ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
לצערנו גוצ'י הכלב הורדם
מנהל: מפקחים
לצערנו גוצ'י הכלב הורדם
השבוע גוצ'י הכלב הורדם לאחר שלפתע חלה הידרדרות במצבו, לפתע הוא החל לצלוע (מעבר לצליעה מאחור) גם ברגליו הקידמיות, לאחר
פנייה לוטרינר הוחלט על טיפול אנטיביוטי וגם על זריקות, לאחר טיפול מאסיבי שלא עזר הכלב פשוט גסס לאיטו ולא נותר אלא להרדימו.
כמובן שהתהליך הכואב היה מלווה בלא מעט בכי מצד ביתי אולם לדברי הוטרינר לא היה מנוס.
להזכירכם הכלב נלקח לפני שנתיים בערך מ S.O.S חיות שהציגו את הכלב ככלב בריא כבן שלוש שנים מה שהתברר כלא נכון.
זה לא שינה הרבה את העובדה שהוא היה כלב שמח ומיוחד, הוא ידע אפילו למי לפנות כשרצה משהוא, אליי הוא לא היה פונה למשל אלא אם אין אף אחד בבית, בדרך כלל היה פונה ללאה והיה עושה קולות שאי אפשר להישאר להם אדישים.
מיקה גם תחוש בחסרונו על אף שהכלב לא גר איתנו אלא תקופה קצרה, תמיד כשבא לבקר עבור מיקה זה היה ממש חגיגה להתעלל בו עם נקישות בדלת וכשרץ ונבח ליד הדלת היא הייתה אומרת "קישט הבייתה" ומביטה בו ממרומי הכלוב.
בקיצור כואב מאוד היה לאבד אותו אך אנחנו מתנחמים בעובדה שבשנתיים האחרונות מחיו הוא טופל באהבה ובכמות כזאת שאולי לא קיבל בכל חייו.
תזכורת:
גוצ'י שלי!
פנייה לוטרינר הוחלט על טיפול אנטיביוטי וגם על זריקות, לאחר טיפול מאסיבי שלא עזר הכלב פשוט גסס לאיטו ולא נותר אלא להרדימו.
כמובן שהתהליך הכואב היה מלווה בלא מעט בכי מצד ביתי אולם לדברי הוטרינר לא היה מנוס.
להזכירכם הכלב נלקח לפני שנתיים בערך מ S.O.S חיות שהציגו את הכלב ככלב בריא כבן שלוש שנים מה שהתברר כלא נכון.
זה לא שינה הרבה את העובדה שהוא היה כלב שמח ומיוחד, הוא ידע אפילו למי לפנות כשרצה משהוא, אליי הוא לא היה פונה למשל אלא אם אין אף אחד בבית, בדרך כלל היה פונה ללאה והיה עושה קולות שאי אפשר להישאר להם אדישים.
מיקה גם תחוש בחסרונו על אף שהכלב לא גר איתנו אלא תקופה קצרה, תמיד כשבא לבקר עבור מיקה זה היה ממש חגיגה להתעלל בו עם נקישות בדלת וכשרץ ונבח ליד הדלת היא הייתה אומרת "קישט הבייתה" ומביטה בו ממרומי הכלוב.
בקיצור כואב מאוד היה לאבד אותו אך אנחנו מתנחמים בעובדה שבשנתיים האחרונות מחיו הוא טופל באהבה ובכמות כזאת שאולי לא קיבל בכל חייו.
תזכורת:
גוצ'י שלי!
Re: לצערנו גוצ'י הכלב הורדם
אויי איזה עצוב לשמוע.. 
אני בטוחה שהוא קיבל את הטיפול הטוב ביותר מכם
אני בטוחה שהוא קיבל את הטיפול הטוב ביותר מכם
"If you never try, you'll never know"
"לשמוע את הלב ואחריו ללכת "-
jhony_bravo
- פוקח עיניים

- שם פרטי:: יש כינוי
משתתף בצערכם יהי זכרו ברוך
נתתם לו בית חם לפחות לחלק האחרון של חייו כל הכבוד
נתתם לו בית חם לפחות לחלק האחרון של חייו כל הכבוד
אין שכל אין דאגות רק הגוף צועק והחברה סובלת
תוכים מגדלים באהבה או לא מגדלים בכלל
עד שלא תשבור את הכוס בחתונה לא תבין את המשמעות של המשפט: שברת - שילמת
תוכים מגדלים באהבה או לא מגדלים בכלל
עד שלא תשבור את הכוס בחתונה לא תבין את המשמעות של המשפט: שברת - שילמת
כל כך מצער לשמוע , תהיו חזקים 

אתם יכולים להתנחם בעובדה שהשנים האחרונות של חייו היו כנראה הטובות ביותר .

אתם יכולים להתנחם בעובדה שהשנים האחרונות של חייו היו כנראה הטובות ביותר .
כל כך מצער לשמוע
תהיו חזקים
מסכנה לאה היא היתה מאוד קשורה אליו
תוכלו להתנחם שהוא אהב אותכם וקיבל את כל החום ואהבה שהיה צריך
כאדם שהיה לו לא מעט כלבים תתכונונו לכלב חדש
כלב הולך כלב בא זה פשוט מחלה מי שרגיל לכלב לא יוכל לחיות בלי כלב
תהיו חזקים
מסכנה לאה היא היתה מאוד קשורה אליו
תוכלו להתנחם שהוא אהב אותכם וקיבל את כל החום ואהבה שהיה צריך
כאדם שהיה לו לא מעט כלבים תתכונונו לכלב חדש
כלב הולך כלב בא זה פשוט מחלה מי שרגיל לכלב לא יוכל לחיות בלי כלב
מסתגר לבד ורק בוכה...
אני סובל אך לא מראה...
לא יכול עוד בדמעות להלחם...
אלוקים כבר לא יודע מה יהיה...
תודה לכולם, הכלב לא היה אצלנו באופן קבוע אבל בזמן שהוא היה הספקנו להיקשר אליו, אי אפשר היה להישאר אדישים אליו .
גוצ'י היה מסתובב בכל הבית חוץ מהחדר של הגוזלים לשם בשום אופן לא הרשיתי לו להיכנס, בהתחלה הוא עוד היה מנסה ועומד בפתח
ומציץ כשאני או לאה מאכילים אותם , מידי פעם כשהייתי מדבר עם הגוזלים ואומר לאחד מהם "בוא" הוא היה רץ וחושב שאני מדבר אליו, איך שהוא היה מגיע בריצה הייתי מצביע לכיוון הדלת והוא היה יוצא מבואס
.
בעתיד נביא כלב אך הפעם נבחן היטב את גילו ואת מצב בריאותו.
גוצ'י היה מסתובב בכל הבית חוץ מהחדר של הגוזלים לשם בשום אופן לא הרשיתי לו להיכנס, בהתחלה הוא עוד היה מנסה ועומד בפתח
ומציץ כשאני או לאה מאכילים אותם , מידי פעם כשהייתי מדבר עם הגוזלים ואומר לאחד מהם "בוא" הוא היה רץ וחושב שאני מדבר אליו, איך שהוא היה מגיע בריצה הייתי מצביע לכיוון הדלת והוא היה יוצא מבואס
.בעתיד נביא כלב אך הפעם נבחן היטב את גילו ואת מצב בריאותו.