle pro
לא התכוונתי שאת התכוונת, אלא היצרן\משווק שאת הוראות ההפעלה שלו רשמת כאן..894 כתב:לא התכוונתי שהשרירים נתפסים. תחשבי למשל, כשאת רצה הרגליים שלך נהיות כואבות נכון? זה אומר שהתאמצת, כך בידיוק המכשיר עובד, הרעיון שאת מרגישה "כאבים" הוא שאת בעצם מרגישה שעבדת. אגב, אני בכושר (אני עושה הליכות כמעט כל יום ככה שאם אני ארגיש כאבים על הפעם הראשונה זה לא בהכרח יעיד על כך שאני לא בכושר, אלא שהמכשיר אכן עובד)
ואני אפרט (איך לא..)אני לא רצה
, כשהייתי רצה לכאבים קראו שברי מאמץ..אחרי שהביאו לידיעתי על שחיקת ברכיים וסחוס, הפסקתי..אם את מתכוונת לשרירים כואבים, זה שריר מתוח או מכווץ, כיוון שהוא לא "רגיל לפעילות", ואחרי זמן מה של הריצה זה עובר כיוון
שהשריר משתחרר מהפעילות.
הבנתי שהתכוונת שהכאבים זה מהמאמץ, כלומר מתיחת/הפעלת שרירים שבדר"כ לא בשימוש, וזה בדיוק מה שזה מוכיח, שהשריר
לא פעיל ולכן מרגישים כאב... עם הזמן אני מאמינה שזה לא יכאב כי השריר יהיה פעיל
לכן עדיין לא מסתדר לי העובדה שהם אומרים "3 דקות ולא מעבר ביום", אז שוב השאלה שלי לא הייתה כלפייך, אלא כלפיי היצרן\משווק
כי לא הבנתי את ההיגיון
אם תרגישי כאבים, זה לא אומר שאת לא בכושר (כללי), אלא זה אומר שהשריר עצמו לא בכושר, כי בהליכה שרירי הרגליים פועלים,
אבל לא שרירי העכוז למשל, וגם לא שרירי הבטן (אלא אם את "מכניסה" בטן באופן קבוע וזה מחזק\מפעיל את השריר)
אז מן הסתם רוב האנשים לא מפעילים את השרירים האלו ולכן מיד תוך 3 דקות יכאב להם מאוד.. לזה התכוונתי כשאמרתי "לא בכושר"
חפרתי, מצטערת.... בקיצור מקווה שהבנת את כוונתי, אני אחכה לעידכון לאחר שימוש אולי זה יפתור לי את החידה
מקווה שיועיל לכם המכשיר וישמש אתכם היטב, רק בריאות

חזי תודה
שירלי קודם כל לא חפרת בכלל תמיד כיף לשמוע הסברים מפורטים.
יש משהו בדברייך ואשמח להתייחס למספר נקודות ברשותך.
*
תראי, אני לא אומרת שצריך לשחוק את הברכיים או דברים כאלה, אבל היום כמעט כל סוג של ספורט מביא לשחיקה של משהו אחר בגוף, ובכל זאת אנשים עושים ספורט, כי זה בריא וזה הכרחי. אני לא מכתיבה לך מה לעשות, אני רק אומרת שאפילו לא חובה לרוץ, ניתן לעשות הליכות 3-4 פעמים בשבוע, עם נעליים נוחות ובולמי זעזועים שימנעו פגיעה גם בעמוד השדרה. לדעתי ולפי מה שמעתי (גם מהמורה לספורט שלי) לא רק שבריא לעשות הליכות/ריצות מבחינת "שמירה על המשקל" וכאלה.. אלא זה גם עוזר לפתח את שרירי הרגליים ושרירים אחרים בגוף. כשאת הולכת, את לא מחזקת רק את שרירי הרגליים, אלא גם את שרירי הישבן והידיים כיוון שהידיים שלך נמצאות גם הן בתזוזה. לשרירים יש יכולת להתכווץ ולשנות את צורתם, גם לשרירי הברכיים.
