הכלב שלי מואכל בפרופלאן כבש
המאלפת שלי אמרה שגם האמסטפים יותר גדולים מהפיטבולים אבל לא בארץ בחו''ל
ובארץ אני ראיתי הרבה פיטבולים שהם ענקיים לעומת האמסטפים שראיתי בארץ
בחו''ל הייתי אבל יצא לי לראות 2 3 וגם לא ראיתי אותם ממש הכי טוב אחד ראיתי באוטו ואחד גור ועוד לא זוכר בדיוק
בארץ היא אמרה שהם יותר גדולים איזה סטוראידים מי שמביא לכלב שלו סטוראידים הכלב ניהיה מטומטם ויכול גם לתקוף את הבעלים שלו מבלי שהוא ירצה אני שאלתי וטרינר אם מותר הוא אמר שאסור
הכלב שלי תמיד אכל פרופלאן והוא גדול יחסית והוא שוקל 35 פעם הוא היה שוקל 40 עכשיולא יודע מה קרה לו ירד גם אני את הכלב שלי אילפתי עם חנק כאילו המאלפת נתנה והראתה לי איך אני אפילו זוכר את כל התהלכיים אני פשוט חושב שכל כלב יש לו בעייה משלו ושאי אפשר אם נגיד סתם דוגמא שהמאלפת הראתה לי איך לאלף את הכלב שלי אני זוכר הכל אבל אם זה כלב אחר בעל אופי אחר אני לא יוכל לאלף אותו צריךך ללמוד בכל מיני מצבים
שאתה מדבר על תקיפת זר מזתומרת שהוא קופץ על היד איפה שיש את המגן הזה שהם נושכים?!?
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
ארז- בהמשך לדיוננו על כלבים שנושכים
מנהל: מפקחים
Re: ארז- בהמשך לדיוננו על כלבים שנושכים
[quote="2768";p="64318"]הכלב שלי מואכל בפרופלאן כבש אוכל סבבה לא יותר מזה
ובארץ אני ראיתי הרבה פיטבולים שהם ענקיים לעומת האמסטפים שראיתי בארץ עניתי למה בההודעה הקודמת
בחו''ל הייתי אבל יצא לי לראות 2 3 וגם לא ראיתי אותם ממש הכי טוב אחד ראיתי באוטו ואחד גור ועוד לא זוכר בדיוק
בארץ היא אמרה שהם יותר גדולים איזה סטוראידים מי שמביא לכלב שלו סטוראידים הכלב ניהיה מטומטם ויכול גם לתקוף את הבעלים שלו מבלי שהוא ירצה אני שאלתי וטרינר אם מותר הוא אמר שאסור בטח שזה אסור אבל נותנים בתכלס יש אנשים שמגדלים כלב בשביל פוזה
הכלב שלי תמיד אכל פרופלאן והוא גדול יחסית והוא שוקל 35 פעם הוא היה שוקל 40 עכשיולא יודע מה קרה לו ירד הוא ירד וזה טבעי מזון טוב לא משמין הוא עוזר לשמור על משקל תקין גם אני את הכלב שלי אילפתי עם חנק כאילו המאלפת נתנה והראתה לי איך אני אפילו זוכר את כל התהלכיים אני פשוט חושב שכל כלב יש לו בעייה משלו ושאי אפשר אם נגיד סתם דוגמא שהמאלפת הראתה לי איך לאלף את הכלב שלי אני זוכר הכל אבל אם זה כלב אחר בעל אופי אחר אני לא יוכל לאלף אותו צריךך ללמוד בכל מיני מצבים
שאתה מדבר על תקיפת זר מזתומרת שהוא קופץ על היד איפה שיש את המגן הזה שהם נושכים?!? כן לזה התכוונתי והוא גם מפיל את הגנב לריצפה ולא נותן לו לזוז בפקודה שלי [/quote]
תשובות באדום
ובארץ אני ראיתי הרבה פיטבולים שהם ענקיים לעומת האמסטפים שראיתי בארץ עניתי למה בההודעה הקודמת
