ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
הבולדוגית שלי
מנהל: מפקחים
Re: הבולדוגית שלי
איך חלק מהאנשים מגדירים גיזעי או לא ?
העובדה היא שלאמא שלה יש תעודות ולאבא שלה יש תעודות והוא היה אלוף הארץ לגזע הנ"ל שנתיים רצוף,
אז מה זה אומר ?
הסיבה שלא הוציאו תעודות גם לגורים מתחיל ונגמר בכסף, ואך ורק בכסף.
אז יש המון כלבים בארץ ובעולם שהם גיזעיים ללא אישור של ועדה זו או אחרת,
וההבדל הבודד שיש בינם לבין הכלבים עם התעודות זה שהכלבים ללא התעודות לא יכולים להופיע בתצוגות ותערוכות שמארגנת אותה ועדה\עמותה,
שי
העובדה היא שלאמא שלה יש תעודות ולאבא שלה יש תעודות והוא היה אלוף הארץ לגזע הנ"ל שנתיים רצוף,
אז מה זה אומר ?
הסיבה שלא הוציאו תעודות גם לגורים מתחיל ונגמר בכסף, ואך ורק בכסף.
אז יש המון כלבים בארץ ובעולם שהם גיזעיים ללא אישור של ועדה זו או אחרת,
וההבדל הבודד שיש בינם לבין הכלבים עם התעודות זה שהכלבים ללא התעודות לא יכולים להופיע בתצוגות ותערוכות שמארגנת אותה ועדה\עמותה,
שי
מזמרים, רוזלות, מני קולור, טורקיזנים, בורקיסים,
כלב גזעי הוא כלב שאושר ככזה, מאחר וכלבתך לא אושרה ייתכן שהיא אינה עומדת בתקן.
כלב גזעי שלא עומד בתקן יפסל וזה ירשם בתעודות אך יהיו לו תעודות, לא יהיה המשך לתעודות הללו והשושלת תבוא לסיומה באותו פרט פסול.
כלב גזעי שלא עומד בתקן יפסל וזה ירשם בתעודות אך יהיו לו תעודות, לא יהיה המשך לתעודות הללו והשושלת תבוא לסיומה באותו פרט פסול.
תגידו מה יש לכם? מה אכלתם היום? בשביל שי הבולדוג גזעי ובשביל בן לא גזעי... למה הויכוח? כאילו מחר הגורים הולכים להתחרות...
שי שיהיה לך בהצלחה וכמובן בלידה המיוחלת, ותצלם כמה שיותר את החמודים... בהצלחה!!!
שי שיהיה לך בהצלחה וכמובן בלידה המיוחלת, ותצלם כמה שיותר את החמודים... בהצלחה!!!

[quote="236";p="51940"]תגידו מה יש לכם? מה אכלתם היום? בשביל שי הבולדוג גזעי ובשביל בן לא גזעי... למה הויכוח? כאילו מחר הגורים הולכים להתחרות...
שי שיהיה לך בהצלחה וכמובן בלידה המיוחלת, ותצלם כמה שיותר את החמודים... בהצלחה!!![/quote]
אין כזה דבר בשבילי או בשבילו, יש הבדל בין דעה לעובדה
והעובדה היא שכלב גיזעי הוא כלב שאושר ככזה.
שי,
מה התאריך המשוער לההמלטה ?
שי שיהיה לך בהצלחה וכמובן בלידה המיוחלת, ותצלם כמה שיותר את החמודים... בהצלחה!!![/quote]
אין כזה דבר בשבילי או בשבילו, יש הבדל בין דעה לעובדה
והעובדה היא שכלב גיזעי הוא כלב שאושר ככזה.
שי,
מה התאריך המשוער לההמלטה ?
התאריך המשוער ללידה הוא 24-5-09
בקיבוץ דגניה יש בית חולים לבעלי חיים, ושם היא מטופלת,
ב 18 היא עוברת בדיקה של אולטרסאונד במידה ותהיה אפשרות להעביר תמונות של האולטרסאונד לאתר , אני אוריד בשמחה.
שי
ב 18 היא עוברת בדיקה של אולטרסאונד במידה ותהיה אפשרות להעביר תמונות של האולטרסאונד לאתר , אני אוריד בשמחה.
שי
[quote="2218";p="52003"]התאריך המשוער ללידה הוא 24-5-09
שי[/quote]
כל הכבוד, ידוע לך עם מדובר בלידה טבעית ?
מומלץ להכין כבר את מקום הלידה .
יום טוב
שי[/quote]
כל הכבוד, ידוע לך עם מדובר בלידה טבעית ?
מומלץ להכין כבר את מקום הלידה .
יום טוב

90% שהלידה תהיה טבעית, במידה ובאולטרסאונד ניראה גורים מאוד מאוד גדולים אז נשקול את האפשרויות הלא טבעיות,
יש לה את הפינה שלה בבית, שם היא מרגישה הכי טוב,והכול מוכן ללידה { רק שיעבור בשלום }
שי
יש לה את הפינה שלה בבית, שם היא מרגישה הכי טוב,והכול מוכן ללידה { רק שיעבור בשלום }
שי
בהצלחה,תעדכן אותנו כשזה מגיע .