ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.

האם כדיי להוציא את הגוזלים האלה מהתא?

פורום מקצועי שאלות ותשובות בהשתתפות מגדלי תוכים מכל הזנים. בכל דיון יש לכתוב כותרת
עניינית ולתת פרטים מלאים בכל דיון: סוג התוכי, גיל, מזון, תנאי מחייה וכו' לא יתקבלו דיונים
לשם הצגה בלבד. פרטים נוספים וכללי פורום זה: קישור.

מנהל: מפקחים

סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
שם פרטי:: יש כינוי
איש קשר:

Re: האם כדיי להוציא את הגוזלים האלה מהתא?

שליחה על ידי eli_lea »

לפני שאני ממשיך ועונה אני חייב להתייחס ולומר כיצד אני רואה את הנושא בכללותו.

אני חושב שחבל מאוד להתחיל להחתים ללא ידע ובמיוחד ידע בסיסי, מבלי לפגוע בך איליה האכלת גוזלים צריכה להיעשות במקצועיות, כל
אחד שחושב שזה משחק מוציא גוזלים מתא ההטלה ומתחיל להאכיל, ללא ידע מוקדם, ללא ניסיון ללא הדרכה קודמת ואני מתכוון להדרכה מעשית, מי שמשלם בסופו של דבר זה בעלי החיים .
מה שאני כותב לא מופנה אליך באופן אישי ומופנה גם לאחרים רבים וטובים לדוגמה מהימים האחרונים :
הזאקו שלי לא מרגיש טוב
אני אמשיך לעזור ולתת עצות כדי שתצליח אתה ואחרים מאחר והמטרה שלי שתרכשו ניסיון והכי חשוב שהגוזלים יצאו חיים מהניסיונות
אל תשכחו את גודל האחריות שמוטלת עליכם ושהגוזל הזה שאתם רוצים להפוך למוחתם ולוקחים מההורים גם יש חיים.

אני מציע לך איליה לקחת את הגוזלים ולהעביר למחתים מקצועי ומנוסה ואני מציע זאת לכל אדם שאין לו ניסיון מעשי וידע קודם שרכש ממגדל מנוסה .בדרך כלל חושבים ישר על העלות אבל לרוב יוצאים ברווח מכך שמעבירים להאכלה, הסיכויים שהגוזלים ישרדו טובים יותר
ולפחות נשארים לך גוזלים שאתה מקבל מוחתמים.

בהתייחס לשאלתך,

בגיל הזה גוזלים לא צועקים שתשחק עימם. בגיל הזה הגוזלים רוצים דבר אחד - מזון.
כשמחתימים גוזלים אין כזה דבר " עוד מעט לא יהיה זמן " לא יהיה לך זמן אל תחתים, תשאיר את הגוזלים אצל ההורים שיגדלו אותם או תעביר למחתים מקצועי שיש לו זמן.
ilyarabaev
בקיעה
בקיעה

שליחה על ידי ilyarabaev »

לא הבנת מה אני מתכוון אבל לא משנה אני רוצה להתעסק בזה וללמוד לבד אני לא צריך ללכת למישהו שיעזור לי מבחינה מעשית דרך אגב הם נירגעו הם שוכבים עליי כבר ארבע שעות הפסיקו לפחוד זאת אומרת פחות לאט לאט אני לא מרים ידיים וסתם לא התחלתי להתעסק עם זה אני לא חושב שצריך דוקטורט בשביל להאכיל תוכי קטן (: אני נהנה מזה ואף אחד לא ימות זה בטוח אני פשוט מתייעץ איתך כי לפי מה שאני מבין יש לך הרבה ניסיון וידע ואתה מאוד עוזר לי בסה"כ אני לא לחוץ כי זה סה"כ כיף ואני סתם צובר עוד ידע \: בכל אופן היה לאבי קנריות ומכל הסוגים הוא היה מיתעסק בזה בצחינה מיקצועית וקרו מיקרים שהייתי צריך להאכיל אותם עם מזרקים והייתי ילד קטן עכשיו אני מתלהב מיתוכים ובא לי להאכיל אותם.. וזאת לא הפעם הראשונה שאני מיתעסק בציפורים
ilyarabaev
בקיעה
בקיעה

שאלה לי אליך הם אמורים אחריי שהם מפסיקים לפחוד הם אמורים חופשי לאכול לי מהידיים?
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
איש קשר:

שליחה על ידי eli_lea »

אם יש להם פחד זה עובר בשנייה הראשונה כשאתה נותן להם מזון, לרוב לאחר ארוחה שתיים הןם כבר לא מפחדים , בגיל שאתה מתאר אותם הם לא אמורים לפחד או לצעוק מפחד אלה מרצון לקבל מזון.
ilyarabaev
בקיעה
בקיעה

אחד צועק כולם אחריו! (: אני מעלה תמונות.
ilyarabaev
בקיעה
בקיעה

תמונות של גוזלים בניי חודש

אלי אלה הגוזלים שאני מתכוון בניי החודש שצועקים הם אצלי מאתמול בערב וכל פעם שאני מיתקרב אליהם הם צועקים
אחד עושה טובה שהוא אוכל (: וכל השלושה אוכלים סבבה. השאלה שלי שהם בעוד כמה ימים אמורים לאכול כבר לבד זאת אומרת לבוא למזרק לבד. אני לא צריך להחזיק אותם נכון? או שעדיף להחזיק אותם כי כרגע אני פשוט מחזיק כי הם לא באים לבד!
קבצים מצורפים
DSC00781.JPG
DSC00780.JPG
DSC00779.JPG
DSC00778.JPG
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
איש קשר:

שליחה על ידי eli_lea »

הסיבה היא שהם מפחדים, זהו גיל גדול מידי להתחיל החתמה..בכל מקרה הם גם נראים לי יותר מגיל חודש.

בעוד כמה ימים הם יהיהו כבר רגילים יותר ללא ספק, ככל שתתעסק איתם יותר כך הם יתרגלו אליך, בגיל הזה צריך היה כבר לשחק עימם בידים. פשוט הוצאתם להחתמה גוזלים גדולים מידי.
ilyarabaev
בקיעה
בקיעה

הם צריכים להיות באומנת? או אפשר להשאיר אותם בחוץ?
ilyarabaev
בקיעה
בקיעה

איך אפשר לדעת מה זכר ומה נקבה כשהם גוזלים?
סמל אישי של משתמש
שרוןןןן
גוזל
גוזל

שליחה על ידי שרוןןןן »

אי אפשר לדעת רק בגיל שנה וחצי שנתיים

אתה יכול לדעת על פי בדיקות דם

לפי דעתי הם כבר לא צריכים אומנות משום שהם כבר מנוצים
תמונה
שלח תגובה

חזור אל “מגדלים תוכים”