ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
המלצה למשחק
מנהל: מפקחים
Re: המלצה למשחק
יש את המשחק הישן הזה AirXonix בטוח שיחקת אותו כבר... אבל בכול מקרה משחק יפה :]
"If you never try, you'll never know"
"לשמוע את הלב ואחריו ללכת "Re: המלצה למשחק
יש משחק שאני חולה עליו (משחק דפדפן)תכתוב בגוגל איקרים תכנס לראשון תרשם
המטרה לבזוז ולבנות את כל הבנינים ואז לשדרג אותם ואז להיות הכי טוב עם הכי הרבה נקודות לי יש 1,567
המטרה לבזוז ולבנות את כל הבנינים ואז לשדרג אותם ואז להיות הכי טוב עם הכי הרבה נקודות לי יש 1,567
חחחח משחק חמודד :]
"If you never try, you'll never know"
"לשמוע את הלב ואחריו ללכת "Re: המלצה למשחק
[quote="1135";p="39439"]יש את המשחק הישן הזה AirXonix בטוח שיחקת אותו כבר... אבל בכול מקרה משחק יפה :][/quote]
המחשב שלי צוחק עליי כשאני מנסה להפעיל אותו
נראה לי שמלבד פאקמן אין משחק יותר ענתיקה מזה חחח.. שיחקתי בו ביסודי !! אבל מה, משחק גדול !
[quote="1052";p="39457"]יש משחק שאני חולה עליו (משחק דפדפן)תכתוב בגוגל איקרים תכנס לראשון תרשם
המטרה לבזוז ולבנות את כל הבנינים ואז לשדרג אותם ואז להיות הכי טוב עם הכי הרבה נקודות לי יש 1,567[/quote]
מכיר.. אומנם לא סיימתי כי בלתי אפשרי לסיים אבל הייתי רמה גבוהה ופרשתי משעמום.
המחשב שלי צוחק עליי כשאני מנסה להפעיל אותו

נראה לי שמלבד פאקמן אין משחק יותר ענתיקה מזה חחח.. שיחקתי בו ביסודי !! אבל מה, משחק גדול !
[quote="1052";p="39457"]יש משחק שאני חולה עליו (משחק דפדפן)תכתוב בגוגל איקרים תכנס לראשון תרשם
המטרה לבזוז ולבנות את כל הבנינים ואז לשדרג אותם ואז להיות הכי טוב עם הכי הרבה נקודות לי יש 1,567[/quote]
מכיר.. אומנם לא סיימתי כי בלתי אפשרי לסיים אבל הייתי רמה גבוהה ופרשתי משעמום.
חחח איזה באסה.. אתם נותנים לי משחקים שסיימתי כבר מזמן
אבל בהחלט משחק אדיר ! שיחקתי ב- Multiplayar שלו במשך הרבה מאוד זמן אחרי שסיימתי אותו ![/quote]
משחק גאוני אחרי שסיימתי את המשחק על רמה Regular סיימתי את כל השלבים שוב על הרבה הכי קשה Vetren! באמת לא שיחקת red alert 3?! משחק חובה תוריד תוריד
אבל בהחלט משחק אדיר ! שיחקתי ב- Multiplayar שלו במשך הרבה מאוד זמן אחרי שסיימתי אותו ![/quote]
משחק גאוני אחרי שסיימתי את המשחק על רמה Regular סיימתי את כל השלבים שוב על הרבה הכי קשה Vetren! באמת לא שיחקת red alert 3?! משחק חובה תוריד תוריד

אחי
כל משחק שאנחנו נביא לך אז רוב הסיכויים ששיחקת אז אולי לך לחנות גיימרים ותבדוק שם משחקים שלא שיחקת ואז תרשום את השם ותוריד או תקנה!!
כל משחק שאנחנו נביא לך אז רוב הסיכויים ששיחקת אז אולי לך לחנות גיימרים ותבדוק שם משחקים שלא שיחקת ואז תרשום את השם ותוריד או תקנה!!
אור יש ברד אלרט את האפשרות 1 על 1 שחק את זה לא הצלחתי להעבור עדדן הרבה לחץ לא נונתים אויר שם
[quote="1715";p="39477"]אחי
כל משחק שאנחנו נביא לך אז רוב הסיכויים ששיחקת אז אולי לך לחנות גיימרים ותבדוק שם משחקים שלא שיחקת ואז תרשום את השם ותוריד או תקנה!![/quote]
למה ? הנה הוא נתן לי משחק שאני כן מכיר אבל לא שיחקתי =]
כל משחק שאנחנו נביא לך אז רוב הסיכויים ששיחקת אז אולי לך לחנות גיימרים ותבדוק שם משחקים שלא שיחקת ואז תרשום את השם ותוריד או תקנה!![/quote]
למה ? הנה הוא נתן לי משחק שאני כן מכיר אבל לא שיחקתי =]
כפיר,
חבל שאתה מחפש המלצות רק על משחקי מחשב
לו היית מבקש המלצות על משחקים בכללי
רבים וטובים היו מחדשים לך פה לא מעט
חבל שאתה מחפש המלצות רק על משחקי מחשב
לו היית מבקש המלצות על משחקים בכללי
רבים וטובים היו מחדשים לך פה לא מעט

דברי חכמים
"אל תחפש את הדרך אל האושר, חפש את האושר שבדרך" (אלמוני).

"אל תחפש את הדרך אל האושר, חפש את האושר שבדרך" (אלמוני).

קראי שוב לאה..
[quote="752";p="39401"]
לא משנה לאיזה קונסולה וגם לא משנה איזה סגנון..
[/quote]
קונסולה = Pc, Xbox, Xbox360, Ps2, Ps3, Wii וכו' ( או שכבר לא ממש כו' )
כך שבעצם ביקשתי משחק לכל מכשיר..
[quote="752";p="39401"]
לא משנה לאיזה קונסולה וגם לא משנה איזה סגנון..
[/quote]
קונסולה = Pc, Xbox, Xbox360, Ps2, Ps3, Wii וכו' ( או שכבר לא ממש כו' )
כך שבעצם ביקשתי משחק לכל מכשיר..

מגדלים מאהבה או שלא בכלל