ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.

עסק לפתיחה

פורום בו כולנו מדברים על הכל חופשי.

מנהל: מפקחים

סמל אישי של משתמש
שרוןןןן
גוזל
גוזל
שם פרטי:: יש כינוי

עסק לפתיחה

שליחה על ידי שרוןןןן »

מה אתם מציעים מה כדאי לפתוח ,? אני יכול להיות שאני ילך על חנות חיות

אבל מה אתם חושבים מה הולך מה מי מה אפשר לעשות כסף
תמונה
סמל אישי של משתמש
עידו
פלומה
פלומה
שם פרטי:: עידו

Re: עסק לפתיחה

שליחה על ידי עידו »

הדברים שלדעתי הולכים..
חיות, אופניים, מוזיקה, כלי עבודה (פטיש מסמר וכאלה).
אלא נראה לי הדברים הכי נפוצים שאנשים צריכים
תמונה
סמל אישי של משתמש
נטליקי
ניצוי מלא
ניצוי מלא

שליחה על ידי נטליקי »

החנויות שאני יודעת שהכי הולך זה בגדים, נעליים, בשמים או דברים לנשים כמו איפור וכאלה (כמו ביוטיקייר). אחי גם רוצה לפתוח עסק והוא חושב על הכיוונים האלה.
לא בגלל שאני לא אוהבת חיות אני חולה על חיות אבל לא תמיד זה הולך..
תמונה

Music it's my all lifeתמונה

~*Don't worry be happy*~תמונה
סמל אישי של משתמש
דקל
ניצוי חלקי
ניצוי חלקי

שליחה על ידי דקל »

לא חושב שחנות חיות יהיה
לך כל כך הרבה כסף אני מכיר מישהו שיש לו חנות חיות
ולא הולך לא בשיט..
אבל תבחר מה שאתה רוצה
אני חושב כמו נטלי תפתח חנות בגדים לנשים בעיקר
(בכל זאת הם קונות יותר מגברים חחח תמונה)
תמונה
סמל אישי של משתמש
שרוןןןן
גוזל
גוזל

שליחה על ידי שרוןןןן »

חחחח הייתי גם אצל אחד שמוכר חניות כאילו אנחנו כמו חברים אמרתי לו הוא אמר לי גם שמע לא עושים מזה בוכטות אבל זה עסק עובד וגם זה לא שהוא מפרסם את החנות שלו יש לו את הקלייטנים שלו

אבל עם למשל ואני יפתח ואני יפרסם את זה ממש אז יש מצב שילך טוב לא.?
תמונה
סמל אישי של משתמש
דקל
ניצוי חלקי
ניצוי חלקי

שליחה על ידי דקל »

אני לא חושב שיש לחנות חיות כזה ביקוש
אבל תעשה מה שאתה אוהב ומה שאתה חושב
תמונה
סמל אישי של משתמש
נטליקי
ניצוי מלא
ניצוי מלא

שליחה על ידי נטליקי »

אולי הפירסום יעזור לאנשים שיש להם חיה מסויימת לבוא, להתעניין לראות את המחירים.. אבל למשל יש לי קרוב לבית חנות חיות.. זה מרכז סאדאב אולי אתה מכיר.. המוכר שם הרבה פעמים פרסם וזה.. אבל עדיין כל פעם שאני באה החנות ריקה. אולי מידי פעם אני רואה איזה מישהו שבאה לקנות תוכון או דגים או סתם צעצוע לכלב. אבל בעיקרון זה לא עסק משגשג, אם אתה רוצה לחשוב לטווח הארוך על עסק שיכניס לך כסף תלך שוב על כמו שאמרתי בגדים, נעליים, עסק כמו סטוצ'י, ביוטיקייר, אני יכולה לומר לך בוודאות שאלו עסקים הולכים והולכים בגדול.
אחרי הכל זאת החלטה שלך תעשה מה שאתה אוהב ומה שאתה מרגיש, אם אתה מרגיש שאתה רוצה חנות חיות אז תפתח זאת רק העצה שלי.
תמונה

סמל אישי של משתמש
שירלי87
ניצוי מלא
ניצוי מלא

שליחה על ידי שירלי87 »

עצה שלי, אל תפתח עסק, או תעבוד במקצוע שלא מעניין אותך, ושאתה לא אוהב. אל תחשוב "מה הכי רווחי" כי אם לא תהיה טוב, לא תרוויח, גם אם זה המקצוע "הכי משתלם" בעולם.

המפתח להצלחה זה לעסוק בתחום שקרוב אל ליבך ושיגרום לך לבוא עם חשק והנאה לעבודה.

יש מלא טיפים לאנשים שפתוחים עסק.. אם תרצה אני אפרט
בכל מקרה הכי חשוב - תחום שקרוב אליך, תבדל את עצמך מהמתחרים (חשוב לראות וללמוד מעסקים קיימים במה הם טובים ומה חסר להם, כשאתה מביא משהו "חדש" או "משופר" זה יעבוד לטובתך) מיקום, עיצוב וכו'...

וכמובן עניין כלכלי, אל תיקח סיכונים מיותרים ועדיף לפעול עם רשת ביטחון למנוע קריסה כלכלית.
יש קרנות ועזרה לעסקים קטנים-בינוניים, שווה לבדוק את העניין.

בהצלחה תמונה
סמל אישי של משתמש
נטליקי
ניצוי מלא
ניצוי מלא

שליחה על ידי נטליקי »

שירלי זה נכון מאוד מה שאת אומרת אבל הוא צריך גם לקחת שיקול כלכלי כדי שבעתיד לא יהיו לו בעיות כלכליות. אני רואה את זה בימים אלו מקרוב כי גם אחי רוצה לפתוח עסק, ואני רואה עד כמה השיקולים קשים וכמה החישובים מסובכים. צריך לקחת בחשבון את העתיד כדי שהוא יוכל לכלכל את עצמו כמו שצריך, זה נכון שצריך לעבוד במה שאוהבים אבל גם צריך לקחת בחשבון את הפרנסהתמונה
תמונה

סמל אישי של משתמש
שרוןןןן
גוזל
גוזל

שליחה על ידי שרוןןןן »

נטלי לגבי מה שאמרת את צודקת אבל מרוב שיש חניות בגדים זה גם בעייה ולגבי החנות שאמרת במרכז סדאב אני גם אצלו הרבה ונכון אבל שאני אצלו דפקה אני רואה אנשים נכנסים וגם קונים ויש כאלה שבאים גם ומסתכלים ויש לו גם את הקליינטים שלו שמזמינים ממנו
וגם אם הוא לא היה מצליח הוא היה חייב לסגור את העסק הוא כבר שם 7 שנים נכון הוא לא מרוייח מי יודע מה אבל גם ההוצאות שלו לא כאלה גדולות

לשירלי
התחום שאני הכי אוהב זה חיות אין דבר שאני יותר אוהב מזה כל החיים שלי גדלתי עם חיות אני רציתי להיות וטרינר אבל בשביל להיות וטרינר אני לא בנוי לזה אין חנות שאני לא מכיר באזור שלי של חיות כבר כולם מכירים אותי חחח אני הולך עושה סקרים יודע מה המצב בשוק

אין לי בעייה תפרטי בשביל זה ביקשתי עצות יש לי כסף בשביל לפתוח עסק משהו טוב אבל אני לא ילך בשביל זה לקחת משכנא ואז גם משם יקנסו אותי או שאת מדברת על משהו אחר
תמונה
שלח תגובה

חזור אל “דיבורים כמו חול ואין מה לאכול”