ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
עזרה בלימודים.
מנהל: מפקחים
Re: עזרה בלימודים.
יהה מגניב נטלי ההורים שלך ארגנטינאים ?
חחח כולן למדו ספרדית בעידן קטנטנות המורדים פלוריסיאנטה פינת אור אמי ויש עוד.......
חחח כולן למדו ספרדית בעידן קטנטנות המורדים פלוריסיאנטה פינת אור אמי ויש עוד.......

חח יובל ההורים שלי לא ארגנטינאים. אבל דוד שלי די קרוב לזה.. הוא ספרדי ובגלל זה הוא יודע לדבר ספרדית, אז איתו אני מדברת רק ספרדית לא עברית. גם עם חברות לפעמים אני מדברת ספרדית.
אמא שלי אומרת שאולי בגלגול הקודם הייתי ארגנטינאית (בציניות כמובן)
, בגלל שאני מדברת הרבה ספרדית, אני רואה בטלויזיה הרוב ספרדית, אני שומעת שירים בספרדית, מנגנת ספרדית. בקיצור, חיה ספרדית. אין אין זו פשוט שפה מהממת בעיני, פשוט יפייפיה.
ואני מטפחת אותה יום יום, וכל יום לומדת עוד ועוד. ואני פשוט מבינה כמעט הכל. אני רואה לפעמים את הערוץ הארגנטינאי שהוא בלי תרגום ומאוד נהינת.
אמא שלי אומרת שאולי בגלגול הקודם הייתי ארגנטינאית (בציניות כמובן)
, בגלל שאני מדברת הרבה ספרדית, אני רואה בטלויזיה הרוב ספרדית, אני שומעת שירים בספרדית, מנגנת ספרדית. בקיצור, חיה ספרדית. אין אין זו פשוט שפה מהממת בעיני, פשוט יפייפיה.ואני מטפחת אותה יום יום, וכל יום לומדת עוד ועוד. ואני פשוט מבינה כמעט הכל. אני רואה לפעמים את הערוץ הארגנטינאי שהוא בלי תרגום ומאוד נהינת.

Music it's my all life
~*Don't worry be happy*~
כל הכבוד נטליקי,
אולי צריך ערוצי טלנובלות גם בערבית-אנגלית------הונגרית-?!
שיטה חדשה ללמוד שפות זרות בכיף ובהתמדה
אני בעד.
אולי צריך ערוצי טלנובלות גם בערבית-אנגלית------הונגרית-?!
שיטה חדשה ללמוד שפות זרות בכיף ובהתמדה

אני בעד.
דברי חכמים
"אל תחפש את הדרך אל האושר, חפש את האושר שבדרך" (אלמוני).

"אל תחפש את הדרך אל האושר, חפש את האושר שבדרך" (אלמוני).

נכון מאוד חחח
מה גם שספרדית זו אחת השפות ההכי מדוברות בעולם.. פעם עשו "מחקרון" ואמרו שהיא יותר מדוברת בעולם מאנגלית, אבל אני לא ממש מאמינה לזה.
מה גם שספרדית זו אחת השפות ההכי מדוברות בעולם.. פעם עשו "מחקרון" ואמרו שהיא יותר מדוברת בעולם מאנגלית, אבל אני לא ממש מאמינה לזה.

Music it's my all life
~*Don't worry be happy*~
ספרדית באמת שפה מהממת ודי קל ללמוד אותה כי היא דומה לאנגלית
מתוך כל התוכניות שהייתי רואה לפני כמה שנים הייתי יכולה להקשיב ולהבין בלי להסתכל על המסך .. חח
אבל עכשיו כבר לא מעניין אותי כל הטלנובלות האלה
למרות שיכול להיות שסדרות וטלנובלות בערבית נשמעות די מוזרות אבל נראה לי יותר יעיל מאשר מורה לערבית
כי עובדה שלמדתי יותר ספרדית מהטלוויזיה מערבית עם מורה בפחות זמן
היה לי מורה הונגרי [עם מבטא כבד] לכימיה בחטיבה מה שהיינו עושים לוו .......
תלמידים העלו סרטונים ליוטיוב מכל השיעורים שלו וממה שעוללו לו

מתוך כל התוכניות שהייתי רואה לפני כמה שנים הייתי יכולה להקשיב ולהבין בלי להסתכל על המסך .. חח
אבל עכשיו כבר לא מעניין אותי כל הטלנובלות האלה
למרות שיכול להיות שסדרות וטלנובלות בערבית נשמעות די מוזרות אבל נראה לי יותר יעיל מאשר מורה לערבית
כי עובדה שלמדתי יותר ספרדית מהטלוויזיה מערבית עם מורה בפחות זמן

היה לי מורה הונגרי [עם מבטא כבד] לכימיה בחטיבה מה שהיינו עושים לוו .......
תלמידים העלו סרטונים ליוטיוב מכל השיעורים שלו וממה שעוללו לו

חח לי יש מורה איטלקי וגם לו יש דיבור מוזר..מבטא כזה.. יש לו אח תאום בשם הקטור חחחח לו קוראים סרג'יו חח..
אבל הוא אחלה מורה
אבל הוא אחלה מורה

Music it's my all life
~*Don't worry be happy*~
אני ארגנטינאי ולא מדבר ספרדית,אני אולי מבין ספרדית יותר מכולכם אבל עדיין לדעתי זה לא נקרא לדעת 
אבא שלי עם מבטא מאוד כבד של ארגנטינאים
,יש לי דודים כמו אלחנדרו,פבלו וכל השאר
אחי הגדול חן הוסיף שם שני סבסטיאן
לא ממש אהבתי אני חושב שחן זה שם הרבה יותר יפה,
אה והשם השני שלי בנחמין
אחח...
זה לא שאני לא רוצה פשוט לא יצא ,יש זמן

אבא שלי עם מבטא מאוד כבד של ארגנטינאים
,יש לי דודים כמו אלחנדרו,פבלו וכל השאראחי הגדול חן הוסיף שם שני סבסטיאן
לא ממש אהבתי אני חושב שחן זה שם הרבה יותר יפה,אה והשם השני שלי בנחמין
אחח...זה לא שאני לא רוצה פשוט לא יצא ,יש זמן