ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
ביצה ראשונה בקן הקנרים
מנהל: מפקחים
ביצה ראשונה בקן הקנרים
בשעה טובה עכשו קמתי וראיתי בקן ביצה ראשונה הבנתי שכל יום היא תטיל ביצה בען 3 ל 7 ביצים ומה הלאה יש לי כלוב ביתי האים להשאיר את הביצים ולתת לטבע לעשות את שלו או להחליפם בדמה שאני לא מתמצא בכך תודה ושבת שלום
קחו את החיים בשושו
Re: ביצה ראשונה בקן הקנרים
למה להחליף בדמה האם הם זוג הקנרים ?
ואם כן תשאיר תן מזון עשיר מזון ביצים
ולא להפריע יותר מידי . בהצלחה
ואם כן תשאיר תן מזון עשיר מזון ביצים
ולא להפריע יותר מידי . בהצלחה

כן הם זוג ומה לעשות במזג אויר חם כזה האם כדאי להשפריץ עליהם קצת מים בשפריצר זה לא יזיק לנקבה ולביצים
קחו את החיים בשושו
קודם כל מזל טוב
אבל סבלנות 
דבר שני קנרים יטילו עד 6 ביצים מקסימום
כרגע אין צורך להחליף לביצי דמה כיוון שנירצה קודם כל לדעת מה באמת קורה
באופן טיבעי ולאחר שלמדנו נוכל להיתנסות בשיטת ביצי דמי במידה וחם
הנח צלוחית בעלת שוליים רחבות ושהצלוחית לא תהיה גבוהה יותר מ2 ס"מ
עם מים וזה מספיק בנוסף לכך תעלה את רמת הלחות הרצוייה בצורה הדרגתית
אבל סבלנות דבר שני קנרים יטילו עד 6 ביצים מקסימום
כרגע אין צורך להחליף לביצי דמה כיוון שנירצה קודם כל לדעת מה באמת קורה
באופן טיבעי ולאחר שלמדנו נוכל להיתנסות בשיטת ביצי דמי במידה וחם
הנח צלוחית בעלת שוליים רחבות ושהצלוחית לא תהיה גבוהה יותר מ2 ס"מ
עם מים וזה מספיק בנוסף לכך תעלה את רמת הלחות הרצוייה בצורה הדרגתית

השמים אינם הגבול
שלום למנהלי האתר היום בבוקר ראיתי כי הביצה שהיתה בקן לא נימצאת ראיתי אותה שבורה על הרשת הנקבה ראיתי שהיא למטה וראיתי עוד ביצה בצבע צהוב שניראת על הריצפה של הקן מדוע זה קורה?
הסתכלתי על הנקבה וראיתי מאיפה שהיא מטילה את הביצים נפיחות והיא רועדת האים זה נורמלי?היא אוכלת ושותה רגיל היא עומדת על המקל ומנקרת עיניים מה הלאה?...
הסתכלתי על הנקבה וראיתי מאיפה שהיא מטילה את הביצים נפיחות והיא רועדת האים זה נורמלי?היא אוכלת ושותה רגיל היא עומדת על המקל ומנקרת עיניים מה הלאה?...
קחו את החיים בשושו
מלבד הנפיחות בפתח הביב האם עיניה סגורות מעט או הרבה?
האם היא מעין בוכה? האם נוצות גופה מנופחות וכנפיה שמוטות מעט?אם כל מה שכתבתי תואם
אני מציע לך לקחת לוטרינר
האם היא מעין בוכה? האם נוצות גופה מנופחות וכנפיה שמוטות מעט?אם כל מה שכתבתי תואם
אני מציע לך לקחת לוטרינר

השמים אינם הגבול
אני חושב ממה שראיתי אותה בבוקר ועכשו בדיוק הפוך היא קופצת אוכלת שורקת ניראה מה יהיה הלאה..הנפיחות ירדה כנפיים בסדר גמור
קחו את החיים בשושו
כנראה שהזכר מפריע לה לדגור,הוא חם מידי,תפריד אותו ממנה ושים לה בקן עכשיו ביצת דמה או שתיים ותן לה להמשיך להטיל לבד.