ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.

ארז- בהמשך לדיוננו על כלבים שנושכים

הפורום עוסק בבעלי חיים מכל המינים והסוגים מלבד ציפורים ותוכים.
בפורום באפשרותכם להציג לשתף ולדון בחיות הבית וחיות הבר.

מנהל: מפקחים

סמל אישי של משתמש
koko7040
פוקח עיניים
פוקח עיניים
שם פרטי:: אדיר

Re: ארז- בהמשך לדיוננו על כלבים שנושכים

שליחה על ידי koko7040 »

דרך אגב רועה גרמני לא נמצא ברשימת המסוכנים אך לשכנים שלי היה רועה גרמני גזעי והוא תקף להם את הילד הקטן תאמת אני לא יודע מה הסיבה
הכלב שלהם היה דפוק ואז הם העיפו אותו והביאו לברדור עוד יותר דפוק אני קורא לו מעבד מזון לפלסטיק חחחח
תמונה
מסתגר לבד ורק בוכה...
אני סובל אך לא מראה...
לא יכול עוד בדמעות להלחם...
אלוקים כבר לא יודע מה יהיה...
סמל אישי של משתמש
שרוןןןן
גוזל
גוזל
שם פרטי:: יש כינוי

שליחה על ידי שרוןןןן »

בטח שאני זוכר בהרבה פחות מקרים של תקיפה של רועה גרמני וכו' מאשר אמסטפים ופיטבולים ורטולווירים למינהם

ונכון זה לא עסקנו על קרבות אלה על תקיפה

ומעניין למה הם תוקפים חשבת על זה.?בגלל שהם בקרבות מרעיבים אותם מענים אותם מרביצים לכלבים האלה לא חשבת על זה מאיפה באו כל המקרים האלה ובמיוחד בכלבים האלה לא חשבת .?! הם לא סתם יבואו ונישכו אם הם טופלו טוב בגלל זה הקשרתי את הקרבות רק בגלל הקרבות והתעלליות בכלבים הם תוקפים בני אדם ואין מה להתכווח על זה גם

ועוד סירטון שתראה כלבים בקרבות וכלבים שאם אנשים בבית חם שלא כולם חראות http://www.youtube.com/watch?v=xWyz9WAI ... re=related
תמונה
סמל אישי של משתמש
שרוןןןן
גוזל
גוזל

שליחה על ידי שרוןןןן »

בטח שהוא לא נמצא ברשימת המסוכנים כי הוא משתמשים איתו לקרבות בגלל זה הכל בא מהקרבות ותהקיפות שלמדים אותם זהו ובהתעלליות שעושים להם בגלל זה מצאו להם רשימת מסוכנים כל כלב יכול להיות מסוכן ויכול להיות טוב
תמונה
סמל אישי של משתמש
koko7040
פוקח עיניים
פוקח עיניים

שליחה על ידי koko7040 »

צודק אחי
רק הראתי שגם כלב שמשתמשים איתו במשטרה ובעוקץ ואני אפילו אילפת מילנואה ואני יודע עד כמה הגזע הזה מסוכן וגירוי הכי קטן הם משתנים לתוקפנים חסרי חשיבה

תאמין לי אם פיטבול ואמסטף לא היו ברשימת המסוכנים כבר היתי מביא לי שתיים אבל זה מעצבן שכל דקה מעירים לך למה הוא בלי רצועה ורסן ולמה לא הרגתה אותו זה קרה לי כבר אם הכלב של אחותי השניה שיש לה אמסטפית בת 9 שנים והיה חייה ותחיה עוד שנים טובות כי אחלה של כלב ואני מת עליה פשוט מת
אז בקיצור אפילו כלב פאג יכול להרוג בן אדם בשניות מעוטות

כל כלב מסוכן

תראה אני לא בה לריב אם אף אחד אני רק אומר את דעתי ויכול להיות שתקבל את הדעה ויכול להיות שלא אז אנה ממך אל תכעס זה לא בריא
תמונה
מסתגר לבד ורק בוכה...
אני סובל אך לא מראה...
סמל אישי של משתמש
שרוןןןן
גוזל
גוזל

