ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
עזרה בלימודים.
מנהל: מפקחים
Re: עזרה בלימודים.
חח היום יש לי בגרות באנגלית D:
בהצלחה לכל מי שנבחן
בהצלחה לכל מי שנבחן
בהצלחה.. 
נטליקי איזה אנסין אתם עושים D או E?
נטליקי איזה אנסין אתם עושים D או E?
"If you never try, you'll never know"
"לשמוע את הלב ואחריו ללכת "Re: עזרה בלימודים.
בהצלחה
אצלנו לא עושים בגרות באנגלית השנה שנה הבאה אני יעשה את כל ה5 בשנה אחת 
יש ביום רביעי מחשבת ישראל וביום שני מתמטיקה !!!!! היכונו ..נפשית..ופיזית
יש ביום רביעי מחשבת ישראל וביום שני מתמטיקה !!!!! היכונו ..נפשית..ופיזית

[quote="1135";p="52891"]בהצלחה..
נטליקי איזה אנסין אתם עושים D או E?[/quote]
מה זאת אומרת אנסין? אין אצלנו דרגות לאנסינים.
את מתכוונת לבגרות? אם כן השנה אנחנו לא עושים כלום ושנה הבאה ניראה לי עושים D,E
וי"ב F,G
סיוט
נטליקי איזה אנסין אתם עושים D או E?[/quote]
מה זאת אומרת אנסין? אין אצלנו דרגות לאנסינים.
את מתכוונת לבגרות? אם כן השנה אנחנו לא עושים כלום ושנה הבאה ניראה לי עושים D,E
וי"ב F,G
סיוט

Music it's my all life
~*Don't worry be happy*~
כמה יחידות את עושה?
כי אם 5 אז עושים רק E F G
כי אם 5 אז עושים רק E F G
"If you never try, you'll never know"
"לשמוע את הלב ואחריו ללכת "Re: עזרה בלימודים.
אני עושה 5 אבל עד כמה שאני יודעת אנחנו אמורים לעשות גם D אבל לא בטוח אולי זיכרוני מטעה אותי;)

Music it's my all life
~*Don't worry be happy*~
ב-1/6 יש לי מתכונת בהיסטוריה. למי יש? איך אתם מתכוננים לזה חוץ מדרך הספר מיקוד?
מסכמים? קוראים הכל ומנסים לזכור?
אני צריכה עצות יש לי זיכרון ממש גרוע בהיסטוריה
מסכמים? קוראים הכל ומנסים לזכור?
אני צריכה עצות יש לי זיכרון ממש גרוע בהיסטוריה

Music it's my all life
~*Don't worry be happy*~
גם זיכרוני בהיסטוריה לא משהו חחח
אבל הרבה יותר קל שאת קוראת ומסכמת את זה במילים שלך וזוכרת את זה ככה לפי פרטים כמו סיפור .
תנסי לנחש מה בטוח יהיה במבחן הזה .. (למשל גורמים ללאומיות, תסכמי לפחות 2 או 3 גורמים לצמיחת התנועות הלאומיות ותלמדי טוב את מה שבטוח הולך להיות במבחן, תוכנית באזל,הצהרת בלפור, איחוד גרמניה/איטליה לפחות אחד מהם בטח יהיה, גורמים מעכבים ועוזרים בכל אלה , פראג כעיר מבחינות :דתי,תרבותי-חינוכי, שלטון וכלכלי. (בהנחה ואת לומדת על פראג גם))
השנים אל תזכרי אף פעם לפי שנים מדוייקות תזכרי לפי מאות ככה הסיכוי שלך לטעות יותר קטן, ואם את לא בטוחה אל תצייני את פרטי הזמן.
לדעתי יתנו לכם איזו שאלה של "הצג את תוכנה של X" או של הקונגרס ,הצהרה, הסכם , אוגנדה וכו' אז תלמדי טוב את של לפחות כמה מהם .
על הרצל ופעילותו בטוח יהיה, או לפחות מהבחירה אז תזכרי פחות או יותר את מה שהוא עשה במשך השנים (הקמת התנועה הציונית ,איך הוא הגיע לזה בגלל מה שראה כמו העיתון שכתב והאנטישמיות שראה ... )
בטוח גם יהיה לכם על אינטרסים שיהיו למדינות מסויימות לעזור להרצל שהוא הציג בפניהם וכן הלאה.
וזה מה שעלה לי בראש עד עכשיו ..
בהצלחה
. 
אבל הרבה יותר קל שאת קוראת ומסכמת את זה במילים שלך וזוכרת את זה ככה לפי פרטים כמו סיפור .
תנסי לנחש מה בטוח יהיה במבחן הזה .. (למשל גורמים ללאומיות, תסכמי לפחות 2 או 3 גורמים לצמיחת התנועות הלאומיות ותלמדי טוב את מה שבטוח הולך להיות במבחן, תוכנית באזל,הצהרת בלפור, איחוד גרמניה/איטליה לפחות אחד מהם בטח יהיה, גורמים מעכבים ועוזרים בכל אלה , פראג כעיר מבחינות :דתי,תרבותי-חינוכי, שלטון וכלכלי. (בהנחה ואת לומדת על פראג גם))
השנים אל תזכרי אף פעם לפי שנים מדוייקות תזכרי לפי מאות ככה הסיכוי שלך לטעות יותר קטן, ואם את לא בטוחה אל תצייני את פרטי הזמן.
לדעתי יתנו לכם איזו שאלה של "הצג את תוכנה של X" או של הקונגרס ,הצהרה, הסכם , אוגנדה וכו' אז תלמדי טוב את של לפחות כמה מהם .
על הרצל ופעילותו בטוח יהיה, או לפחות מהבחירה אז תזכרי פחות או יותר את מה שהוא עשה במשך השנים (הקמת התנועה הציונית ,איך הוא הגיע לזה בגלל מה שראה כמו העיתון שכתב והאנטישמיות שראה ... )
בטוח גם יהיה לכם על אינטרסים שיהיו למדינות מסויימות לעזור להרצל שהוא הציג בפניהם וכן הלאה.
וזה מה שעלה לי בראש עד עכשיו ..
בהצלחה
-
יובל_תוכים
- בקיעה

- שם פרטי:: יובל
וואי מסנות חח כמה מבחנים ...
יובל אתם לומדים מחשבת ישראל? אני בבית ספר מעורב חילונים דתיים (אני חילוני ) ולומדים מחשבת גם בחטיבה ססייווטט!! !! !!
יובל אתם לומדים מחשבת ישראל? אני בבית ספר מעורב חילונים דתיים (אני חילוני ) ולומדים מחשבת גם בחטיבה ססייווטט!! !! !!