אני מביאה לך ציטוט מויקיפדיה: רקמת שריר היא רקמה המורכבת ממספר רב של תאים גליליים מוארכים המסודרים במקביל. תאים אלה, הנקראים גם "סיבי שריר", בעלי כושר התכווצות - יכולים להתכווץ ולהתקצר, ולהתרפות ולהתארך. רקמות השריר מאוגדות ועטופות ברקמת חיבור ומעוצבבות על ידי עצבים מוטוריים - בחלוקה ליחידות תנועתיות - במבנים הקרוי שרירים.
שיקולך בלבד, חשוב לזכור שספורט זה הרגל בריא בסך הכל. רק בריאות
*
את צודקת לגמרי. מסכימה איתך. יכול להיות שבגלל שאני הולכת ולא מפעילה את איזור הבטן אני אחוש כאבים. מעניין אותי אם אני אחוש כאבים באגן (שאותו אגב כן מפעילים בהליכה).
*
תודה רבה רבה
שירלי קודם כל לא חפרת בכלל תמיד כיף לשמוע הסברים מפורטים.
יש משהו בדברייך ואשמח להתייחס למספר נקודות ברשותך.
*
אני לא רצה, כשהייתי רצה לכאבים קראו שברי מאמץ..אחרי שהביאו לידיעתי על שחיקת ברכיים וסחוס, הפסקתי..
תראי, אני לא אומרת שצריך לשחוק את הברכיים או דברים כאלה, אבל היום כמעט כל סוג של ספורט מביא לשחיקה של משהו אחר בגוף, ובכל זאת אנשים עושים ספורט, כי זה בריא וזה הכרחי. אני לא מכתיבה לך מה לעשות, אני רק אומרת שאפילו לא חובה לרוץ, ניתן לעשות הליכות 3-4 פעמים בשבוע, עם נעליים נוחות ובולמי זעזועים שימנעו פגיעה גם בעמוד השדרה. לדעתי ולפי מה שמעתי (גם מהמורה לספורט שלי) לא רק שבריא לעשות הליכות/ריצות מבחינת "שמירה על המשקל" וכאלה.. אלא זה גם עוזר לפתח את שרירי הרגליים ושרירים אחרים בגוף. כשאת הולכת, את לא מחזקת רק את שרירי הרגליים, אלא גם את שרירי הישבן והידיים כיוון שהידיים שלך נמצאות גם הן בתזוזה. לשרירים יש יכולת להתכווץ ולשנות את צורתם, גם לשרירי הברכיים.
אני מביאה לך ציטוט מויקיפדיה: רקמת שריר היא רקמה המורכבת ממספר רב של תאים גליליים מוארכים המסודרים במקביל. תאים אלה, הנקראים גם "סיבי שריר", בעלי כושר התכווצות - יכולים להתכווץ ולהתקצר, ולהתרפות ולהתארך. רקמות השריר מאוגדות ועטופות ברקמת חיבור ומעוצבבות על ידי עצבים מוטוריים - בחלוקה ליחידות תנועתיות - במבנים הקרוי שרירים.
שיקולך בלבד, חשוב לזכור שספורט זה הרגל בריא בסך הכל. רק בריאות
*
אם את מתכוונת לשרירים כואבים, זה שריר מתוח או מכווץ, כיוון שהוא לא "רגיל לפעילות", ואחרי זמן מה של הריצה זה עובר כיוון
שהשריר משתחרר מהפעילות.
את צודקת לגמרי. מסכימה איתך. יכול להיות שבגלל שאני הולכת ולא מפעילה את איזור הבטן אני אחוש כאבים. מעניין אותי אם אני אחוש כאבים באגן (שאותו אגב כן מפעילים בהליכה).
