ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
תקן אותי אם אני טועה אבל הקבוצות לא חייבות להיות רק על תוכים, ככה שמי שרוצה מוזמן לפתוח קבוצה על כל בע"ח .
אני אישית אשמח לקבוצת כלבים בפרט ובע"ח בכלל, כמו כן בנושא הדגים אני בטוח שיש כאן כמה שיוכלו לתרום להשכלה של הכלל,
אז אנא מכם הרימו את קולכם.
[quote="2";p="83599"]זה לא בדיוק מה שנאמר אבל לא חשוב בן, זה גם ככה כרגע לא יצא לפעול.
כמו שציינתי אני חושב שלפחות כרגע לפי הפעילות שיש בפורום הנ"ל, הפורום הוא מעל ומעבר.[/quote]
אין בעיה בן, זה לא צריך להפריע. אם אתה מעוניין לפרסם מאמרים אתה מוזמן לפרסם אותם בפורום הכללי.
כמו כן, אפשר לעשות נעוץ עם קישורים למאמרים טובים שנמצאים בפורום הנ"ל.
אדם שיודע שאינו יודע, יודע יותר מאדם שיודע אך אינו יודע שיודע. UziDesign ** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **
כמו שעוזי אמר, אתה יכול להעביר את המאמרים לפורום עצמו והלוואי ותהיה סיבה שמלבד הפורום תיפתח קבוצה נוספת.
בן, אתה תורם ותרמת רבות לפורום ולכן כל חומר שיקדם ויעשיר את הידע הכללי בנושא בעלי חיים כללי וכלבים בפרט מבורך