ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
הכנסו והצטרפו אלי
מנהל: מפקחים
Re: הכנסו והצטרפו אלי
ברוך הבא אפי,
למי שעדיין לא מכיר (ואין הרבה כאלה בתחום המגדלים הותיקים) אפי אביטבול בין הראשונים בגידול ג'אקו,אדם המגדל
מתוך הלב המושיט עזרה לכל דורש,אחד האנשים המגדלים מתוך אהבה לבעלי הכנף ובעל ידע עצום ונרחב.
אני בטוח שכולם שמחים לראותך בין חברנו ויוכלו להיעזר בידע שצברת במהלך שנים רבות.
במידה ויתאפשר לך נשמח לראות תמונות מבית גידולך המרשים.
שתדע רק הצלחות

למי שעדיין לא מכיר (ואין הרבה כאלה בתחום המגדלים הותיקים) אפי אביטבול בין הראשונים בגידול ג'אקו,אדם המגדל
מתוך הלב המושיט עזרה לכל דורש,אחד האנשים המגדלים מתוך אהבה לבעלי הכנף ובעל ידע עצום ונרחב.
אני בטוח שכולם שמחים לראותך בין חברנו ויוכלו להיעזר בידע שצברת במהלך שנים רבות.
במידה ויתאפשר לך נשמח לראות תמונות מבית גידולך המרשים.
שתדע רק הצלחות

שלום לכולם
שמי עדי ואני חדשה כאן.....
בת 31, מגדלת קוקטילים, ג'אקו אחד, ולאחרונה בניתי אומנת ואני מאכילה ציפורי אהבה ותוכון (בשביל ההתחלה.....). בנוסף 2 כלבי דני ענק וחתולה
גידול התוכים ממש תפש אותי והייתי רוצה להרחיב את היידע והניסיון - אשמח לעצות וטיפים וכן להזמנה ממגדלים באזור המרכז לבוא ולראות את בית הגידול שלהם.....
בינתיים מנסה לצרף כמה תמונות
שמי עדי ואני חדשה כאן.....
בת 31, מגדלת קוקטילים, ג'אקו אחד, ולאחרונה בניתי אומנת ואני מאכילה ציפורי אהבה ותוכון (בשביל ההתחלה.....). בנוסף 2 כלבי דני ענק וחתולה
גידול התוכים ממש תפש אותי והייתי רוצה להרחיב את היידע והניסיון - אשמח לעצות וטיפים וכן להזמנה ממגדלים באזור המרכז לבוא ולראות את בית הגידול שלהם.....
בינתיים מנסה לצרף כמה תמונות
שמחים לראותכם עמנו. 
אפי, איתך זכיתי לשוחח טלפונית ואכן נעזרתי בידע ובנכונותך.
עדי, יש לך צוות מנצח.
כלבי הדני, למרות גודלם, הם פודלים באופיים. מדהימים.
לגבי גידול התוכים - את צודקת.
גידול תוכים הוא עניין ממכר ומהנה כאחד.
אני מאמינה ש"שוטטת " מעט באתר ואמדת את איכותו.
נשמח לעוץ לך עצה ולראותך פעילה כאן.
תהנו.

אפי, איתך זכיתי לשוחח טלפונית ואכן נעזרתי בידע ובנכונותך.
עדי, יש לך צוות מנצח.
כלבי הדני, למרות גודלם, הם פודלים באופיים. מדהימים.
לגבי גידול התוכים - את צודקת.
גידול תוכים הוא עניין ממכר ומהנה כאחד.
אני מאמינה ש"שוטטת " מעט באתר ואמדת את איכותו.

נשמח לעוץ לך עצה ולראותך פעילה כאן.
תהנו.

