ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
[quote="87";p="36055"]תאמין לי אם הם רוצים, זה לא בעיה.
"אין דבר העומד, בפני הרצון ! "[/quote]
*צונזר*
בכל מקרה לא נראה לי שנעשה את זה בגלל שאחרי זה כל העולם יבוא בטענות..
הישראלים פשוט לא יודעים להתשמש בתקשורת בכדילהראות גם את הסבל שלנו. עוזי קיבלת את מה ששלחתי לך למייל לגבי הפלשתינאים ?
נערך לאחרונה על ידי lea ב 16 ינואר 2009 09:27, נערך פעם 1 בסך הכל.
סיבה:תוכן לא הולם
כשהניה אמר ש.."ישראל השתגעה לגמרי" הוא התכוון להגיד "אנחנו פוחדים"
הרי מבני אדם נורמלים וצפויים אין מה לפחד כי בדרך כלל אפשר לצפות את תגובתם
ולעומת זאת את תגובת המשוגעים אי אפשר לצפות.
אז כן, בעל הבית השתגע וטוב שכך
נמאס להיות נורמלים וצפויים כשתגובתנו היא ..חוסר תגובה.
דברי חכמים "אל תחפש את הדרך אל האושר, חפש את האושר שבדרך" (אלמוני).
אני חושבת שזאת אחת המלחמות שבאמת הראנו לעולם את הכוח של הצבא שלנו..
רק שתדעו ביום שהתחילו את המבצע לקח למטוסים שלוש דקות להרוס אזוריים רבים בעזה.
החמאס מאיים על התושבים שבעזה הם הולכים ברחוב עם ילדים קטנים כדי שלו יפגעו בהם (בחמאס) הם מתחפשים לרופאים ומתחבאים בבתי חולים.
היה איזה סיפור תאמינו או לא תאמינו זאת החלטה שלכם. חיילים ראו אישה זקנה יושבת ליד בית היא אמרה להם שכל הבתים פה ממולכדים, הם שאלו אותה מי את? היא אמרה אני רחל אימנו ואחר כך היא הצביעה להם על כל הבתים שהיו ממולכדים. החיילים הסתובבו כדי ללכת לבדוק ואז היא לא הייתה שמה הם לא ראו אותה היא נעלמה.
לפי דעתי השיא של המלחמה יהיה אם יצליחו להחזיר את גלעד שליט.. הם לא ציינו שזאת אחת המטרות של המבצע-מלחמה אבל בהחלט החזרתו נמצאת על הפרק.
"If you never try, you'll never know" "לשמוע את הלב ואחריו ללכת "
כפיר וניב
הבעיה עם פצצה גרעינית היא שעם אנחנו נשגר עליהם אחת אז זה יפתח במלחמת עולם 3 (לא טו-אוב)
יש עוד בעיה קטנה
עם עושים הפסקת אש אז חמאס יתחמשו שוב ויפציצו אותנו בלי בעיה.
עוש בעיה קטנה היא שיש עכשיו בדרך לעזה ספינה מאירן עם תחמושת וציוד כללי, צה"ל לא יכול להפציץ אותה בגלל שאז אנחנו ניכנס למלחמה עם אירן וגם זה לא טו-אוב!!