ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
התקבלתי לעבודה!!!
מנהל: מפקחים
Re: התקבלתי לעבודה!!!
תאמיני לי אלמוגית שככה עדיף למה הזמן עובר לך יותר מהר עם אתץ יושבת ולא עושה כלום לא זזזז הזמן העיקר שקיבלו אותך ממש יפה

-
jhony_bravo
- פוקח עיניים

- שם פרטי:: יש כינוי
אמרו חז"ל
העבודה היא חיינו אבל לא בישבילנו
העבודה היא חיינו אבל לא בישבילנו
אין שכל אין דאגות רק הגוף צועק והחברה סובלת
תוכים מגדלים באהבה או לא מגדלים בכלל
עד שלא תשבור את הכוס בחתונה לא תבין את המשמעות של המשפט: שברת - שילמת
תוכים מגדלים באהבה או לא מגדלים בכלל
עד שלא תשבור את הכוס בחתונה לא תבין את המשמעות של המשפט: שברת - שילמת
- lahav123
- פוקח עיניים

- אזור מכירה: בקעת אונו
- שם פרטי:: להב
[quote="1559";p="72816"]

זומנתי הבוקר ע"י מנהל סופר פארם עפולה לשיחה בסניף, זה אחרי שעברתי מבחני אמינות אינטיליגנציה וכו' במחשב....
היום הוא ראיין אותי בקטנה ולאחר מכן הודיע לי שהוא מקבל אותי, ואני מתחילה "תקופת ניסיון" ביום ראשון בבוקר!!!!!!!!!!
אני כל כך שמחה, אתם לא מבינים איך שבוע שלם בבית מרגע השחרור הספיק לי די והותר... מתתי כבר לעשות עם עצמי משהו.
ועוד דבר טוב הוא שאמא שלי הציעה את עצמה לעזור בהחתמת הגוזלים (האכלה ויחס כמובן) כשאני בעבודה..
(ידעתי שהיא תאהב אותם די מהר!)
זהו.. עכשיו אני מתרגשת כמו ילדה שעולה לכתה א' חחחח[/quote]
אלמוג אני שמח מאוד בשיבילך אבל יש משהו אחד קטן...
אמרת שאת שמחה כמו ילדה שעולה לכיתה א' זה נכון...
אבל התחלה הם שמחים אבל אחר כך הם בוכים!!!!

זומנתי הבוקר ע"י מנהל סופר פארם עפולה לשיחה בסניף, זה אחרי שעברתי מבחני אמינות אינטיליגנציה וכו' במחשב....
היום הוא ראיין אותי בקטנה ולאחר מכן הודיע לי שהוא מקבל אותי, ואני מתחילה "תקופת ניסיון" ביום ראשון בבוקר!!!!!!!!!!
אני כל כך שמחה, אתם לא מבינים איך שבוע שלם בבית מרגע השחרור הספיק לי די והותר... מתתי כבר לעשות עם עצמי משהו.
ועוד דבר טוב הוא שאמא שלי הציעה את עצמה לעזור בהחתמת הגוזלים (האכלה ויחס כמובן) כשאני בעבודה..
(ידעתי שהיא תאהב אותם די מהר!) זהו.. עכשיו אני מתרגשת כמו ילדה שעולה לכתה א' חחחח[/quote]
אלמוג אני שמח מאוד בשיבילך אבל יש משהו אחד קטן...
אמרת שאת שמחה כמו ילדה שעולה לכיתה א' זה נכון...
אבל התחלה הם שמחים אבל אחר כך הם בוכים!!!!
_______ ~
להב (_______() ~ ~
~
- מתניה שניידר
- בקיעה