אם אני אשתחרר אגיע
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
מפגש חברי הקהילה
מנהל: מפקחים
Re: מפגש חברי הקהילה
מתגייס ב 16 לחודש 
אם אני אשתחרר אגיע
אם אני אשתחרר אגיע
גיוס נעים, נשמח לראותך 

-
mikip20@gmail
- ביצה

- שם פרטי:: מיכאל
היי רציתי לשאול בקשה איזה סוג מפגש זה אם אפשר לתת פרטים אני אשמח כי אני מעוניין להגיע....תודה

המפגש הוא מפגש של הקהילה,חברים פעילים או חברים שאינם פעילים,חברים מחוץ לאתר שמעוניינים להגיע יכולים אף הם להגיע בשימחה ולהצטרף. מטרת המיפגש להכיר את החברים וליצור קשרים טובים יותר, לספר לשוחח על דברים שונים ולשאול שאלות, ד"ר גדי שרביט וטרינר האתר שלנו יגיע וירצה בנושאים שונים בנושא בעלי הכנף וכו'.מפגש חברתי לכל הגילים , אפשר להגיע גם עם הורים,אחים וכו' ,פשוט רק לרשום מי מגיע וכמה אנשים, במפגש הקודם הגיעו הורים עם חברים למפגש שערכנו בגן החיות בפתח תקווה וכולם נהנו מאוד.
-
mikip20@gmail
- ביצה

אה יפה סבבה אתה תגיע<? ואגב חבל שאי אפשר לבוא אם תוכי כל אחד רוצה להראות את הילד שלו...זה נחמד...
אני אגיע בוודאי.
כדי שחברים יגיעו עם תוכים צריכים לוודא שהתוכים בריאים , לעיתים התוכים חולים והמגדל לא יודע והתוכי עלול להדביק אחרים, כרגע אנחנו לא ערוכים לכך ונראה בעתיד האם זה מסתדר.
כדי שחברים יגיעו עם תוכים צריכים לוודא שהתוכים בריאים , לעיתים התוכים חולים והמגדל לא יודע והתוכי עלול להדביק אחרים, כרגע אנחנו לא ערוכים לכך ונראה בעתיד האם זה מסתדר.
-
mikip20@gmail
- ביצה

יופי מעולה אם זה יצא לאור זה היה רעיון נהדר!ו
שוב תודה על העזרה!!
שוב תודה על העזרה!!Re: מפגש חברי הקהילה
ניראה שלא תהיה לי בעיה להגיע, בשמחה אפילו ....בעזרת השם כמובן:)...

"יש כאלו ש-ישנים וחולמים,
ויש כאלו ש-ערים ומממשים את החלומות..."

נשמח לפגוש אותך אתי
.
עוזי או אני נארגן את רשימת המגיעים (בע"ה) בראש הדף מאוחר יותר למען הסדר הטוב .
.עוזי או אני נארגן את רשימת המגיעים (בע"ה) בראש הדף מאוחר יותר למען הסדר הטוב .