בארץ היא אמרה שהם יותר גדולים איזה סטוראידים מי שמביא לכלב שלו סטוראידים הכלב ניהיה מטומטם ויכול גם לתקוף את הבעלים שלו מבלי שהוא ירצה אני שאלתי וטרינר אם מותר הוא אמר שאסור בטח שזה אסור אבל נותנים בתכלס יש אנשים שמגדלים כלב בשביל פוזה
הכלב שלי תמיד אכל פרופלאן והוא גדול יחסית והוא שוקל 35 פעם הוא היה שוקל 40 עכשיולא יודע מה קרה לו ירד הוא ירד וזה טבעי מזון טוב לא משמין הוא עוזר לשמור על משקל תקין גם אני את הכלב שלי אילפתי עם חנק כאילו המאלפת נתנה והראתה לי איך אני אפילו זוכר את כל התהלכיים אני פשוט חושב שכל כלב יש לו בעייה משלו ושאי אפשר אם נגיד סתם דוגמא שהמאלפת הראתה לי איך לאלף את הכלב שלי אני זוכר הכל אבל אם זה כלב אחר בעל אופי אחר אני לא יוכל לאלף אותו צריךך ללמוד בכל מיני מצבים
שאתה מדבר על תקיפת זר מזתומרת שהוא קופץ על היד איפה שיש את המגן הזה שהם נושכים?!? כן לזה התכוונתי והוא גם מפיל את הגנב לריצפה ולא נותן לו לזוז בפקודה שלי [/quote]
תשובות באדום
מסתגר לבד ורק בוכה...
אני סובל אך לא מראה...
לא יכול עוד בדמעות להלחם...
אלוקים כבר לא יודע מה יהיה...
למה יש אוכל יותר טוב מזה.? רק יקונובה אני מכיר
ולאא מחייב שמביאים אנשים שמביאים לגוווורים שלהם לאכול סטוראידים ושטיות
אם אתה מתכוון לתקיפה הזאת אז זה בשביל הכלב זה כמו משחק כזה אתגר ככה המאלפת אמרה לי שאת זה גם אני יכול את הכלב שלי אבל אם זה ממש לאלף אותו לתקיפה וזה אז הם לא עושים את זה לאנשים פרטיים ככה היא אמרה
ולאא מחייב שמביאים אנשים שמביאים לגוווורים שלהם לאכול סטוראידים ושטיות
אם אתה מתכוון לתקיפה הזאת אז זה בשביל הכלב זה כמו משחק כזה אתגר ככה המאלפת אמרה לי שאת זה גם אני יכול את הכלב שלי אבל אם זה ממש לאלף אותו לתקיפה וזה אז הם לא עושים את זה לאנשים פרטיים ככה היא אמרה

[quote="2768";p="64327"]למה יש אוכל יותר טוב מזה.? רק יקונובה אני מכיר יש יותר טובים אם תרצה להקיא אני יסביר לך ממה ה"בשר" במזון עשוי
ולאא מחייב שמביאים אנשים שמביאים לגוווורים שלהם לאכול סטוראידים ושטיות יש שמביאים ויש שלא
אם אתה מתכוון לתקיפה הזאת אז זה בשביל הכלב זה כמו משחק כזה אתגר ככה המאלפת אמרה לי שאת זה גם אני יכול את הכלב שלי אבל אם זה ממש לאלף אותו לתקיפה וזה אז הם לא עושים את זה לאנשים פרטיים ככה היא אמרה[/quote]
זה מה שהיה אמרה אבל עושים פשוט הולכים למאלף אחר
תחשוב היא מפחדת מנשיכה של פיטבול חחחח
באדום
ולאא מחייב שמביאים אנשים שמביאים לגוווורים שלהם לאכול סטוראידים ושטיות יש שמביאים ויש שלא
אם אתה מתכוון לתקיפה הזאת אז זה בשביל הכלב זה כמו משחק כזה אתגר ככה המאלפת אמרה לי שאת זה גם אני יכול את הכלב שלי אבל אם זה ממש לאלף אותו לתקיפה וזה אז הם לא עושים את זה לאנשים פרטיים ככה היא אמרה[/quote]
זה מה שהיה אמרה אבל עושים פשוט הולכים למאלף אחר
תחשוב היא מפחדת מנשיכה של פיטבול חחחח
באדום
מסתגר לבד ורק בוכה...
