ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
למה הגעת דווקא לחכמות? בעניין החוכמה אני סמוך ובטוח שהמון בנות עברו בהצלחה והבנים לא היוו תחרות כלל.
טייס זה הרבה מעבר לצורך להיות אדם משכיל ברמות. יש את המישור הפיזי וגם את המישור הנפשי עם דגש רב
על המישור הנפשי.
בנוסף, יש את הפן הסטטיסטי. כמה בנות מגיעות לקורס? ולעומת זאת כמה בנים מגיעים?
אדם שיודע שאינו יודע, יודע יותר מאדם שיודע אך אינו יודע שיודע. UziDesign ** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **
כמי שאחיו נמצא קרוב לשנתיים בקורס טייס ומבקר שבועית בבסיסי חיה"א אני יודע על מה אני מדבר ,
יש טייסות ופרחות טייס בשפע. לגבי הסטטיסטיקה אינני בטוח, אחזיר לך תשובה.
ממה שידוע לי יש רק טייסת 1 בתל נוף ולגבי שאר הבסיסים איני יודע
זה שהיא עשתה קורס טייס זה לא אומר שהיא ישר עולה על מטוס קרב F15 I(בז) היא תתאמן על צוקית ועוד מטוסים קטנים אחרים
ואחת הסיבות היא כוח הG הגדול שפועל על הטייס ועזבו סימולטרים וחארטות אחרות בינונו כל אחד יכול להטיס מטוס
ועוזי לא באמת התכונותי שהן לא חכמות פשוט יש יותר טייסים ממין זכר ולא מנקבה והכל היה בגדר צחוק
מסתגר לבד ורק בוכה...
אני סובל אך לא מראה...
לא יכול עוד בדמעות להלחם...
אלוקים כבר לא יודע מה יהיה...
[quote="2898";p="81958"]ממה שידוע לי יש רק טייסת 1 בתל נוף ולגבי שאר הבסיסים איני יודע
זה שהיא עשתה קורס טייס זה לא אומר שהיא ישר עולה על מטוס קרב F15 I(בז) היא תתאמן על צוקית ועוד מטוסים קטנים אחרים
ואחת הסיבות היא כוח הG הגדול שפועל על הטייס ועזבו סימולטרים וחארטות אחרות בינונו כל אחד יכול להטיס מטוס
ועוזי לא באמת התכונותי שהן לא חכמות פשוט יש יותר טייסים ממין זכר ולא מנקבה והכל היה בגדר צחוק[/quote]
אף אחד לא עולה ישר על מטוס קרב,לא משנה אם אתה גבר או אישה.
אם אני לא טועה לוקח משהו כמו 5 שנים עד שבכלל מתקרבים למטוס קרב,מסוק קרב או מטוס תובלה.
יש יותר גברים מנשים כי נשים רבות אינם מעוניינות בתפקיד קרבי או בתפקיד הספציפי הזה וגם אלו שמתגייסות אחוז גדול מהן לא עובר ,
ולא, זה לא אומר שלנשים אין את היכולת הפיזית או המנטלית פשוט כשאחוז המתגייסות לקורס טייס נמוך משמועותית ביחס לגברים הסיכוי שגבר יעבור הוא יותר גבוה.
נטליקי, יש משהו שכבר קורץ לך ?
אממ לא ממש. בהתחלה חשבתי על להקה צבאית, אבל הבנתי שזה רחוק מהבית ואני לא יכולה להיות רחוקה מהבית. אני לא מכירה כל כך הרבה תפקידים בצבא ככה שאני לא ממש יודעת עדיין.
יש לי שאלה יכולים לקחת אותי לקרבי אפילו שאני לא רוצה?
למה היום היה לי צו ראשון וקיבלתי פרופיל 97 ובראיון אישי אמרו לי שבגלל הפרופיל רוב הסיכויים שיגיסו אותי לקרבי
הולך אדם הולך והוא כנר דועך
ואין שואל ואין יודע למה זה ואיך
עצב בעינייו ועצובים שיריו
קרב יומו זאת יודע והוא סופר ימיו
קורא ואין עונה לאלוהים פונה
עד אנא יתענה.
עמוק בלב יודע דבר לא יעזור
עמוק בלב יודע כי אין כי אין מזור.