ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
אפרוחים/גוזלים בצבעי הקשת
מנהל: מפקחים
Re: אפרוחים/גוזלים בצבעי הקשת
התעללות לשמה למען בצע כסף.

דברי חכמים
"אל תחפש את הדרך אל האושר, חפש את האושר שבדרך" (אלמוני).

"אל תחפש את הדרך אל האושר, חפש את האושר שבדרך" (אלמוני).

Re: אפרוחים/גוזלים בצבעי הקשת
הכי עצוב זה שהילדים תמימים ועושים את מה שמלמדים אותם אם זה לזרוק אפרוחים באוויר או לטפל יפה בחיות .
אני הייתי בחטיבה "ירוקה" עם דגש על מדעים טבע ובע"ח
בחטיבה שלי היה יסודי+חטיבה שצמודים לגן חיות . יש פינת חי בבית ספר והילדים הקטנים (יסודי) באים ומטפלים בחיות בהפסקות
יש ציפורים , גדי, ארנבות ,מכרסמים,זוחלים,דגים, ברווזים ותרנגולות מכל מיני סוגים מדהימים שמטופלים ע"י התלמידים והמורים
הגדי הברווזים והתרנגולות מסתובבים חופשי .גם בתיכון שלי יש משום מה תרנגולות חופשיות פה ושם
פתאום לשמוע קוקוריקו או ברווזים משום מקום ..
היה לחטיבה גם חתול קבוע שהילדים מתים עליו ומטפלים בו ומשחקים איתו בהפסקות -גארפילד שבדר"כ היה ניתן למצוא יושן בספריה=]
והחינוך לדברים האלה מגיל צעיר משפיע ..
אני הייתי בחטיבה "ירוקה" עם דגש על מדעים טבע ובע"ח
בחטיבה שלי היה יסודי+חטיבה שצמודים לגן חיות . יש פינת חי בבית ספר והילדים הקטנים (יסודי) באים ומטפלים בחיות בהפסקות
יש ציפורים , גדי, ארנבות ,מכרסמים,זוחלים,דגים, ברווזים ותרנגולות מכל מיני סוגים מדהימים שמטופלים ע"י התלמידים והמורים
הגדי הברווזים והתרנגולות מסתובבים חופשי .גם בתיכון שלי יש משום מה תרנגולות חופשיות פה ושם
פתאום לשמוע קוקוריקו או ברווזים משום מקום ..
היה לחטיבה גם חתול קבוע שהילדים מתים עליו ומטפלים בו ומשחקים איתו בהפסקות -גארפילד שבדר"כ היה ניתן למצוא יושן בספריה=]
והחינוך לדברים האלה מגיל צעיר משפיע ..