ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.

איזה סוג זה?

הפורום עוסק בבעלי חיים מכל המינים והסוגים מלבד ציפורים ותוכים.
בפורום באפשרותכם להציג לשתף ולדון בחיות הבית וחיות הבר.

מנהל: מפקחים

סמל אישי של משתמש
TotSli
גוזל
גוזל
אזור מכירה: דרום
שם פרטי:: אשר

איזה סוג זה?

שליחה על ידי TotSli »

שלום רציתי לדעת איזה סוג כלב זה?
3.jpg
3.jpg (33.39 KiB) נצפה 2647 פעמים
סמל אישי של משתמש
צחי21
גוזל
גוזל
שם פרטי:: יש כינוי

Re: איזה סוג זה?

שליחה על ידי צחי21 »

בול טרייר..אחד הכלבים האכזריים ובעלי המלתעות החזקות...אין הרבה כאלו בארצינו...
סמל אישי של משתמש
שרוןןןן
גוזל
גוזל

שליחה על ידי שרוןןןן »

אכן זה בולטייר אבל הוא נראה מעורב כי בדרך כלל הם לא בצבעים כאלה הוא יותר לבנים

יש לי שכן ויש לו כלב כזה אבל הוא כבר זקן בן 8 בערך

וצחי יש לך טעות הוא לא כזה כלב חזק כמו שאתה מתאר לחבר שלי יש לו דוגו ארגטינו ושהוא היה בן 4 חודשיים והבול טרייר היה בן שנתיים הם לקחו אותם שישחקו ותוך כדאי משחק נוצר בניהם קרב והדוגו שהיה בן 4 חודשיים פירק את הבול טרייר יש לו הרבה חסרונות לפני דעתי לבול טרייר הוא כלב מאוד נמוך וקטן אומנם כמו שרשום עליהם שיש להם נחישות ואומץ רב ולפי דעתי לפיטבול ולאמסטף יש מלתעות יותר חזקות
תמונה
jhony_bravo
פוקח עיניים
פוקח עיניים

שליחה על ידי jhony_bravo »

אכן מדובר בבול טרייר אישית לא הייתי ממליץ עליו וגם לא על דוגו
אם אתה מעוניין בכלב יש לא מעט עמותות שיאפשרו לך לאמץ כלב חביב ולא תוקפני
אין שכל אין דאגות רק הגוף צועק והחברה סובלת
תוכים מגדלים באהבה או לא מגדלים בכלל
עד שלא תשבור את הכוס בחתונה לא תבין את המשמעות של המשפט: שברת - שילמת
סמל אישי של משתמש
שרוןןןן
גוזל
גוזל

שליחה על ידי שרוןןןן »

למה אתה חושב כל הזמן שהם תוקפניים תלוי איך מגדלים אותם

אני יש לי פיטבול ואני מאוד מרוצה ממנו כלב שקט חברותי כמו כל כלב רגיל אין בניהם הבדל ההבדל היחידי הוא שיש להם יותר כוח פיזי משאר כלבים אחרים ותלוי איך משתמשים בהם

והנה בשבילך גוני מה לא היה מקרה לפני שבוע שבועיים שלקחו רועה גרמני שנתן לכלב שלו להרוג חתולה קטנה אז מה תגיד שהם גם תוקפניים סתם אנשים מוציאים שם רע וגם היה הרבה מקרים שכלבים אחרים לא מהסוגים המסוכנים שתקפו בני אדם נכון היה יותר עם הסוגים המסוכנים ואתה יודע למה בגלל שבהם מנצל את הפונטציאל שלהם לרעה וזה מה שקרה וסתם אנשים מוציאים עליהם שם רע
תמונה
jhony_bravo
פוקח עיניים
פוקח עיניים

שליחה על ידי jhony_bravo »

לא היה על זה כבר דיון מסודר אם אתה רוצה אין לי שום בעיה לחזור עליו
אין שכל אין דאגות רק הגוף צועק והחברה סובלת
תוכים מגדלים באהבה או לא מגדלים בכלל
עד שלא תשבור את הכוס בחתונה לא תבין את המשמעות של המשפט: שברת - שילמת
סמל אישי של משתמש
דקל
ניצוי חלקי
ניצוי חלקי

שליחה על ידי דקל »

