ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.

שלום אני חדשה בפורום ויש לי שאלה שנורא חשוב לי המענה עלייה.

פורום מקצועי שאלות ותשובות בהשתתפות מגדלי ומאלפי התוכים מכל הזנים.
בואו ללמוד וללמד כיצד תוכי יכול לבצע פעולה כל שהיא ברגע שאנו מעוניינים.
פרטים נוספים וכללי פורום זה: קישור.

מנהל: מפקחים

סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
שם פרטי:: יש כינוי
איש קשר:

Re: שלום אני חדשה בפורום ויש לי שאלה שנורא חשוב לי המענה עלי

שליחה על ידי eli_lea »

את רואה לבד שבצורה עיקבית ועם גישה נכונה (שלבטח ניחנת בה ) אפשר להגיע עם התוכי להישגים גדולים, אני מאמין שבמשך הזמן
עם המשך התירגולים את עדיין תיווכחי לדעת שהתוכי לא מוותר על המקום שכל כך אהוב עליו אבל בה בעת הוא גם יהיה ממושמע וברגע שתושיטי את היד הוא כבר ירים את הרגל ויעלה .
אם לא תהפכי את הכתף למקום קבוע של התוכי ואם התוכי ממושמע אז בסך הכל אפשר מידי פעם לתת לו להסתובב איתנו .

לגבי הערתך שהתוכי עדיין עולה מהיד לכתף, הפיתרון לכך בשלבי התירגול הראשונים הוא נעילת רגליו של התוכי.
זה אמור לעבוד כך:
התוכי נמצא על המעמד , את מושיטה את האצבע ופוקדת "עלה" או כל מילה שבחרת לצורך הפקודה, התוכי עולה עם רגליו על האצבע
בשלב זה את מניחה את הבוהן על אצבעות רגליו (באותה יד) ומחזיקה אותם כך שהתוכי בעצם "נעול" , ישנם תוכים שלא יפריע להם וישנם שיראו סימני מצוקה, אם התוכי מראה סימני מצוקה תרפי מעט אך לא לגמרי, פשוט שחרירי קצת מהלחץ.
הורידי את היד עם התוכי למצב שבו התוכי יהיה עם ראשו בגובה המותניים (עדיין נועלת את אצבעות רגלו) והרחיקי מעט את התוכי מהגוף. בשלבים אלה התוכי די "תקוע" , הדבר הראשון שהוא ינסה לעשות זה להיאחז במקורו באיזור הגוף בבגד ולטפס מעלה בחזרה, כפי שאמרתי
על מנת שלא יצליח להיתלות עלייך הרחיקי אותו מעט מגופך, זהו השלב שבו עם ידך השניה את מלטפת אותו תוך כדי מילות חיבה והרגעה.
צורת הליטוף חשובה, לא ללטף באופן של גירוד עם האצבע, עלייך לקמר את היד (כמו כיפה ) לשים את היד על הראש תוך כדי כך שאת מכסה את עיניו, שני ליטופים וחזרה למעמד.

אם תתני לתוכי שהות גדולה הוא יתעשת מהר וינסה לאחר ה"עלה" לשוב ולתפס אל הכתף, בצורה זו לאחר העלה בה את מבצת נעילה האצבעות והורדת התוכי התוכי מפסיק לחשוב על הכתף .
בתירגולים הבאים כשתרגישי שהתוכי פחות לחוץ הורדת היד תתמתן וכבר לא תצטרכי להוריד את התוכי נמוך מצד אחד, מצד שני התוכי ישאר על היד ללא כל ניסיון לרוץ לכיוון הכתף.

הרבה תירגול מעבר לכך שהתוכי הופך לממושמע גורם לקשר חזק בין המגדל לתוכי, התוכי נהנה מכך שהוא מצליח למלא אחר רצונך ולקבל תשבוחות וצ'ופרים. אל תשכחי שלנימת הקול שלנו יש תפקיד חשוב, שבחי אותו בהתלהבות ותראי כמה הוא אוהב את זה , התוכים יודעים
על פי טון הדיבור ועל פי הרגש שבו הוא נאמר כמה אנו באמת שמחים אוהבים ומרוצים.

בהצלחה בהמשך.
ireneme
ביצה
ביצה

שליחה על ידי ireneme »

תודה אלי אתה ממש תומך יפה לאורך כל הדרך אני ממש מאושרת שנירשמתי לפורום הזה (זה פעם ראשונה שלי בפורום) חחח
אחרי העבודה אני אנסה את התרגיל של להוריד אותו לגובה המותניים והרחקה מהגוף
תודה:):):)
סמל אישי של משתמש
sharona86
בקיעה
בקיעה

שליחה על ידי sharona86 »

4146 כתב:היי תודה על המענה
אוהבים להיות בשליטהה..אבל יש אפשרות להפוך את זה.? כלומר שלא יחשוב שהוא שולט עליי ולהיפך..?
קניתי מחוות התוכים בקיבוץ יגור

ותמונה תיכף אני יעלה :)
תתחדשי!
גם לי יש קוניור שמש מחוות יגור..כבר 4 שנים תמונה
ireneme
ביצה
ביצה

שליחה על ידי ireneme »

תודה שרונההה

אליי אז ניסיתי את התרגיל וזה עובד מצויין!! חחח כבר אמרתי שאתה תותח???

תודה תודה תודה תודה !
שלח תגובה

חזור אל “אילוף”