אני סובל אך לא מראה...
חחח איזה מזון.?! בשר זה לא טוב זה מפחית להם את החיים לא.?
פעם חבר שלי הביא לכלב שלו קורקבנים והכלב שלו יום אחד התחיל להקיא דם מזה
הוא היה מביא לו גם פרופאלן ולפני כמה חודשים הוא העביר אותו לבונזו והכלב השמין ברמותתת
חחח לא שהיא מפחדת פשוט אם זה כן אז אני לוקח אותו לא אצלה היא בסך הכל זה כמו בית ספר של מאלפים ואחד מהאלפים בא אלי אז זה לא שהיא עושה את זה
פעם חבר שלי הביא לכלב שלו קורקבנים והכלב שלו יום אחד התחיל להקיא דם מזה
הוא היה מביא לו גם פרופאלן ולפני כמה חודשים הוא העביר אותו לבונזו והכלב השמין ברמותתת
חחח לא שהיא מפחדת פשוט אם זה כן אז אני לוקח אותו לא אצלה היא בסך הכל זה כמו בית ספר של מאלפים ואחד מהאלפים בא אלי אז זה לא שהיא עושה את זה

יש אין ספור של מזונות
תלו אם הכלב שלך אנרגטי או ישנוני
סוג הכלב וכדומה ככה אני יוכל להביא לך את הטופ של הטופ
תאמין לי שלא מקצר זה סתם שטיות איך פעם היו חיים הכלבים ללא מזון לכלבים אפילו ללא בונזו והיו חיים הרבה שנים למשל היה לסבתא שלי כלבה ומה שאתה לא רוצה הם נתנו לה סטיקים פיסטוקים וכל מה שעולה לך בראש והיא חייה עד גיל 16 וקצת הכל זה שמירה על אורך חיים של כלב להפעיל אותו כל יום ריצה של חצי שעה ולשחק איתו שלא יהיה עצוב
אוקי בונזו זה אחד המזונות הגרועים 80 % תירס פשוט לא מועיל
אם כבר מדברים על מזונות לכלבים אז הכלבים בכלל היו צימחונים והאדם הוא זה שהכניס את הבשר לכלבים
אני מציע שתפתח דיון חדש אם שאלות שתרצה לשאול ואני יענה בשמחה למה קצת גלשנו מהנושא המדובר
יום טוב
תלו אם הכלב שלך אנרגטי או ישנוני
סוג הכלב וכדומה ככה אני יוכל להביא לך את הטופ של הטופ
תאמין לי שלא מקצר זה סתם שטיות איך פעם היו חיים הכלבים ללא מזון לכלבים אפילו ללא בונזו והיו חיים הרבה שנים למשל היה לסבתא שלי כלבה ומה שאתה לא רוצה הם נתנו לה סטיקים פיסטוקים וכל מה שעולה לך בראש והיא חייה עד גיל 16 וקצת הכל זה שמירה על אורך חיים של כלב להפעיל אותו כל יום ריצה של חצי שעה ולשחק איתו שלא יהיה עצוב
אוקי בונזו זה אחד המזונות הגרועים 80 % תירס פשוט לא מועיל
אם כבר מדברים על מזונות לכלבים אז הכלבים בכלל היו צימחונים והאדם הוא זה שהכניס את הבשר לכלבים
אני מציע שתפתח דיון חדש אם שאלות שתרצה לשאול ואני יענה בשמחה למה קצת גלשנו מהנושא המדובר
יום טוב
מסתגר לבד ורק בוכה...
אני סובל אך לא מראה...