ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
בומר שלי
מנהל: מפקחים
Re: בומר שלי
בומר מדהים,רואים עליו את השנים אבל הוא יפייפה,פינקי שמאחרי הגדל ממתינה ליחס לא פחות.
אני במקומו גם לא הייתי אוהב את התוכים ,איתם את נוסעת לטייל ולוקחת למועדונית בזמן שהוא נשאר בבית...איך הוא לא יקנה

אני במקומו גם לא הייתי אוהב את התוכים ,איתם את נוסעת לטייל ולוקחת למועדונית בזמן שהוא נשאר בבית...איך הוא לא יקנה

חח אכן הוא לא מקנא שאת סגורה איתם בחדר שהוא בחוץ .
חח בטח אנשים מסתכלים עלייך תמיד שאת עולה איתם לאוטובוס לא? את מנקבת עליהם גם
סתם ..
חח בטח אנשים מסתכלים עלייך תמיד שאת עולה איתם לאוטובוס לא? את מנקבת עליהם גם
סתם ..Re: בומר שלי
אלי אתה צודק בקשר ליחס בומר לתוכים. אפריל שעבר כשהבאתי הביתה את התוכונית המוחתמת הראשונה שלי, בומר פשוט פיתח מן חולשה ועם הזמן נהיה חולה, ולא יאומן ברגע שהעלמתי את התוכונית מטווח הראייה שלו [משמע- מהסלון לחדרי, כי אמא שלי לא הייתה מוכנה לזה..] הוא פשוט התחיל להרגיש הרבה יותר טוב עד מצויין. זה קטע מדהים פשוט!!

זה נכון אלמוגי,זה קורה אפילו עם בעלי הכנף שלנו כל שכן עם כלבים,הם רגישים ומספיק חכמים להבין שיתכן שבעל החיים שהבאנו יגזול
מאיתם את אהבתנו או את היחס כלפיהם.
מאיתם את אהבתנו או את היחס כלפיהם.
שמעתי על מקרים שאנשים שהיה להם אפילו קוקטייל היו צריכים למסור אותו בעקבות לידה כי הוא היה מקנא בתינוק וכד' .
הקוקטייל הקודם שלי שהיה על הכתף של אבא שלי, ואם הוא היה בא להרים את אחותי הוא היה צועק עליה ולא נותן לו לגעת בה
הקוקטייל הקודם שלי שהיה על הכתף של אבא שלי, ואם הוא היה בא להרים את אחותי הוא היה צועק עליה ולא נותן לו לגעת בה