ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.

תגובות חברים העלאת חומר פירסומי ומתן לינקים יוצאים מהאתר.

המקום להערות,הארות,הצעות,שאלות בנושא תפעול האתר ומדריכים.

מנהל: מפקחים

שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
שם פרטי:: יש כינוי
איש קשר:

תגובות חברים העלאת חומר פירסומי ומתן לינקים יוצאים מהאתר.

שליחה על ידי eli_lea »

חברים יקרים מאוד, לאחרונה אנו נתקלים במקרים של מתן לינקים יוצאים לאתרים בארץ , העלאת מידע פירסומי, סטייה מנושאים בפורומים השונים ע"י העלאת שאלות שאינן קשורות לכותרת וגרירת דיונים למקומות שונים ומרוחקים מהנושא שנפתח.

ראשית אציין שחוקי האתר ברורים בנושא ואני לא ממציא דברים חדשים.
אנו האחרונים שנרצה לבצע הגבלות ללא צורך אך כשזה נוגע לפיתוחו של האתר או דרך ההתנהלות שנקבעה לא יהיו פשרות.
שתי דוגמאות קטנות מהיום ,האחת העלאת תמונות כגלריה לפורום מגדלים עם כותרת של חווה בארץ והשנייה שאלות שאינן קשורות בעליל לנושא שנפתח.
אני אתייחס לראשונה, אני בטוח שהדבר נעשה בתום לב ומתוך רצון לשתף את חברי הקהילה בחוויות ותמונות, בפועל נוצר מצב שהאתר הופך לפלטפורמה לבעלי חוות ועסקים שמקבלים במה מבלי שינקפו אצבע לטובת הקהילה.
תתארו לכם שפורום מגדלים הופך לתיעוד מצולם של עסקים חוות וחנויות בארץ, ואם חבר אחד כן מדוע אחר לא ואם עסק אחד כן מדוע חנות חיות אחרת לא. אין סוף לכך.
לכן בחוקי האתר כתוב ואני מצטט:
"2) אין לפרסם תכנים בעלי אופי מסחרי ו/או המכילים מידע פרסומי כלשהו בכל דרך המהווה שימוש בחתימה,
בשדות הפרופיל, בכינוי ו/או תת כינוי המשתמש, בהודעה פרטית, בהודעה ובנושא הן באופן ישיר והן באופן עקיף."

ההתייחסות האחרת הינה לאופי השאלות , חברים יקרים אני בטוח שגם אתם מכירים זאת משאלות ששאלתם בעבר , כל שואל רוצה התייחסות ספציפית לשאלתו גם אם הוא לא יציין זאת, לכן נסו להיות לעזר בצורה כזאת שמצד אחד תתנו לשואל את התשובות שנחוצות ומצד שני תנו לפותח האשכול לנתב את השיחה ולקבל את המידע שנחוץ לו.

כל מידע על מגדלים מקומות רכישה מחירים כמויות והפניות יכול להיעשות באישי.
האתר מצנזר באופן אוטומטי שמות לינקים וכו' שהנהלת האתר מצאה לנכון לחסום מסיבות כאלה ואחרות , למשל הצפה בתיבות הפרטיות של חברי האתר על פרטי בעל עסק יביאו מיד לחסימת המשתמש שם בעל העסק והטלפונים, לרוב תקבלו הודעה עם המילה "צונזר" במקום טלפון וכו'.

מאחר וחוקי האתר כתובים וברורים ואושרו על ידכם לא יוצא מן הכלל בכניסתכם לאתר אבקש שתכבדו אותנו כפי שאנו מכבדים כל אחד
מכם ותמלאו את החוקים. החוקים לא באו בשום אופן לפגוע בכם הגולשים אלה קיימים על מנת שיהיה סדר ונעים לגלוש לקבל מענה והתייחסות ראוייה מצד אחד ומצד שני לשמור על האינטרסים החיונייים שלנו כמתחזקי האתר ונותני המענה.

כבעל האתר וכמנהל אין לי ובטח שלא לשאר הצוות ניסיון למנוע מחבר כזה או אחר לרכוש תוכי או אביזר ממקום כזה או אחר.
לכל חבר הזכות המלאה לבחור בעצמו ועל סמך שיקוליו האישיים האם לקנות או לא וממי.

תודה והמשך גלישה מהנה.
סמל אישי של משתמש
נטליקי
ניצוי מלא
ניצוי מלא

Re: תגובות חברים העלאת חומר פירסומי ומתן לינקים יוצאים מהאתר

שליחה על ידי נטליקי »

כרגיל. שומרים על הסדר. כל הכבוד
תמונה
תמונה

Music it's my all lifeתמונה

~*Don't worry be happy*~תמונה