ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
דוג דה בורדו הגיע לביקור
מנהל: מפקחים
Re: דוג דה בורדו הגיע לביקור
ממש כלב יפה
אלי הוא לא אכל לכם את הבית ? חחחחחחחח
אלי הוא לא אכל לכם את הבית ? חחחחחחחח
מסתגר לבד ורק בוכה...
אני סובל אך לא מראה...
לא יכול עוד בדמעות להלחם...
אלוקים כבר לא יודע מה יהיה...
הוא הספיק לאכול את כלי המים מהפלסטיק תוך כדי שהוא מפזר את המים שנשארו בכלי, הכי "יפה" זה שלאחר שהוא שותה
ומרים את הראש נוזלים לו שני שפריצים של מים מצידי השפתיים כמו מזרקה קטנה.
הוא בנוסף "טעם " מלאה, ללא כל אזהרה הוא רץ ותקע את שיניו ברגל שלה
.
לאחר מכן נשכב על השטיח ונחר כמו טרקטור.
מאחר והתברר ששמו הוא ..נו? גוצ'י כמובן מיקה הצטרפה לחגיגה והתחילה עם הפקודות שהייתה נותנת לגוצ'י הקודם . היא אומרת לו גוצ'י בוא והוא בא ומתיישב מול הכלוב ומביט עליה, היא מסתכלת מלמעלה ואומרת לעצמה " חודשיים לא ראיתי אותך ותראה איזה שינוי, נהיה לך ראש גדול ובכלל התנפחת לאללה." את כל זה היא ממלמלת לעצמה תוך כדי שהיא מביטה בו מלמעלה עם חצי עין ומנסה להבין מה עבר על גוצ'י החביב והמוכר
.
ומרים את הראש נוזלים לו שני שפריצים של מים מצידי השפתיים כמו מזרקה קטנה.
הוא בנוסף "טעם " מלאה, ללא כל אזהרה הוא רץ ותקע את שיניו ברגל שלה
.לאחר מכן נשכב על השטיח ונחר כמו טרקטור.

מאחר והתברר ששמו הוא ..נו? גוצ'י כמובן מיקה הצטרפה לחגיגה והתחילה עם הפקודות שהייתה נותנת לגוצ'י הקודם . היא אומרת לו גוצ'י בוא והוא בא ומתיישב מול הכלוב ומביט עליה, היא מסתכלת מלמעלה ואומרת לעצמה " חודשיים לא ראיתי אותך ותראה איזה שינוי, נהיה לך ראש גדול ובכלל התנפחת לאללה." את כל זה היא ממלמלת לעצמה תוך כדי שהיא מביטה בו מלמעלה עם חצי עין ומנסה להבין מה עבר על גוצ'י החביב והמוכר
.Re: דוג דה בורדו הגיע לביקור
חחחחחחחחחחח חמודיםםם.
אלי אני מתפלאת עליך היית צריך לתעד את זה!
אלי אני מתפלאת עליך היית צריך לתעד את זה!

Music it's my all life
~*Don't worry be happy*~
נטליקי
לפי הרגש שלי אים הכלב הזה היה בבית שלך את הית עושה כך
לפני שהית יוצאת מהחדר אני צודק?

לפי הרגש שלי אים הכלב הזה היה בבית שלך את הית עושה כך
לפני שהית יוצאת מהחדר אני צודק?
היא באמת מילמלה את כל זה? גאונה קטנה... חבל באמת שאין תיעוד55 כתב: " חודשיים לא ראיתי אותך ותראה איזה שינוי, נהיה לך ראש גדול ובכלל התנפחת לאללה."

רק בגלל הפנים שלהם אני לא מתחברת לכלבים כאלה... יש לחבר שלי בולדוג הכי חמוד בעולם, הוא חושב שהוא פינצ'ר, ממש לא מודע לכוח55 כתב:לאחר שהוא שותה ומרים את הראש נוזלים לו שני שפריצים של מים מצידי השפתיים כמו מזרקה קטנה
שלו, אבל רק נוגעים בו (או לרוב כשהוא בא וקופץ ונמרח ומרחרח את כל הגוף) , זה פשוט מקלחת רוק... יאק יאק
55 כתב: הוא בנוסף "טעם " מלאה, ללא כל אזהרה הוא רץ ותקע את שיניו ברגל שלה.
.
באמת?... לא נעים בכלל.. איך לאה מרגישה?
"If you never try, you'll never know"
"לשמוע את הלב ואחריו ללכת "Re: דוג דה בורדו הגיע לביקור
צוריאל אל תתרגשי קטן עליה על לאה היא שורדת 
שירלי , האמת כשקראתי את המשפט שוב באמת שאני לא בטוח שהיא אמרה את זה בדיוק במילים שכתבתי...
אבל אני בטוח שהיא שמה לב להבדל בגודל לפחות, האם אתם יכולים למצוא את הבדלים בין גוצ'י... ל גוצ'י..

שירלי , האמת כשקראתי את המשפט שוב באמת שאני לא בטוח שהיא אמרה את זה בדיוק במילים שכתבתי...
אבל אני בטוח שהיא שמה לב להבדל בגודל לפחות, האם אתם יכולים למצוא את הבדלים בין גוצ'י... ל גוצ'י..

453 כתב:נטליקי
לפי הרגש שלי אים הכלב הזה היה בבית שלך את הית עושה כךלפני שהית יוצאת מהחדר אני צודק?
חחחחח למה? אתה טועה. אני פוחדת אך ורק מחרקים לא מכלבים. אני מתה על כלבים

Music it's my all life
~*Don't worry be happy*~
חח מעניין מה מיקה חשבה... מספיק שהיא מילמלה לעצמה על העניין זה כבר נשמע משעשע