שהגיעה הזמן לפזר את ההתקהלות שבסלון, ולעשות התכנסות במיטה מתחת לשמיכה. גם החתולה הסכימה ברצון, וכך השלישיה המלוכדת בדעתה צעדה לחדר שינה, והתמקמה כל אחד, בעצם אני צריכה לכתוב כל אחת בפינה שלה. אפילו לי הקצו מקום ויכולתי למתוח את רגליי
, וקיבלתי גם קטע מהשמיכה, איזה כייףבזמן אחרון יש גניבות בבתי החברים והיו לי מיני מחשבות בכיוון.כשיצאתי לסלון לא ראיתי שום דבר חשוד, ומכיוון לא רציתי בהתחלה להדליק אור גדול כדי לא להפריע את מנוחת זאזולינה
וכך עם פנס עשיתי סיבוב.בין היתר הארתי גם על האקווריום, וראיתי שהאוסקרים שלי שוחים קרוב לפני המים . התברר לי שהזינוקים שלהם עשו את הרעש ולמרות שהם רגילים להתנהג כך, הייתה לי הרגשה שמשהו לא בסדר.אחרי שהדלקתי אורות התברר לי שהרגשתי הייתה נכונה ולאוסקרים היה מה לדאוג.מהזינוקים שלהם שפכו מים לצד האקווריום, והמים נכנסו לשישיה של שקעים, ופשוט עשו קצר.ברור שצריך לבדוק מה קורה? להוציא מהחשמל את השקעים, להרים את השלטר הראשי בחזרה, ולהתפלל שרק זאת הבעיה
.עכשיו גם צריך למצוא פתרון לבעיה, כי אי אפשר להשאיר את האקווריום בלי אוויר לנשימה. במזל יש לי עוד כמה מקומות שיש לי את ה"רכבת " של השקעים, כך שלקחתי מהמקום הכי קרוב שזה המטבח, והכי פחות יפריע שמנתקת את התקעים של המקרו, אופה לחם, קומקום, טוסטר ועוד כאלו דברים, וחיברתי בחזרה את התקעים של האקווריום לאוויר, אור, חימום ושאר ירקות. ברור שצריך לעשות גם בדיקת נזקים או השפעות רעות לארוע, אבל במזל לא היו כאלה.

מוסר השכל:למרות שלא בריא, יש גם יתרונות להליכה מאוחרת לישון, כי תארו לכם לו לא הייתי שומעת את הרעש, שעשו הדגים, בבוקר הייתי מוצאת אותם ללא רוח חיים באפם ובזימם
את שאר הלילה ביליתי בחיפושים קדחתניים אחרי פנקס השקים שלי, כי פתאום נזכרתי שכבר יומיים לא ראיתי אותו
תאמינו או לא זה פחות הדאיג אותי מהפסקת החשמל באקווריום, ובגלל זה אחרי זמן מה עזבתי את הנושא וחזרנו למיטה וסוף-סוף הלכנו לישון.
על זה נאמר אצלינו במשפחה
oh, habe ich ein nacht gehabt בתירגום חופשי וואו, איזה לילה הייתה לי

,