ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
מה כדאי לקנות?
מנהל: מפקחים
מה כדאי לקנות?
שלום לכולם,
אני רוצה לקנות כרטיס מסך למחשב, הבעיה שאין לי שום מושג מה עדיף (המפרטים שאני קורא עליהם לא אומרים לי כלום) ומה סדר העלויות של זה?
ובנוסף לכך אני רוצה גם לקנות צורב חדש, ומאחר שהחלפתי כבר 2 במהלך השנתיים הייתי שמח לקבל המלצה על צורב שלא מתקלקל כל כך מהר,
תודה מראש לכל המשיבים,
איתן.
אני רוצה לקנות כרטיס מסך למחשב, הבעיה שאין לי שום מושג מה עדיף (המפרטים שאני קורא עליהם לא אומרים לי כלום) ומה סדר העלויות של זה?
ובנוסף לכך אני רוצה גם לקנות צורב חדש, ומאחר שהחלפתי כבר 2 במהלך השנתיים הייתי שמח לקבל המלצה על צורב שלא מתקלקל כל כך מהר,
תודה מראש לכל המשיבים,
איתן.
- uzibu
- ניצוי מלא

- אזור מכירה: מרכז
- שם פרטי:: עוזי
- איש קשר:
Re: מה כדאי לקנות?
מה השימושים שלך גם לכרטיס מסך וגם לצורב.
אם אתה משחק אז אשמח לשמוע באיזה רזולוציה ומה סגנונות המשחקים או לחילופין מה התקציב שלך עבור כרטיס מסך
ואני אתאים את הכרטיס הטוב ביותר לתקציב שלך.
צורב: מעבר לצריבה "רגילה", האם יש לך צורך בלייטסריב וכד'?
אם אתה משחק אז אשמח לשמוע באיזה רזולוציה ומה סגנונות המשחקים או לחילופין מה התקציב שלך עבור כרטיס מסך
ואני אתאים את הכרטיס הטוב ביותר לתקציב שלך.
צורב: מעבר לצריבה "רגילה", האם יש לך צורך בלייטסריב וכד'?
אדם שיודע שאינו יודע, יודע יותר מאדם שיודע אך אינו יודע שיודע.
UziDesign
** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **
UziDesign
היי עוזי,
כעקרון אני רוצה כרטיס מסך מפני שהבן שלי קיבל משחק בשם סימס , וכשהתקנתי אותו היה רשום שהמשחק לא יכול לעבוד עם הכרטיס הנוכחי שבעצם הוא כרטיס מובנה בלוח אם, גם קניתי מסך 22 של סמסונג LCD ואני לא כל כך מנצל אותו ככה כרגע.
לגבי צריבה , אני צריך צורב D.V.D רגיל שיעשה את העבודה שלו מתי שאני ארצה לצרוב מוסיקה ,דאטה וכו'.
לגבי הכרטיס אני חושב להשקיע לא יותר מ250/300 ש''ח,
כנ''ל לגבי צורב.
כעקרון אני רוצה כרטיס מסך מפני שהבן שלי קיבל משחק בשם סימס , וכשהתקנתי אותו היה רשום שהמשחק לא יכול לעבוד עם הכרטיס הנוכחי שבעצם הוא כרטיס מובנה בלוח אם, גם קניתי מסך 22 של סמסונג LCD ואני לא כל כך מנצל אותו ככה כרגע.
לגבי צריבה , אני צריך צורב D.V.D רגיל שיעשה את העבודה שלו מתי שאני ארצה לצרוב מוסיקה ,דאטה וכו'.
לגבי הכרטיס אני חושב להשקיע לא יותר מ250/300 ש''ח,
כנ''ל לגבי צורב.
- uzibu
- ניצוי מלא

