ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
בימים אלה אני לומדת לתיאוריה.
מישהו יודע אם ניתן לדעת מהו החומר לתיאוריה? כלומר אם ירדו דברים וכו'. כי ילד מהכיתה שלי אמר שכל החלק של המכניקה ירד, ואני לא יודעת אם זה נכון או לא.
למישהו יש מושג?
לפני שבועיים עברתי תיאוריה ראשונה על רכב ...עצה שלי הכי טוב תלמדי מאתר למד השאלות והמבחנים שם אחד על אחד כמו בתיאוריה האמיתית
הולך אדם הולך והוא כנר דועך
ואין שואל ואין יודע למה זה ואיך
עצב בעינייו ועצובים שיריו
קרב יומו זאת יודע והוא סופר ימיו
קורא ואין עונה לאלוהים פונה
עד אנא יתענה.
עמוק בלב יודע דבר לא יעזור
עמוק בלב יודע כי אין כי אין מזור.
את האמת שהתחלתי ללמוד משם אבל אז אמרו לי שיותר טוב ללמוד מספר. אז קניתי ספרים. אבל ברגע שאסיים עם הספרים אעשה את המבחנים באתר למד.
צחי, אני מעדיפה לסיים עם התיאוריה לפני שאני מתחילה ללמוד נהיגה. לכן אין לי כרגע מורה שייתן לי, אבל אם אין ברירה אלמד גם את החלק של המכניקה אני מניחה שזה יעזור גם בלי שום קשר לתיאוריה.
תודה.
לפי דעתי זה בזבוז זמן ללמוד מהספר מאתר למד זה הכי טוב, בתיאוריה שהיתה לי לא היו לי שאלות על מכניקת הרכב רוב השאלות היו על חוקי תנועה ...
כמה עלה לך הספר? חבר שלי רצה לקנות תספר רצו ממנו 150 שקל הגנבים האלה
הולך אדם הולך והוא כנר דועך
ואין שואל ואין יודע למה זה ואיך
עצב בעינייו ועצובים שיריו
קרב יומו זאת יודע והוא סופר ימיו
קורא ואין עונה לאלוהים פונה
עד אנא יתענה.
עמוק בלב יודע דבר לא יעזור
עמוק בלב יודע כי אין כי אין מזור.
נטלי גם אם לא יהיו לך שאלות על מכניקת הרכב עדיין מומלץ לדעת עליה
בסך הכל הספרים הם פתרון מצוין ויעיל ומכילים את כל החומר הדרוש
ללמודי תיאוריה בסך הכל התיאוריה היא די מטופשת ולא קשה אז אין לך מה להילחץ ממנה
אין שכל אין דאגות רק הגוף צועק והחברה סובלת
תוכים מגדלים באהבה או לא מגדלים בכלל
עד שלא תשבור את הכוס בחתונה לא תבין את המשמעות של המשפט: שברת - שילמת
יהודה זה חבילה כזו של 3 ספרים. ספר אחד של תמרורים שבסופו יש שאלות ותשובות על התמרורים. ספר שני על דיני תעבורה, כללים להתנהגות בדרך, וכל הדברים האלה וגם מידע על רשיון נהיגה מכניקה וכו'.. וספר שלישי זה ספר שאלות, הוא נקרא "בנק השאלות" שזה כמו בלמד שיש שאלות ותשובות אמריקאיות וצריך להקיף את התשובה הנכונה ובנוסף מצורף לזה דף תשובות.
כל זה במחיר פעוט של 60 שקלים.
שמעי דבר ראשון את לא חייבת סגור על מורה נהיגה....את יכולה להגיד לו "שמעתי עליך בלה בלה בלה...אפשר חומר לימוד"...והוא נותן לך כי מהבתי ספר לנהיגה מקבלים או קונים את זה בכמויות ואין להם בעיה לתת לך ואחרי שתסיימי תיאוריה להחזיר להם...זה לא אומר שאת חייבת ללמוד אצלהם..