לאחרונה התוכי שלי התחיל ללשלש בכמות גדולה יותר..
זאת אומרת שהצואה שלו גדולה מהרגיל והוא עושה אותה במרחקי זמן ארוכים יותר..
מזה אומר?
תודה
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
לשלשת
מנהל: מפקחים
- dr.sharvit
- מענה מקצועי

- שם פרטי:: גדי שרביט
- איש קשר:
Re: לשלשת
שלום,
לשלשת התוכים במקורה הנה מעט נוזלית. השלשלת שונה בין זן תוכיאחד לאחר , לדוגמא לשלשת לורים נוזלית מאוד, ומשתנה בהתאם לתזונתם-ככל שניזונים מירקות ופירות יותר עסיסיים כך הלשלשת יותר נוזלית.
שינוי חד בתזונת התוכי יכולה לגרום ללשלשת נוזלית עקב שינוי סוגי החיידקים במעיים , על כן יש להעביר את התוכים למזון חדש באופן הדרגתי למשך 5-6 ימים.
ואולם- גורמים רבים מעוררי מחלה יכולים לגרום לשלשול: ווירוסים,חיידקים, טפילי מעיים, בעייה במעי ובכבד וכו'
על כן מומלץ לקחת את התוכי שלך לווטרינר של ציפורים לשם ביצוע בדיקה מקיפה, בדיקת צואה בשעת הצורך בעיקר לגיארדיה ושאר טפילי מעיים ומתן טיפול רפואי בהתאם.
בהצלחה,
לשלשת התוכים במקורה הנה מעט נוזלית. השלשלת שונה בין זן תוכיאחד לאחר , לדוגמא לשלשת לורים נוזלית מאוד, ומשתנה בהתאם לתזונתם-ככל שניזונים מירקות ופירות יותר עסיסיים כך הלשלשת יותר נוזלית.
שינוי חד בתזונת התוכי יכולה לגרום ללשלשת נוזלית עקב שינוי סוגי החיידקים במעיים , על כן יש להעביר את התוכים למזון חדש באופן הדרגתי למשך 5-6 ימים.
ואולם- גורמים רבים מעוררי מחלה יכולים לגרום לשלשול: ווירוסים,חיידקים, טפילי מעיים, בעייה במעי ובכבד וכו'
על כן מומלץ לקחת את התוכי שלך לווטרינר של ציפורים לשם ביצוע בדיקה מקיפה, בדיקת צואה בשעת הצורך בעיקר לגיארדיה ושאר טפילי מעיים ומתן טיפול רפואי בהתאם.
בהצלחה,
לקביעת תורים ומקרים דחופים:
מרפאת אנימל סנטר-מרכז מסחרי ט'-אשדוד
08-8677340, ביפר חרום 24 שעות: 1705-416666 מנוי 13565.
התוכי עבר גמילה..
הוא מורגל לכופתיותת
שהוא לא אוכל דייסה הצואה שלו ממש גדולה ויוצאת בצורה כמו שיש בתמונה המצורפת..
(זאת סתם תמונה שמצאתי בגוגל פשוט זאת הצורה..)

וגם עם הצואה המוזרה הזאת לא יוצא כמעט נוזל..את הצבע הלבן יש..
תודה
הוא מורגל לכופתיותת
שהוא לא אוכל דייסה הצואה שלו ממש גדולה ויוצאת בצורה כמו שיש בתמונה המצורפת..
(זאת סתם תמונה שמצאתי בגוגל פשוט זאת הצורה..)

וגם עם הצואה המוזרה הזאת לא יוצא כמעט נוזל..את הצבע הלבן יש..
תודה
- dr.sharvit
- מענה מקצועי

- שם פרטי:: גדי שרביט
- איש קשר:
לאדון שלום,
קשה לי לומר לך מה קורה מבלי לבדוק את התוכי אך לעניות דעתי, אם אין סימנים קליניים נוספים של בעיה, התוכי שלך בסדר גמור.
גדי
קשה לי לומר לך מה קורה מבלי לבדוק את התוכי אך לעניות דעתי, אם אין סימנים קליניים נוספים של בעיה, התוכי שלך בסדר גמור.
גדי
לקביעת תורים ומקרים דחופים:
תודה רבה הרגעת אותי..=]