שליחה על ידי שרוןןןן »

אני מקבל את מה שאתה אומר וכל כלב מסוכן זה נכון פעם שהכלב שלי היה קטן יחסית גור אנשים מרוב שהעירו לי כבר יצאתי עליהם אבל אחרי זה התלוננו עלי השכנים וכבר זהו לא רציתי שיעשו לי בעיות ואני הולך איתו כל פעם עם רצועה ורסן מתרגלים לזה למרות שזה מעצבן אבל אין מה לעשות

אבל זה מאוד מעצבן שכולם חושבים שדפקא הפיטבולים והאמסטיפים והכלבים שברשימת המסוכנים הם מסוכנים זה בכלל לא ככה אז מה עם היה מקרים אנשים לא מבינים שהכלבים לא אשמים זה איך שגידלו אותם האנשים הרעים

כל פעם אומרים לי הכלבים האלה לא נאמנים הם ישנכו אותך בסוף

הכלב שלי יושן איתי במיטה אני פותח לו תפה משחק איתו מעצבן אותו ובחיים הוא לא העז לעשות משהו וכולם אצלי במשפחה אוהבים לשחק איתו ולעצבן אותו ובחיים לא היה משהו אפילו קטן ולא יהיה צריך לדעת איך לגדל אותם

אני בחיים לא גידלתי כלב אולי היו לי כמה פעמיים כלבים שהייתי מוצא של אנשים והיינו מחזקים אותם לתקופה היה לי הרבה סיפורים עם כלבים אבל הייתי קטן וגם לא היה אפשר לדעת למי להחזיר מה מו ..

את הכלב שלי הפיטבול וזה שכולם אומרים שהם מסוכנים זה בכלל לא נכון

ואתה שומע את זה מ99 אחוז של אנשים שמבלבלים לך תשכל שהם מסוכנים רק אולי אחוז 1 אתה שומע שהם בסדר

אז ככה למה הבאתי פיטבול.!? פרצו לנו לבית וההורים שלי אמרו תבחר לך כלב לשמירה
ואני ידעתי שהכלבים של שמירה זה רועה גרמני וכל אלה לא ידעתי שפיטבולים הם גרועים בשמירה אבל גם בכל מקרה הכלב שלי רועה משהו מוזר שומע הוא ישר נובח שזה גם מרתיע ואני מצאתי את הכלב שלי באיטרנט ואמרו שניקח אותו הוא היה יפה והכל וכמה שאנשים אמרו לנו שהם נושכים שהם כלבים רעים לא הקשבנו המשכנו והיום כבר יש לי אותו כמעט שנתיים ואני הכי מרוצה בעולם מהכלב שלי בחיים לא היה לי איתו בעיות אני מסתדר איתו שאני הולך איתו והכל ובחיים לא היה מצב שהוא נגע אפילו בחתולה אני שומר עליו שלא יקרה לו כלום ושלא יעשה שטיות כי כל דבר קטן מנפחים תשכל על הכלבים האלה אז אני משתדל שלא יהיה איתו בעיות וברוך השם לא היה איתו בעיות

גם אני לא היה לי ממש ניסיון עם כלבים והנה גידלתי תכלב שהכי שאומרים שצריך לו אנשים עם נסיון גידלתי אותו בלי ניסיון בלי כלום למדתי באיטנרט מה צריך והכל
וזה סתם שטיות שאומרים שהם מסכונים

