ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.

לידעתכם! הצפה בפרטי

המקום להערות,הארות,הצעות,שאלות בנושא תפעול האתר ומדריכים.

מנהל: מפקחים

סמל אישי של משתמש
uzibu
ניצוי מלא
ניצוי מלא
אזור מכירה: מרכז
שם פרטי:: עוזי
איש קשר:

לידעתכם! הצפה בפרטי

שליחה על ידי uzibu »

לפני מספר דקות קיבלתי התראה על הצפה בפרטי.
"חבר" רשום חדש שלח הודעות פרטיות בזה אחר זה לכל חברי הקהילה.

נתתי הוראה למערכת למחוק את ההודעות הפרטיות ולכן תראו בהודעות שלכם "הודעה שנמחקה".

ומי עומד אחרי ההצפה:

אחרי ההצפה עומדת חברת "המקור".
בעקבות בקשת חבר פנינו לחברת המקור על מנת לבדוק האם ניתן להגיע להסדר שבו נוכל להביא
לחברי הקהילה מזון מחברת המקור במחירים אטרקטיביים. הפגישה בסופו של יום לא הניבה אפשרות
לשיתוף פעולה והמחירים לא אפשרו לנו לפרסם את המוצרים בידיעה שאנו מאמינים במוצר תוך הבט
ביחס לטיב המוצר ומחירו לדעתינו האישית.

לכן, חברת המקור בכיכובה של קרן החליטה להגיע לאתרינו ולהציף את ההודעות הפרטיות של חברי
הקהילה תוך התעלמות מוחלטת מדיני האינטרנט בנושא הצפה ותוך זילזול בכללי הקהילה וביחסי אנוש
מינימלים.

לחברת המקור אציין כי במידה ודבר מסוג זה יחזור על עצמו לא אהסס לפנות לגורמי החוק בכדי לדרוש
נזיקין כמצויין בחוק ופיצויים על הטרדת חברי קהילה והפרת תנאי השימוש בקהילתינו.

לחברי הקהילה אציין, עשו חושבים בעת רכישה, אם ככה פועלים הנפשות הפועלות חשבו על המוצר,
אמינותו והשרות אשר אתם עלולים לקבל.

בושה!

*העתק ישלח לחברת המקור במייל
אדם שיודע שאינו יודע, יודע יותר מאדם שיודע אך אינו יודע שיודע.
UziDesign
** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **
סמל אישי של משתמש
שמואל.א
בקיעה
בקיעה
אזור מכירה: מרכז מודיעין
שם פרטי:: שמואל

Re: לידעתכם! הצפה בפרטי

שליחה על ידי שמואל.א »

ממש בושה!!!!
תודה ששלחתה לפורום!
ש.א
סמל אישי של משתמש
shayh
פוקח עיניים
פוקח עיניים
אזור מכירה: צפון וכל הארץ
שם פרטי:: שי

שליחה על ידי shayh »

וואלה
צר לי מאוד, ואני מכיר את הנפשות הפועלות ב 2 הצדדים, ואני נאלץ לחזק את הדברים שעוזי רשם,
זה טרור אינטרנטי וזה פסול,
תמונה

מזמרים, רוזלות, מני קולור, טורקיזנים, בורקיסים,
סמל אישי של משתמש
Niv
פלומה
פלומה

שליחה על ידי Niv »

מפתיע מאוד ...
סמל אישי של משתמש
ALOONN
בקיעה
בקיעה
שם פרטי:: יש כינוי

שליחה על ידי ALOONN »

לפי דעתי ממש אנשים קטנים עם צרות עין .
עם אני הייתי קליינט שלהם עד היום .עז היום הייתי מפסיק להיות קליינט שלהם .
כי ממש לא מתקבל על הדעת שאני אתן פרנסה לאנשים שבדרך להתפרנס פוגעים ומזלזלים באחרים .תמונה
סמל אישי של משתמש
Niv
פלומה
פלומה

שליחה על ידי Niv »

ומי אמר שזה באמת מחברת המקור? זה גם בפורום אחר ככה ואני כתבתי לו את דעתי .
יכול להיות שאלו סתם אנשים שינסו להרוס ..
סמל אישי של משתמש
uzibu
ניצוי מלא
ניצוי מלא
אזור מכירה: מרכז
שם פרטי:: עוזי
איש קשר:

שליחה על ידי uzibu »

ניב, תהיה בטוח שאנחנו לא מדברים סתם לפני שאנחנו בטוחים, אני מכיר את קרן והפניות שלה גם בפייסבוק
עם אותו שם משתמש, אותו דוא"ל, היא שוחחה עם אלי בפרטי והציגה את עצמה דנו בנושאים שונים וכו'..

