איתי אם תרצה לקשר לכאן את התמונות של הנאנו שלך, אני אשמח.
לשאלתך - יש לי ריף (פיקו - עד 10 ליטר, נאנו - 10 - 50, 60 ליטר, מיני - 50 - 150 וריף - כל מה שמעל). 110 * 75 * 75 שזה יוצא בערך 620 ליטרים. לפני כל המערכת שמתחת לסטנד. אני מאמין שזה למעלה מ - 700 ליטר מים. מדובר באקווריום שמוקדש לשתי אהבות שלי - אנג'לים ענקיים ואלמוגי שיטית (אקרופורות).
מה יש במערכת ?
תאורה עם טיימרים שמדמים זריחה ושקיעה, פורק חלבונים של "דלטק", סאמפ בעיצוב שלי שהפך לסימן היכר שלנו (בכל מקום שבו אנחנו מתקינים מערכת מלוחה יש מערכת פילטרציה כזאת), משאבת פאן 250 חיצונית, מקרר חצי כוח סוס שיושב בחצר, רפיוג'יום לאצות שמסלקות רעלים מהמים, ניטראט ופוספאט ריאקטורים, קלציום ריאקטור עם מיכל פחמן דו חמצני ובקר אלקטרוני, קאלק מיקסר, משאבות גלים, והרבה הרבה דגים ואלמוגים
ראוי לציין שאני מנהל מח' ייבוא של מים מלוחים בחווה של דגי נוי ולמעשה זו העבודה שלי - ייבוא של דגים ואלמוגים, תכנון, בנייה והקמה של מערכות כאלו בבתים ובבתי עסק, אז לא ראוי שהסנדלר ילך יחף.

אני לא מתחברת לזה כי זה כמו משו בלי מגע ואי אפשר לתקשר עם זה אבל זה יפה לי פעם היה אקווריום כזה כמו כד שקבלתי מתנה עם דג זהב שנראה לי ניסה להגיד לי כל הזמן משו שלא הבנתי בסוף מת