יש סירטונים שמראים לך עד כמה הכלבים פצועים בלי רגליים ויש להם צלקות על הפנים ודברים קשים למראה שאני כל פעם רואה את זה אני כבר בוכה ואני בחיים לא רוצה שדבר כזה יקרה לכלב שלי ותאמינו לי שהכלביםן לא ילכו סתם ככה אחד עם השני ובמיוחד הפיטבולים והאמסטפים למינהם והרבה מקרים אם לא משוחחרים ברחוב והולכים לעשות קרבות עם עצמם אנשים רעים לוקחים אותם אם זה ערבים ואם זה אנשים בלי לב ישראלים וכל מיני שמצאו להם שיטה לעשות כסף קל מרעיבים תכלבים שלהם לא נותנים לו כמה ימים לאכול זורקים להם חתולה גורה לאכול איך שהיא חייה וגורמים להם להיות אכזריים ביותר ומכל זה באו כל המקרים של התיקפות למה בגלל שאנשים בלי לב רוצים לעשות כסף ומתעליים בכלבים יש קרבות שאפילו נמשכים עד המוות את שהכלב השני מת זה פשוט כואב הלב לראות את זה איך אנשים אין להם לב לעשות דברים כאלה

וכל אחד פה יגיד שהוא שמע מקרים והכלבים לא בסדר הוא טועה ובגדול כי הכלבים לא מסוכנים הם מסכנים אנשים מתעליים בהם מרביצים להם מרעיבים אותם עושים אותם תוקפניים וכל מיני וקרבות

בגלל זה יש איתם הכי הרבה מקרים אם האמסטפים והפיטבולים שהם מסוכנים למה כי רק איתם אנשים עושים קרבות
תמונה
סמל אישי של משתמש
koko7040
פוקח עיניים
פוקח עיניים

שליחה על ידי koko7040 »

וואו איזה מגילה חחח

תראה אתה צודק במאה אחוז כל כלב והחינוך שהוא קיבל

תראה גם לי יש כלב מסוג בורדר קולי והוא דפר כל היום יושן אבל בלילה אזעקה מהלכת
הוא חי בבית אבל יש לו מלונה והכל אבל כואב להורים שלי להשאיר אותו בחוץ אנחנו מוצאים אותו לשעתיים בחוץ שיתפוס קצת שמש ומכניסים אותו הביתה
הוא מסורס אני לא לוקח יותר סיכונים וכל כלב שיש לי אני מסרס היא לי כלב והוא מת בגלל סרטן (אתה יודע איפה )ומה לא עשינו הכל אבא שלי השקיע על הכלב מלמעלה ל20 אלף שקל בכל מקרה הכלב מת בסוף בגיל 14 מגזע רועה בלגי אז שמע עצה ממני כל כלב לסרס או לעקר למנוע מקרים לא נעימים של אובדן

הכלב שלי כרגע טוב מאוד ואני מרוצה ממנו אבל יש בעיה קטנה אחת כשהוא רואה חתולה הוא קורעה לי את היד ותאמין לי שיש לו כוח הוא קרע לי כבר 2 קולרי חנק באילוף (ללא הדוקרנים )
זה המדינה שלנו וזה החוקים טוב שאנחנו לא חיים באיזה מדינה באמריקה ששם כלבי הרוטווילר לא חוקיים והורגים אותם במקום

מצטער על המגילה
תמונה
מסתגר לבד ורק בוכה...
אני סובל אך לא מראה...
סמל אישי של משתמש
שרוןןןן
גוזל
גוזל

שליחה על ידי שרוןןןן »

אבל איך ניהיה להם !? מה וזה בדוק כל כלב שלא מסרסים נהיה לו סרטן?? ואם הוא מת בגיל 14 זה סביר לכלב אני יודע הם חייה בערך 12 עד 16 שנים עזר לך האילוף בסוף בגלל החתולה.!?
תמונה
סמל אישי של משתמש
koko7040
פוקח עיניים
פוקח עיניים

שליחה על ידי koko7040 »

סרטן כל כלב יכול לחלות בזה ועוד באזור שמה מאוד סיכוי
אכן מת בגיל 14 ורצינו יותר אתה יודע אהבנו אותו חוץ מזה שהשנה האחרונה שלו היתה הכי קשה כל יום אצל הוטרינר וכל מיני דברים וזריקות עד שהוא קרס ולמזלי לא ראיתי את הקריסה למה אם היתי רואה היתי הורג את עצמי איתו ביחד

הכלב שלי עכשיו אולף בסיסית ותקיפה מתוכנן גם לאלף תקיפה מתקדמת אבל לא ניראה לי שהוא צריך את האילוף המתקדם
בסוף לא הצלחתי לגבי החתול הוא עקשני זה בדם שלו

