ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קוקטייל שמתעטש במקומות מסויימים
מנהל: מפקחים
קוקטייל שמתעטש במקומות מסויימים
רציתי לשאול שתי שאלות :
קנינו קוקטייל בן חודשיים ומשהו ממקום שאנו קונים הרבה זמן תוכונים ושמאוד אמין בעיננו והמוכר אמר לנו שהתוכי נבדק.
שמתי לב שכשהתוכי יושב אצלנו בבית הוא מתעטש לפעמים ברצף כמה פעמים ולפעמים לא וזה גם קורה לנו כשהוא יושב על הכתף שלנו-
כשהוא נמצא בכלוב זה לא קורה לו בכלל!
האם יכול להיות שיש משהו שהוא רגיש אליו בבית ספציפית? (יש לנו גם כלבים שגרים בחצר ולפעמים נכנסים לבית)
או שזהו סימן למחלה כלשהי?
שאלה שניה : אנחנו גרים ביפו האם אפשר להמליץ לי על וטרינר טוב באזור ת"א יפו, חולון, בת ים, רמת גן או ראשון לציון?
קנינו קוקטייל בן חודשיים ומשהו ממקום שאנו קונים הרבה זמן תוכונים ושמאוד אמין בעיננו והמוכר אמר לנו שהתוכי נבדק.
שמתי לב שכשהתוכי יושב אצלנו בבית הוא מתעטש לפעמים ברצף כמה פעמים ולפעמים לא וזה גם קורה לנו כשהוא יושב על הכתף שלנו-
כשהוא נמצא בכלוב זה לא קורה לו בכלל!
האם יכול להיות שיש משהו שהוא רגיש אליו בבית ספציפית? (יש לנו גם כלבים שגרים בחצר ולפעמים נכנסים לבית)
או שזהו סימן למחלה כלשהי?
שאלה שניה : אנחנו גרים ביפו האם אפשר להמליץ לי על וטרינר טוב באזור ת"א יפו, חולון, בת ים, רמת גן או ראשון לציון?
- dr.sharvit
- מענה מקצועי

- שם פרטי:: גדי שרביט
- איש קשר:
Re: קוקטייל שמתעטש במקומות מסויימים
עידן שלום
ראשית לצערי אני לא כל כך מאמין כשאומרים לי "שהתוכי נבדק והכול בסדר" בלי להראות לי תוצאות, בטח אם אין תעודת בריאות של ווטרינר ציפורים מוכר חתומה או אישור מעבדה על הבדיקות ,אז קודם כל בלי להתבייש כי כספכם והתוכי שלכם מספיק חשובים ,כדי שתבקשו אישורים אלה.
אם התוכי נבדק ,למה הוא נבדק ? כלמידיה ? מחלת המקור והנוצות? מחלת הפוליומה -חלק מהמחלות או כולם והיכן האישורים לכך?
בקשו מהמגדל שיראה לכם את תוצאות הבדיקות.
שנית- תוכי מתעטש הנו בדרך כלל סימן לדלקת של דרכי הנשימה העליונות ו/או מחסור בויטמין A ו/או טפילי מערכת הנשימה כמו תולעת הסינגמוס טרכאה ואקריות.
ממה הוא ניזון ? האם הוא נבדק על ידי ווטרינר של ציפורים ? האם ישנם עוד סימנים קליניים?
טיפול-כל מקרה לגופו, בדרך כלל אני משלב טיפול אנטיביוטי עם שטיפת סינוסים ומתן טיפול נגד תולעים/פרזיטים, בחלק מהמקרים אני מוסיף את אבקת הפריים של האגן להעשיר את המזון בויטמין A.
בהצלחה,
ראשית לצערי אני לא כל כך מאמין כשאומרים לי "שהתוכי נבדק והכול בסדר" בלי להראות לי תוצאות, בטח אם אין תעודת בריאות של ווטרינר ציפורים מוכר חתומה או אישור מעבדה על הבדיקות ,אז קודם כל בלי להתבייש כי כספכם והתוכי שלכם מספיק חשובים ,כדי שתבקשו אישורים אלה.
אם התוכי נבדק ,למה הוא נבדק ? כלמידיה ? מחלת המקור והנוצות? מחלת הפוליומה -חלק מהמחלות או כולם והיכן האישורים לכך?
בקשו מהמגדל שיראה לכם את תוצאות הבדיקות.
שנית- תוכי מתעטש הנו בדרך כלל סימן לדלקת של דרכי הנשימה העליונות ו/או מחסור בויטמין A ו/או טפילי מערכת הנשימה כמו תולעת הסינגמוס טרכאה ואקריות.
ממה הוא ניזון ? האם הוא נבדק על ידי ווטרינר של ציפורים ? האם ישנם עוד סימנים קליניים?
טיפול-כל מקרה לגופו, בדרך כלל אני משלב טיפול אנטיביוטי עם שטיפת סינוסים ומתן טיפול נגד תולעים/פרזיטים, בחלק מהמקרים אני מוסיף את אבקת הפריים של האגן להעשיר את המזון בויטמין A.
בהצלחה,
לקביעת תורים ומקרים דחופים:
מרפאת אנימל סנטר-מרכז מסחרי ט'-אשדוד
08-8677340, ביפר חרום 24 שעות: 1705-416666 מנוי 13565.
אני רוצה באמת לבדוק אותו ביתר יסודיות ולכן גם שאלתי על וטרינר באזורים ראשל"צ חולון בת ים או רמת גן אם תוכל להמליץ לי אשמח מאד
מכיון שאני יחסית חדש בתחום
מכיון שאני יחסית חדש בתחום
- dr.sharvit
- מענה מקצועי

- איש קשר:
ווטרינר לציפורים מומלץ באזור חולון
דר' עמיר מאורר טלפון: 03-5516699
בהצלחה,
דר' עמיר מאורר טלפון: 03-5516699
בהצלחה,
ללא מילים מיותרות-
ד"ר גדי שרביט.
נסיעה של עוד מעט זמן ושווה כל רגע.
ד"ר גדי שרביט.
נסיעה של עוד מעט זמן ושווה כל רגע.
- dr.sharvit
- מענה מקצועי

- איש קשר:
אלי תודה על המחמאה
חג שמח
גדי
חג שמח
גדי