- איש קשר:
כרטיס מסך HD4350 עולה 200-250 רק תוודא שיש לך PCI-E למרות שחייב להיות היום, אך אין לי משוג
כמה "ישן" המחשב שלך או לחילופין תן לי את דגם הלוח ואני אומר לך.
קח בחשבון שלסימס הכרטיס מסך הזה ברזולוציה שלך 1680X1050 יהיה בסדר אך לא למשחקים מעבר לסגנון הנ"ל.
מה שכן, לכרטיס יציאת DVI ואני מקווה שתחבר אותו בכבל DVI ולא ב-VGA שאתה כרגע מחובר לניצול מקסימלי.
צורב: GH-22LP20R של LG איכותי אך אתה יכול לקחת של NEC אני עובד איתם כבר זמן רב והם זולים כ-100 + -
כמה "ישן" המחשב שלך או לחילופין תן לי את דגם הלוח ואני אומר לך.
קח בחשבון שלסימס הכרטיס מסך הזה ברזולוציה שלך 1680X1050 יהיה בסדר אך לא למשחקים מעבר לסגנון הנ"ל.
מה שכן, לכרטיס יציאת DVI ואני מקווה שתחבר אותו בכבל DVI ולא ב-VGA שאתה כרגע מחובר לניצול מקסימלי.
צורב: GH-22LP20R של LG איכותי אך אתה יכול לקחת של NEC אני עובד איתם כבר זמן רב והם זולים כ-100 + -
UziDesign
UziDesign
לא בדיוק הבנתי מה זה : PCI-E
אני לא יודע איך לבדוק את לוח האם שלי חחחח קצת סיבכת אותי,
וגם תשמע עוזי ,אם כבר לקנות כרטיס מסך אז אני מעוניין שיתמוך במשחק הזה (סימס) לבן שלי.
לגבי חיבור המסך קיבלתי עם המסך 2 כבלים ,אחד יציאה כחולה (המחוברת כרגע למחשב) ואחת לבנה, אני מאמין שהלבן זה DVI?
אני לא יודע איך לבדוק את לוח האם שלי חחחח קצת סיבכת אותי,
וגם תשמע עוזי ,אם כבר לקנות כרטיס מסך אז אני מעוניין שיתמוך במשחק הזה (סימס) לבן שלי.
לגבי חיבור המסך קיבלתי עם המסך 2 כבלים ,אחד יציאה כחולה (המחוברת כרגע למחשב) ואחת לבנה, אני מאמין שהלבן זה DVI?
- uzibu
- ניצוי מלא

- איש קשר:
כן הלבן הרחב זה DVI תחבר איתו ברגע שיהיה לך את הכרטיס החדש.
PCI-E זה התקן שמחליף AGP.
בכדי לדעת מה החומרה שיש ברשותך תוריד EVEREST ותוכל לראות את הלוח שלך \ דגם והאם יש PCI-E
http://www.lavalys.com/products.php?lang=en&page=11
קישור ראשון בלינק.
PCI-E זה התקן שמחליף AGP.
בכדי לדעת מה החומרה שיש ברשותך תוריד EVEREST ותוכל לראות את הלוח שלך \ דגם והאם יש PCI-E
http://www.lavalys.com/products.php?lang=en&page=11
קישור ראשון בלינק.
UziDesign
UziDesign
עוזי שחכתה להזכיר שהכרטיס מסך שציינתה הוא של רדיאון
מסתגר לבד ורק בוכה...
אני סובל אך לא מראה...
לא יכול עוד בדמעות להלחם...
אלוקים כבר לא יודע מה יהיה...
- uzibu
- ניצוי מלא

- איש קשר:
וזה משנה כי? לא ציינתי של ATI וגם לא ציינתי יצרן תת.. אבל מה זה משנה?
האם הוא ציין כי יש לו העדפה מסויימת לחברה? הוא ציין תקציב וקיבל את הכרטיס הטוב ביותר במחיר המצויין.
האם הוא ציין כי יש לו העדפה מסויימת לחברה? הוא ציין תקציב וקיבל את הכרטיס הטוב ביותר במחיר המצויין.
UziDesign
UziDesign
חחחח תודה עוזי וקוקו עוזי באמת לא ציין חברה ואני בדקתי בזאפ ויש כמה חברות , אבל לא משנה הבנתי את הכיוון , תודה.
ולגבי לוח האם , זה מה שהתכוונת ?
ולגבי לוח האם , זה מה שהתכוונת ?
- uzibu
- ניצוי מלא

- איש קשר:
איתן החברות לא משנות.. לך לפי מחיר ואחריות אם זה שנה או שלוש שנים.. עדיף לשלם עוד כמה שקלים לאחריות של שלוש שנים.
שאר ההבלדים הם בבאנדל (מה מקבלים עם הכרטיס) וסוג קרור. שום דבר מזה לא צריך לעניין בעת רכישה (לרוב).
בנוגע למחשב שלך,
קשה להבין ככה משהו לא רואים כלום. כמו כן, תלחץ בתפריט על הכפתור שמתחת על Motherboard שם אקבל את סוג הלוח \ דגם.
שאר ההבלדים הם בבאנדל (מה מקבלים עם הכרטיס) וסוג קרור. שום דבר מזה לא צריך לעניין בעת רכישה (לרוב).
בנוגע למחשב שלך,
קשה להבין ככה משהו לא רואים כלום. כמו כן, תלחץ בתפריט על הכפתור שמתחת על Motherboard שם אקבל את סוג הלוח \ דגם.
UziDesign
UziDesign