אז אף אחד לא יפרוץ לנו לבית וגם לא ינסה כי יש את רמבו הסוס חחחח

פיטבול כלב של בית ובגלל זה אינו כלב לשמירה
שלא לדבר על זה שהם פיצים
תמונה
מסתגר לבד ורק בוכה...
אני סובל אך לא מראה...
סמל אישי של משתמש
שרוןןןן
גוזל
גוזל

שליחה על ידי שרוןןןן »

לה איזה באסה..... אני הייתי מתאבד עם הכלב שלי איך אני קשור אליו אין דברים כאלה רק אני מטפל בוא ואמא שלי אני הכי הרבה אני כל היום איתו רק אני מוציא אותו סיבובים קונה לו כל הזמן כל מיני אפילו מחו''ל קניתי לו דברים עשיתי לו הזמנה מיוחדת בוא נגיד השקעתי עליו עשרות אלפי שקלים חח כלב מפונק זה חחח

ושאלה איך אילפו לך את הכלב לתקיפה זה לא נשמע לי בכלל הגיוני למה שאני רציתי שיאלפו לי את הכלב לשמירה שישמור בחצר הם אמרו שהם לא עושים דברים כאלה רק בצבא ולמסימות מיוחדת לעומת זאת יש משהו שהם שמים על היד כזה מין מגן כזה והכלב נושך את זה וזה לא נקרא שהוא לתקיפה שהייתה לי את המאלפת שבאה לכלב שלי היא אמרה שאני יכול לקחת את הכלב שלי אבל זה כמו משחק היא אמרו לי זה לא נקרא שהם לשמירה ככה או לתקיפה http://israelk9.com/Site/pages/inPage.a ... 6&subID=12 ומהאתר הזה הביאו לי את המאלפת ככה שזה לא סתם חרטה שעובדים עלי

ולמה אתה חושב שפיטבולים פיציםים.?! חחח הם לא קטנים הם בנינוים יש גם גדולים יות מידי למה גם פעם שעברה שאמרתי לך בקשר שהם מושכים אותי אז אמרת אם היה לך דוגו או אמסטף אז הייתה רואה איך הם מושכים אותך לידיעתך הפיטבולים יותר גדולים מהמאסטפים בהרבה ראיתי מזה פיטבול ומזה אמסטף הם נמוכים מאוד הפיטבולים גדולים נחשבים לידם
תמונה
סמל אישי של משתמש
koko7040
פוקח עיניים
פוקח עיניים

שליחה על ידי koko7040 »

יש כל מיני מאלפים תחפש ותמצא
אני אילפתי לבד יש לי המון ידע בנושא ואילפתי כמה כלבים פה בשכונה וכולם מרוצים יש לציין שצריך עוד מישהו שהכלב לא מכיר
הכלב שלי מאולף לתקיפה רגילה משמע תקיפת זר בפקודה או חשש הכלב לסיכון בני הבית
הוא עוד לא אולף תקיפה מבצעית (דרגה 2)וכנראה שאני גם לא יאלף אותו

יש לך טעות בדבריך
אמסטף יותר גדול מפיטבול ובהרבה
אני יספר לך משהו הפיטבולים שאתה רואה מנופחים וגדולים קיבלו סטרואדים בגיל קטן והאוכלו אוכל זול כדוגמה טייגר ובון ששם רמת החלבון ועוד כמה מרכיבים עוזרת לפיתוח השרירים לממדי ענק ובוא נגיד שהעצמות שלו לא יחזיקו הרבה זמן

יש המון שיטות לאילוף ואני דוגל בשיטת קולר החנק וממש לא רוצה לשמוע על שיטת המכות הישנה שממש לא עוזרת רק מפחידה את הכלב

אפשר לדעת במה הכלב שלך מואכל
תמונה
מסתגר לבד ורק בוכה...
אני סובל אך לא מראה...
שלח תגובה

חזור אל “בעלי חיים כללי”