ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
זוכה האח הגדול 2010- אלירז
מנהל: מפקחים
- יהודה גבריאל
- בקיעה

- שם פרטי:: יהודה
Re: זוכה האח הגדול 2010- אלירז
מי ששלח sms פראייר
http://www.globes.co.il/news/article.as ... 1000544113
http://www.globes.co.il/news/article.as ... 1000544113
הרי מישהו חייב להרוויח מכל זה..
התוכנית השקיעה כסף (צלמים, בניית הבית, מנחים....) והיא תקבל את הכסף בחזרה ואפילו עם רווח לעצמה
התוכנית השקיעה כסף (צלמים, בניית הבית, מנחים....) והיא תקבל את הכסף בחזרה ואפילו עם רווח לעצמה
"If you never try, you'll never know"
"לשמוע את הלב ואחריו ללכת "Re: זוכה האח הגדול 2010- אלירז
הכסף נעשה גם מאסמסים.
בוודאי שבעזרת הפירסומות והחסויות הם הרוויחו המון (של נדבר על הפרסומת לפני ההכרזה, בידיוק אמרתי את זה אתמול לאמא שלי כמה כסף שילמו להם על הפירסומת הזאת) אבל לאסמסים גם יש חלק בזה במשך כל העונה. לא סתם הם השאירו את ההצבעות פתוחות במשך כמה ימים.
בוודאי שבעזרת הפירסומות והחסויות הם הרוויחו המון (של נדבר על הפרסומת לפני ההכרזה, בידיוק אמרתי את זה אתמול לאמא שלי כמה כסף שילמו להם על הפירסומת הזאת) אבל לאסמסים גם יש חלק בזה במשך כל העונה. לא סתם הם השאירו את ההצבעות פתוחות במשך כמה ימים.

Music it's my all life
~*Don't worry be happy*~
דווקא שעכשיו
אני חושב על זה אני חושב שהביאו להם לעשות את התחפושת בחינם
כי תחשבו על זה בזק מימנה שם הכל אז אני חושב שבחוזה שבגמר יש להם
את הפירסומת האחרונה לפני התוצאות של מי שזכה
אני חושב על זה אני חושב שהביאו להם לעשות את התחפושת בחינם
כי תחשבו על זה בזק מימנה שם הכל אז אני חושב שבחוזה שבגמר יש להם
את הפירסומת האחרונה לפני התוצאות של מי שזכה

הפרסומת לפני הכרזת הזוכה הייתה של בזק - הם אלה שמשלמים את המליון שקל לזוכה. מכאן שהפרסומת ואלה שקדמו לו במשך כל העונה, עלו מליון שקל אם לא יותר.
אני גם מבסוט מהזכייה של אלירז. אני כן חושב שבשלבים מאד מוקדמים ידעו בהפקה שהוא הולך לזכות. החל מהשלב בו הקהל בחר בו לצאת מהבית ב-"כאילו". ועד הגמר עצמו שבו לא טרחו לציין מה היה הפרש הקולות בינו לבין סער ושאר הדיירים, הפרש שלדעתי היה אפילו יותר משמעותי מזה שהיה בין שפרה ליוסי בעונה הקודמת.
אני מחכה כבר ל-VIP
אני גם מבסוט מהזכייה של אלירז. אני כן חושב שבשלבים מאד מוקדמים ידעו בהפקה שהוא הולך לזכות. החל מהשלב בו הקהל בחר בו לצאת מהבית ב-"כאילו". ועד הגמר עצמו שבו לא טרחו לציין מה היה הפרש הקולות בינו לבין סער ושאר הדיירים, הפרש שלדעתי היה אפילו יותר משמעותי מזה שהיה בין שפרה ליוסי בעונה הקודמת.
אני מחכה כבר ל-VIP

מה שאותי מעניין בכל הסיפור זה שכשכותבים בגוגל :
זוכה האח הגדול 2010 אנחנו מקבלים מקום 1 מתוך 197000 תוצאות חיפוש.
זוכה האח הגדול 2010 אנחנו מקבלים מקום 1 מתוך 197000 תוצאות חיפוש.

בוא נאמר שאם התוכנית לא הייתה, הי לא הייתה חסרה לי. כל כך הרבה אנשים נמשכו לדבר הזה..
תת-רמה לדעתי.
תת-רמה לדעתי.
צודק זה למשועמממים אבל יש גם קטעים שמצחיקים

[quote="71";p="85931"]צודק זה למשועמממים אבל יש גם קטעים שמצחיקים
[/quote]
כי בוחרים אנשים בעלי IQ של אגוז קשיו, אז יש קטעים מצחיקים.
[/quote]כי בוחרים אנשים בעלי IQ של אגוז קשיו, אז יש קטעים מצחיקים.