מעבר לכך ישנם דברים למען הגנת הקהילה שאנו נמנעים מלפרסם.
תהיה בטוח שיש לי את הכלים לוודא טוב טוב מי עושה מה ואיך.
אדם שיודע שאינו יודע, יודע יותר מאדם שיודע אך אינו יודע שיודע.
UziDesign
** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **
סמל אישי של משתמש
Niv
פלומה
פלומה

שליחה על ידי Niv »

צודק,
מתפלא עליהם בכול זאת.
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
שם פרטי:: יש כינוי
איש קשר:

שליחה על ידי eli_lea »

אני חייב להוסיף מספר מילים,
לכאורה העניין יכול להיחשב בעיני כאלה ואחרים מאוד שולי ולא כל כך חשוב, אוקיי שלחו ל 50 איש הודעות פרטיות עם לינק.
אני אסביר למה מבחינתנו זה חשוב ולמה מבחינתנו זהו חלק בלתי נפרד מהתנהלות חסרת כבוד שכל כך הורגלנו לה ברשת .
זה מתחיל בכך שמדובר בחברות שמן הסתם בעלות מחזור כספי לא קטן ומחזיקות מלאים וציוד , חלקן חברות חדשות שמנסות לחדור לתחום המזון או תחומים שונים, במקרה זה תחום המזון שבו ישנה תחרות לא קטנה, החדירה נעשית על ידי פירסום, ככל שהחברה תגיע ליותר לקוחות פונטציאלים כך הסיכויים למכירות ולהכרה בשוק עולה, אבל להבדיל מחו"ל בישראל הרי אפשר לעשות קומבינות, למה שהחברה תשלם פירסום
באתר שהיא חושבת שיש לה קהל יעד? במקום לדפוק על הדלת היא תתגנב מהחלון. למה שהחברה תבוא לקהילה ותאמר" אני נותנת לכם תמורת פירסום והכרה הנחות, אני נותנת לכם חבילות מזון לתחרויות , אנחנו כחברה נקבל את מבוקשנו ותוך כדי ניטיב עם הקהילה שע"י קידום תכיר את מוצרנו שיכולים לחדור לשוק ביתר קלות" ,אבל יש אפשרות אחרת והיא "גניבת פירסום" ע"י עקיפת החוקים .
בהזדמנות זו אני רוצה להדגיש שאין לי חלילה כנגד חברת המקור מאומה מעבר למעשה שנעשה שאינו מקובל לחלוטין ואיני חושב שאני אמור להעלים עין .

כשפתחנו את האתר התחייבנו על אתר שבו יהיה נוח לגלוש לכל אדם בכל גיל ובכל מוצא, התעקשנו על מתן כבוד הדדי ללא פשרות ואני חושב שהוכחנו את עצמנו ונתנו לקהילה נישה נוספת או אפשרות נוספת לגלוש ולומר את שבליבם לשאול שאלות שנחשבות הכי לא במקום ולא לחשוש שמישהו יעיז לזלזל או לצחוק מכך, בסך הכל אני יכול להגיד שאני נהנה מהתנהלות הקהילה ומתמוגג בכל פעם כשאני רואה כיצד החברים שלא מזמן היו חדשים מגיבים לקצת יותר חדשים ומעבירים להם את הידע הנרכש בצורה נעימה ומתחשבת.
לי זה עשה הרבה להכיר אתכם גם אם לא את כולכם פנים מול פנים ואפילו ליצור קשר חברי גם אם דרך התכתובות.

לכן זה חשוב שלא לוותר ולעבור לסדר היום על מקרים כאלה על מנת שהיחס הכללי ישתנה.

במקביל שלחתי מכתב לחב' המקור והעתק ממנו מוצג לפניכם, ירצו מחברת המקור להגיב אזי הזכות הזו שמורה להם והם יכולים לעשות זאת ע"ג הפורום ללא כל בעייה.

העתק המכתב:

אל:חב' המקור
לידי:קובי

הנדון: הצפת הודעות פרטיות בתיבות הפרטיות של חברי אתרנו.

היי קובי,

בתאריך 14/12/10 בשעה 11:12 דקות נרשמה גב' קרן המועסקת בחברתך בשם desertsalukis , גב' קרן פנתה אליי לתיבה האישית והציעה לי לבדוק הנחות ומבצעים לחודש פברואר בחברת "המקור" , תשובתי הייתה שאיני מעונין ולאחר פגישה עימך מחירי "החנויות" שקיבלנו היו ברמה שאין טעם לחזור ולדון בהם מבחינתנו.

לאחר מכן במהלך השעה הקרובה הציפה קרן את התיבות הפרטיות של קרוב ל50 חברים באתר תוך מתן לינקים יוצאים לחב' המקור עשיית פירסום לשם רווח ולשם הפניית רוכשים פוטנציאלים לחברתך ותוך כדי שהיא עוברת על חוקי האתר שאישרה בעת ההרשמה . אנו רואים בפעולתה של קרן המועסקת על ידכם זילזול מוחלט בנו בקהילה ודרך התנהלותה נלוזה.

מאחר והמערכת התריעה לנו על הצפת התיבות הפרטיות הוסרו ההודעות ונימסרה הודעה לחברי האתר על אופן ההתנהלות של העובדת בחברתך.
בד בבד הורחקה קרן מאתרנו לצמיתות.

כמובן שאם ברצונך להגיב על הנאמר באפשרותך להיכנס לאתרנו ולהגיב באשכול המיועד לכך.

הנהלת האתר בראשותו של עוזי uzibu מבקשת שתדאג באופן אישי שמעשה זה לא יחזור , במידה ומעשיה של קרן יחזרו על עצמם נממש את זכותנו להגן על חוקי האתר ודרך התנהלותו בדרכים המקובלות.

בברכה,

Eli_lea
סמל אישי של משתמש
Ben
פוקח עיניים
פוקח עיניים
שם פרטי:: בן

שליחה על ידי Ben »

לדברי הדוא"ל שלי קיבלתי מאותו משתמש 2 הודעות אך אין להם זכר על גבי הפורום .
תמשיכו עם העבודה הטובה, שבוע מעולה .

תמונה
תמונה
שלח תגובה

חזור אל “על האתר”