אני אישית מאוד אוהב
פיטבולים וזאבים הם כלבים מדהימים פשוט יש להם
יותר כוח פיזי ובעניין הנשיכות זה הכל עניין של חינוך
ובארץ אסור להחזיק כל מיני סוגיים תוקפנים ולפי דעתי
זה ממש עצוב מי שרוצה להחזיק כלב ולא משנה איזה סוג זה הוא מי יותר "תוקפן"
פשוט צריך לדעת איך לאלף אותו ולשלוט אליו...
דקל
תמונה
סמל אישי של משתמש
Ben
פוקח עיניים
פוקח עיניים
שם פרטי:: בן

שליחה על ידי Ben »

על פי מראית עין הכלב נראה כבול טרייר, עד כמה הוא גזעי אינני יודע אך בארצנו יש לא יותר ממספר בול טריירים מתועדים בודדים (אם בכלל).
אם זכרוני אינו מטעה אותי צבע לבן אינו מחוייב שכן זיווגו את הגזע עם סטפורדשייר בול טרייר .
לגבי האופי, כפי שאמרתי ונאמר לא פעם ולא פעמיים, אופי הוא דבר נרכש ולא מולד, הוא אינו עובר בתורשה .
אין גזע בעל אופי מאופיין יש גזע בעל בעלים מאופיין .

בסרטון הנ"ל שנלקח מערוץ דיסקברי ניתן לראות את עוצמת הנשיכה של שלושה גזעים - פיטבול, רועה גרמני ורוטווילר .
הפיטבול מוקף בסטיגמות רבות שבין היתר מציגות אותו כבעל עוצמת נשיכה של 2 טון כשכאן ניתן לראות שלא רק שיש לו את עוצמת הנשיכה
החלשה ביותר מן הכלבים שנבחרו היא גם עומדת על 235 פאונד. לשם השוואה אם אני זוכר נכון עוצמת הנשיכה של בן אדם היא כ100 פאונד.
יש לזכור שהכלבים בסרטון הם כלבים שמאומנים מידי יום והם אינם כלבי בית ולכן נשיכתם חזקה יותר מכלב בית ממוצע מאותו גזע.

http://www.youtube.com/watch?v=R7jhrxy0HKs

תמונה
תמונה
סמל אישי של משתמש
צחי21
גוזל
גוזל

שליחה על ידי צחי21 »

שרון אמרתי שהוא אחד החזקים ל הכי חזק..דוגו ארגנטינו הוא הכלב הכי חזק שאני מכיר...לא מבחינת כח משא וכאלה אלה מבחינת תקיפות...דוגו ארגנטינו יש זוג לאח של חבר שלי שהוא מוכר את הגורים שלהם ב 8000 שקל...ותאמינו או לא קונים ממנו כל המלטה...
מה שכן אני בחיים לא הייתי קונה דבר כזה..בלי קשר למחיר...עדיף לקנות אריה ולא דוגו ארגנטינו..
סמל אישי של משתמש
שרוןןןן
גוזל
גוזל

שליחה על ידי שרוןןןן »

זה תלוי איך אתה מחנך את הכלב שלך להיות רוצח או לא להיות רוצח אי אפשר להגיד על כלב שהוא הכי חזק מכל הכלבים אתה יכול להביא דוגו ארגטינו שהוא כלב קרבות ויכולים להביא לך פיטבול שמיומן במחלמות ויכול לקרוע את הדוגו ארגנטינו תלוי שוב איך מחנכים אותם לחבר שלי יש את הדוגו ארגטינו והוא קנה אותו ב1500 משכן שלו והוא גזעיי 100 אחוז רצו ממנו עם תעודות 1500 דולר בגלל המחיר הכפול הוא קנה אותו בלי תעודות ועל המחיר שאמרת שמוכרים דוגואים ב8000 זה נדיר שמישהו יקנה רק פראיירים אני מכיר מישהו שגר קרוב אליי יש לו גם זוג דוגואים ומוכר ב2000 והםן גזעיים והגזמת איזה עדיף אריה ולא דוגו מה עשית ממנו מפלצת מילה שהוא כלב חמוד תלוי איך מגדלים אותו של חבר שלי למשל אחלה כלב אין דברים כאלה עם כלבים אחרים שהוא לא מסתדר זה בעייה אחרת אבל למשפחה הוא כלב חמוד לאללהה
תמונה
שלח תגובה

חזור אל “בעלי חיים כללי”