*
מקווה שיועיל לכם המכשיר וישמש אתכם היטב, רק בריאות
תודה רבה רבה

Music it's my all life
~*Don't worry be happy*~
כנראה מחקתי מהתגובה הקודמת כדי לקצר..חח אני חסידה של הליכות, מסכימה איתך 100%, וכמו שאמרתי הליכה ושחייה נחשבים הכי
"בריאים" כי הם יחסית פחות שוחקים, ריצה קבועה עלולה ועתידה לדפוק את הברכיים, לכן הפסקתי ועברתי להליכות.
בקשר להליכה, אם הולכים בשיפוע, או עולים במדרכות (ולמזלי לא חסרים שיפועים ומדרגות בעיר שלי) ומזיזים ידיים נכון, זה עובד גם על
שרירים אחרים כמו שציינת. אם הולכים "ישר" לא בשיפוע, אותם שרירים לא בשימוש או שהם בשימוש ממש מועט..
לדוגמא כשאני הולכת אני לא מזיזה ידיים כמו רוב ההולכים (מקופלות ומורמות למעלה ואחורה), אז אצלי הידיים פחות עובדות,
אבל בהחלט בהליכה נכונה גם השרירים האלו מתחזקים ופעילים.
תודה על ההתייחסות והתגובה המפורטת

"בריאים" כי הם יחסית פחות שוחקים, ריצה קבועה עלולה ועתידה לדפוק את הברכיים, לכן הפסקתי ועברתי להליכות.
בקשר להליכה, אם הולכים בשיפוע, או עולים במדרכות (ולמזלי לא חסרים שיפועים ומדרגות בעיר שלי) ומזיזים ידיים נכון, זה עובד גם על
שרירים אחרים כמו שציינת. אם הולכים "ישר" לא בשיפוע, אותם שרירים לא בשימוש או שהם בשימוש ממש מועט..
לדוגמא כשאני הולכת אני לא מזיזה ידיים כמו רוב ההולכים (מקופלות ומורמות למעלה ואחורה), אז אצלי הידיים פחות עובדות,
אבל בהחלט בהליכה נכונה גם השרירים האלו מתחזקים ופעילים.
תודה על ההתייחסות והתגובה המפורטת
נטלי אני מקווה שזה יעזור לך 
אם כן אז אני בהחלט ישקול לקנות אחד כזה לעצמי...
אבל משום מה זה נשמע לי יותר מדי כמו "תרופת קסם או פלא"
3 דקות ביום ואחרי שבוע הקוביות בבטן יצמחו כאילו היו שם תמיד...
משהו נשמע קצת יותר מדי מבטיח לא?....
אם כן אז אני בהחלט ישקול לקנות אחד כזה לעצמי...
אבל משום מה זה נשמע לי יותר מדי כמו "תרופת קסם או פלא"
3 דקות ביום ואחרי שבוע הקוביות בבטן יצמחו כאילו היו שם תמיד...
משהו נשמע קצת יותר מדי מבטיח לא?....
כן גם לי נראה קצת מוזר..
אם הבנתי נכון היה שם מישהו שירד תוך שבועיים 10 קילו?! אני לא בטוחה שהבנתי נכון..
בכל אופן גם לי זה נראה קצת מופרך ואת האמת שאני אצטרך לעשות יותר מ-3 דקות ביום כי אני לא שמנה.. מי ששמן יותר קל לו להוריד.
אני גם מקווה שזה יעזור לי.
תודה איתי
אם הבנתי נכון היה שם מישהו שירד תוך שבועיים 10 קילו?! אני לא בטוחה שהבנתי נכון..
בכל אופן גם לי זה נראה קצת מופרך ואת האמת שאני אצטרך לעשות יותר מ-3 דקות ביום כי אני לא שמנה.. מי ששמן יותר קל לו להוריד.
אני גם מקווה שזה יעזור לי.
תודה איתי

Music it's my all life
~*Don't worry be happy*~