עדי ברוכה הבאה
העלית תמונות שעל פניי העלו חיוך,כמה יפה לראות את הג'אקו בסביבת הכלבים,הכלבים מדהימים והג'אקו לא פחות,
נשמח לעוד תמונות(גם של האומנת) בזמנך החופשי וכפי שאביבה אמרה נשמח עוד יותר לראותך פעילה באתרנו,את
ואפי מוזמנים לרשום את תאריך הלידה על מנת שנוכל לחגוג עימכם את יום הולדתכם.

העלית תמונות שעל פניי העלו חיוך,כמה יפה לראות את הג'אקו בסביבת הכלבים,הכלבים מדהימים והג'אקו לא פחות,
נשמח לעוד תמונות(גם של האומנת) בזמנך החופשי וכפי שאביבה אמרה נשמח עוד יותר לראותך פעילה באתרנו,את
ואפי מוזמנים לרשום את תאריך הלידה על מנת שנוכל לחגוג עימכם את יום הולדתכם.
תודה תודה
תאריך הלידה שלי: 22.12.76
וכפי שכתבתי קודם אשמח לבוא ולראול במו עיניי בתי גידול והאכלה של תוכים, כדי ללמוד, להתרשם ולקבל רעיונות....
בתמונה המצורפת אליזבת, הקוקוטילית החביבה עליי..... לצערי הלכה לעולמה לפני כ-3 חודשים.... עכשו מחפשת גוזל קוקוטיל שאולי יהיה קצת פיצוי
תאריך הלידה שלי: 22.12.76
וכפי שכתבתי קודם אשמח לבוא ולראול במו עיניי בתי גידול והאכלה של תוכים, כדי ללמוד, להתרשם ולקבל רעיונות....
בתמונה המצורפת אליזבת, הקוקוטילית החביבה עליי..... לצערי הלכה לעולמה לפני כ-3 חודשים.... עכשו מחפשת גוזל קוקוטיל שאולי יהיה קצת פיצוי
עדי את יכולה לפרסם בפורום מכירה/ קנייה מה את מחפשת בדיוק איזה קוקטייל באילו צבעים ובאיזה גיל,יש כאן לא
מעט מגדלים טובים ואמינים שיעזרו לך,בקשר לבתי גידול את יכולה לפתוח נושא חדש בפורום
מגדלים,ספרי מה את חושבת לעשות בבית הגידול ומה הכיוון הכללי אולי נוכל לתת לך כיוון כללי ולעזור לך.
בהצלחה.
מעט מגדלים טובים ואמינים שיעזרו לך,בקשר לבתי גידול את יכולה לפתוח נושא חדש בפורום
מגדלים,ספרי מה את חושבת לעשות בבית הגידול ומה הכיוון הכללי אולי נוכל לתת לך כיוון כללי ולעזור לך.
בהצלחה.
המון תודה אלי/לאה,
רעיון בית הגידול עדיין בחיתוליו, לפני שאתחיל לפעול בעניין אני רוצה לרכוש עוד יידע, בעיקר קוראת הרבה מאמרים ונושאים בפורומים השונים וכמובן לומדת מנסיוני ונסיונם של אחרים. לפני שאני מגבשת את הרעיון אני רוצה ללמוד ולהבין איך נראה ומתקיים בית גידול "רציני", לבקר בכמה כאלה ולשמוע דעתם של מגדלים מנוסים.
בטוחה שאציף את הפורום בשאלות כשהעניין יתחיל לרוץ....
רעיון בית הגידול עדיין בחיתוליו, לפני שאתחיל לפעול בעניין אני רוצה לרכוש עוד יידע, בעיקר קוראת הרבה מאמרים ונושאים בפורומים השונים וכמובן לומדת מנסיוני ונסיונם של אחרים. לפני שאני מגבשת את הרעיון אני רוצה ללמוד ולהבין איך נראה ומתקיים בית גידול "רציני", לבקר בכמה כאלה ולשמוע דעתם של מגדלים מנוסים.
בטוחה שאציף את הפורום בשאלות כשהעניין יתחיל לרוץ....