ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
בהצלחה בבגרויות :)
מנהל: מפקחים
Re: בהצלחה בבגרויות :)
נטליקי המון המון בהצלחה 
"If you never try, you'll never know"
"לשמוע את הלב ואחריו ללכת "Re: בהצלחה בבגרויות :)
שמעתי שהייתה טעות באחת הבגרויות והולכים לתת בונוס על כך לדעתי ל3 יח"ל . לאחד מהטפסים האלו ..
עשיתי 005 ודווקא השנה הם לא הגיזמו יותר מידי .. וגם בטופס 005 הבנתי שבשאלה על ההסתברות סעיף ד' הייתה בעיית ניסוח לכן יש 2 תשובות נכונות
חח שלנו הייתה מ3 וחצי עד 5וחצי אחה"צ .
אתם ניגשים גם למועד ב' (ב14 ליולי לדעתי ?)
עשיתי 005 ודווקא השנה הם לא הגיזמו יותר מידי .. וגם בטופס 005 הבנתי שבשאלה על ההסתברות סעיף ד' הייתה בעיית ניסוח לכן יש 2 תשובות נכונות
חח שלנו הייתה מ3 וחצי עד 5וחצי אחה"צ .
אתם ניגשים גם למועד ב' (ב14 ליולי לדעתי ?)
לנו לא אמרו כלום על טעות בטופס.. הבנתי שהטעות הייתה באיזושהי פרבולה ולכן יש מצב שהיה טעות בטופס של 3 יחי"ל במקום אחר בארץ.
אני ברור שניגשת למועד ב' לא הלך לי טוב קיבלת בלק אאוט.
אני ברור שניגשת למועד ב' לא הלך לי טוב קיבלת בלק אאוט.

Music it's my all life
~*Don't worry be happy*~
לא נורא גם מועד חורף יש ...
כבר ביקשת לעבור שנה הבאה ל4 ? אם כן אולי כדאי לך להתחיל ללמוד לזה ולעשות מועד חורף של 4 ..
חבל שהמגנים היו נורא נמוכים מהציונים .. כאילו שמעתי על ילדים שקיבלו מגן של 30 45 ו50..עם כל הכבוד זה ממש ממש לא מגן.. זה מוריד .. גמלי הוא נתן ציון מגן יחסית נמוך ואני בטוח יקבל לפחות כמה נקודות יותר ממה שהוא נתן לי ..אבל אני ניגשת למועד ב' גם כמו כולם
עשו לנו את המוות כל השנה עם הציונים ועכשיו שהבגרות הייתה יותר טובה מכל מבחן אחר במתמטיקה שהיה לנו השנה מה אפשר לעשות ..
חבל שהמגנים היו נורא נמוכים מהציונים .. כאילו שמעתי על ילדים שקיבלו מגן של 30 45 ו50..עם כל הכבוד זה ממש ממש לא מגן.. זה מוריד .. גמלי הוא נתן ציון מגן יחסית נמוך ואני בטוח יקבל לפחות כמה נקודות יותר ממה שהוא נתן לי ..אבל אני ניגשת למועד ב' גם כמו כולם
עשו לנו את המוות כל השנה עם הציונים ועכשיו שהבגרות הייתה יותר טובה מכל מבחן אחר במתמטיקה שהיה לנו השנה מה אפשר לעשות ..
המגן שלי היה 100.. אבל עדיין שאלתי לגבי לעלות ל-4 וכל זה והם אמרו שאצטרך להשלים את הבגרות שלהם בשנה הבאה ואני די חוששת שזה יפגע בי כי שנה הבאה היא מאוד עמוסה.

Music it's my all life
~*Don't worry be happy*~
כן.. כיתה י"א בהרבה בתי ספר היא עמוסה לא יודעת למה , ככה שיוצא שבי ובי"ב זה לא עמוס כל כך..
תלוי מה הטופס ש4 יחל עושים השנה ומה הם עושים שנה הבאה ?
אני ב4 ואצלנו עושים השנה 005 שנה הבאה 003 ובי"ב 004 .. סדר מוזר שכזה .
תלוי מה יהיה לך להשלים שנה הבאה בצירוף של מה .. כאילו איזה 2 טפסים .
היסטוריה יש השנה בגרות ושנה הבאה(עושים 2 יחידות סך הכל )מקווה ששנה הבאה יהיה יותר מעניין שלפחות יהיה עניין בללמוד את זב
תלוי מה הטופס ש4 יחל עושים השנה ומה הם עושים שנה הבאה ?
אני ב4 ואצלנו עושים השנה 005 שנה הבאה 003 ובי"ב 004 .. סדר מוזר שכזה .
תלוי מה יהיה לך להשלים שנה הבאה בצירוף של מה .. כאילו איזה 2 טפסים .
היסטוריה יש השנה בגרות ושנה הבאה(עושים 2 יחידות סך הכל )מקווה ששנה הבאה יהיה יותר מעניין שלפחות יהיה עניין בללמוד את זב

אין לי מושג מה הם עשו. הבעיה שאצלנו זה לא 4 בנפרד ו-5 בנפרד.. השנה זה 4 ו-5 ביחד..
וכן ניראה לי שנה הבאה לומדים על השואה לפחות זה יותר מעניין
וכן ניראה לי שנה הבאה לומדים על השואה לפחות זה יותר מעניין

Music it's my all life
~*Don't worry be happy*~
***צונזר** שמור על שפה נקייה!
אצלנו המורה לא יכול לשנות מגנים האו טס לחו"ל בתאריכים האלה...
אבל אולי מורה אחר יעשה לנו מתכונת
וב06 הייתה טעות שביקשו למצוא שטח עם שתי חלקים ובציור סימנו רק חלק אחד של השטח
אצלנו המורה לא יכול לשנות מגנים האו טס לחו"ל בתאריכים האלה...
אבל אולי מורה אחר יעשה לנו מתכונת
וב06 הייתה טעות שביקשו למצוא שטח עם שתי חלקים ובציור סימנו רק חלק אחד של השטח
כן הייתה טעות גרפית ב006 שיינתן עליה בונוס נק'
ב005 הייה ניסוח עברית לא ברור בחלק של ההסתברות ולכן היו 2 תשובות אפשריות .
ב005 הייה ניסוח עברית לא ברור בחלק של ההסתברות ולכן היו 2 תשובות אפשריות .
מחר בגרות בהיסטוריה א'
בהצלחה לכל הנבחניםםם

בהצלחה לכל הנבחניםםם

"If you never try, you'll never know"
"לשמוע את הלב ואחריו ללכת "