ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
Yes או Hot
מנהל: מפקחים
Yes או Hot
אצל מי אתם? אצל יס או אצל הוט? מה אתם חושבים שיותר טוב ולמה? (את האמת לא רק בגלל שזה מה שיש לכם בבית).
אשמח לשמוע את דעתכם.
אשמח לשמוע את דעתכם.

Music it's my all life
~*Don't worry be happy*~
Re: Yes או Hot
אני חושב שהוט... כי היה לי גם יס..
בהוט יש תוכניות יותר יפות ויש גם את ביפ ערוץ הצחור והוט בידור ישראלי..
מבחינת שירות יותר טוב וזמין יותר זה יס.. אבל זה מהסיבה שאין להם לקוחות רבים כמו הוט אז הם ישר עונים...
חוץ מזה שיס זה לווין ובימים סוערים יש בעיות קליטה עם הצלחת.
מה עוד....ממ בהוט יותר זולים בדר"כ בחבילת הבייסיק...
בהוט יש תוכניות יותר יפות ויש גם את ביפ ערוץ הצחור והוט בידור ישראלי..
מבחינת שירות יותר טוב וזמין יותר זה יס.. אבל זה מהסיבה שאין להם לקוחות רבים כמו הוט אז הם ישר עונים...
חוץ מזה שיס זה לווין ובימים סוערים יש בעיות קליטה עם הצלחת.
מה עוד....ממ בהוט יותר זולים בדר"כ בחבילת הבייסיק...
- uzibu
- ניצוי מלא

- אזור מכירה: מרכז
- שם פרטי:: עוזי
- איש קשר:
מסכים עם הרבה ממה שנאמר ע"י צחי.
אני לא מת על השרות של HOT אבל השרות היום על הפנים בכל חברה כך שזה לא צריך להיות הגורם לבחירה.
לטעמי האישי ל-HOT יש מבחר עשיר יותר ובנוסף הם משקיעים המון בתוכניות ובסרטים ישראלים וזו תרומה
גדולה ליצירה הישראלית ועל כך אני מעריך אותם.
התוכניות מחו"ל לאט משודרים כמעט במקביל, רוב התוכניות מחו"ל משודרות לאחר 24 שזה ממש נחמד
(חוסך המון הורדות באינטרנט חחח).
מה שהכי מרגיז אותי אצל HOT זה הממרים שלהם והתקשורת עם השרתים. איטיים לא פעם (קבלת מידע והעברת
ערוץ) ב-HOT VOD יש המון "תקיעות" שמצריכות ניתוק מהחשמל. ב-HOT MAGIC יש נפילות בהקלטות זאת אומרת
הפרשי זמן שבשביל להיות בטוח שתראה את כל התוכנית המוקלטת אני מקליט גם את התוכנית שאחרי (למרות שלאחרונה
נראה זה הסתדר והכל בסדר).
אני לא מת על השרות של HOT אבל השרות היום על הפנים בכל חברה כך שזה לא צריך להיות הגורם לבחירה.
לטעמי האישי ל-HOT יש מבחר עשיר יותר ובנוסף הם משקיעים המון בתוכניות ובסרטים ישראלים וזו תרומה
גדולה ליצירה הישראלית ועל כך אני מעריך אותם.
התוכניות מחו"ל לאט משודרים כמעט במקביל, רוב התוכניות מחו"ל משודרות לאחר 24 שזה ממש נחמד
(חוסך המון הורדות באינטרנט חחח).
מה שהכי מרגיז אותי אצל HOT זה הממרים שלהם והתקשורת עם השרתים. איטיים לא פעם (קבלת מידע והעברת
ערוץ) ב-HOT VOD יש המון "תקיעות" שמצריכות ניתוק מהחשמל. ב-HOT MAGIC יש נפילות בהקלטות זאת אומרת
הפרשי זמן שבשביל להיות בטוח שתראה את כל התוכנית המוקלטת אני מקליט גם את התוכנית שאחרי (למרות שלאחרונה
נראה זה הסתדר והכל בסדר).
אדם שיודע שאינו יודע, יודע יותר מאדם שיודע אך אינו יודע שיודע.
UziDesign
** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **
UziDesign
** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **
אני בHOT
תאמת לא משנה לי בכלל .
תאמת לא משנה לי בכלל .
אני לא רוצה! אבל אבא שלי רוצה לעבור מהוט ליס. בגלל שעכשיו הם דורשים 32 שקל על כל ממיר, גם על הישנים שכביכול אמורים להיות שלנו ללא תשלום.
גם אצלכם זה ככה?
גם אצלכם זה ככה?

Music it's my all life
~*Don't worry be happy*~
אני ביס
חוויה מעולם אחר
יש לי גם את המקס הרגיל וגם את הhd ואני מרוצה מכל רגע
חוויה מעולם אחר
יש לי גם את המקס הרגיל וגם את הhd ואני מרוצה מכל רגע
מסתגר לבד ורק בוכה...
אני סובל אך לא מראה...
לא יכול עוד בדמעות להלחם...
אלוקים כבר לא יודע מה יהיה...
גם ההורים שלי רצו לעבור...אבל רק תגידו להוט שאתם רוצים להתנתק הם יבואו אליכם יתנו לכם טלוויזיה מתנה מס'ז לכל בני הבית וחופשה בחו"ל רק שלא תעזבו.
ובמקרה הכי גרוע תיהיו ביס.. יש אנשים שיש להם "תבל דיגיטל" זה לא קריטי בפוט הוט יותר טוב..
ובמקרה הכי גרוע תיהיו ביס.. יש אנשים שיש להם "תבל דיגיטל" זה לא קריטי בפוט הוט יותר טוב..
יס הכייי טוב!!
יש לי גם מ יס מקס וזה פשוט גאונייי
גם יש שם הרבה סרטים יפים וסדרות
יש לי גם מ יס מקס וזה פשוט גאונייי
גם יש שם הרבה סרטים יפים וסדרות
"If you never try, you'll never know"
"לשמוע את הלב ואחריו ללכת "- יהודה גבריאל
- בקיעה

- שם פרטי:: יהודה
לפי דעתי הוט יותר טוב