שלום עוזי,
יש לי בעיה עם איחוי הדיסק ואודה לך אם תוכל לעזור לי בזה:
כאשר אני מבצע איחוי דיסק (כונן C ) המחשב לא מצילח לאחות אותו בתיקייה מסויימת , כאשר אני מנסה להגיע אל אותה תיקייה כמו שמופיע בדו''ח האיחוי התיקייה בכלל לא קיימת , להזכירך ביצעתי בזמנו ובעזרתך העברת זכרון לכונן C עקב חוסר מקום, כנראה שמאז יש לי את התופעה הזאת , וזה מתבטא בכך שהמחשב איטי .
מצ''ב תמונה מדו''ח האיחוי:
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
איחוי הדיסק
מנהל: מפקחים
- uzibu
- ניצוי מלא

- אזור מכירה: מרכז
- שם פרטי:: עוזי
- איש קשר:
Re: איחוי הדיסק
פיצול ושינוי גודל הכונן הוא באופן וירטואלי. למערכת ההפעלה לא צריכה להיות בעיה בעת ביצוע איחוי במידה והשינויים בוצעו כדרך.
ראשית אבקש תמונת מסך מניהול דיסקים - מקש ימיני על המחשב שלי -> ניהול -> ניהול כוננים (+ -)
שנית, אני ממליץ במידת האפשר לבצע איחויים עם תוכנה "מקצועית" יותר כגון O&O Defrag שם תוכל לקבל גם ניתוח
מלא בעת בעיה או המלצות כאלה ואחרות.
ראשית אבקש תמונת מסך מניהול דיסקים - מקש ימיני על המחשב שלי -> ניהול -> ניהול כוננים (+ -)
שנית, אני ממליץ במידת האפשר לבצע איחויים עם תוכנה "מקצועית" יותר כגון O&O Defrag שם תוכל לקבל גם ניתוח
מלא בעת בעיה או המלצות כאלה ואחרות.
אדם שיודע שאינו יודע, יודע יותר מאדם שיודע אך אינו יודע שיודע.
UziDesign
** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **
UziDesign
הורדתי את התוכנה O&O Defrag על מה אני צריך ללחוץ על מנת לבצע איחוי?
- uzibu
- ניצוי מלא

- אזור מכירה: מרכז
- שם פרטי:: עוזי
- איש קשר:
על הכפתור הירוק כמו PLAY לאחר סימון כונן.
אדם שיודע שאינו יודע, יודע יותר מאדם שיודע אך אינו יודע שיודע.
UziDesign
UziDesign