אני ממש ממש ממש ממש ממש מקווה שביום שישי מתחילים !
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
שברתי את הרגל..
מנהל: מפקחים
Re: שברתי את הרגל..
בטח אחי !
איזה כיף זה לשחק כדורגל חזרה 
סבבה אני רואה שחזרת לכושר מלא ,כל הכבוד 

חחח ממש כייףף.. שמחה שהכל בסדר.. 
לי קרה משו נוראי.. :/ נכוותי (ביד) מהתנור אבל לא תגידו מהדלת של התנור או מהמגש או משהו כזה. נכוותי מהגוף חימום של התנור ואל תשאלו איך חחח מוכשרות..
אז זה ממש כואב.. :/
וממש נראה מככעור ... אוףףףףף..
. אני ממש לא רוצה הישאר לי צלקת.. =[ חח
טוב ניב קצת חפרתי באשכול שלך ..:]
אני ממש שמחה שאתה כבר משחק כדורגל... תשמור על הרגל טוב טוב ;-)
לי קרה משו נוראי.. :/ נכוותי (ביד) מהתנור אבל לא תגידו מהדלת של התנור או מהמגש או משהו כזה. נכוותי מהגוף חימום של התנור ואל תשאלו איך חחח מוכשרות..
אז זה ממש כואב.. :/
. אני ממש לא רוצה הישאר לי צלקת.. =[ חח טוב ניב קצת חפרתי באשכול שלך ..:]

אני ממש שמחה שאתה כבר משחק כדורגל... תשמור על הרגל טוב טוב ;-)
"If you never try, you'll never know"
"לשמוע את הלב ואחריו ללכת "Re: שברתי את הרגל..
ואי צוריאל באסה.. מקווה שיעבור לך מהר=/
וניב שמחה בשבילך:)
וניב שמחה בשבילך:)

Music it's my all life
~*Don't worry be happy*~
תודה נטליקיי :]
"לשמוע את הלב ואחריו ללכת "Re: שברתי את הרגל..
צוריאל איך הגעת לגוף חימום
מקווה שאת מרגישה הרבה יותר טוב.
מקווה שאת מרגישה הרבה יותר טוב.Re: שברתי את הרגל..
תודה לכולם !
אלי, אני בכלל לא בכושר מלא אבל בכלל בכלל לא.
זה שאני משחק כדורגל והכול סבבה, אבל שאני רץ למרחקים נגיד של 2000 מטר זה ממש קשה לי ביחס לפעם קודמת.
גם נגיד שנתקעתי עם איזה קבוצה "דפוקה" בכדורגל אתה צריך לעשות הרבה יותר דברים וזה יותר מעיף, אז אני יכול לעשות רק חלק מ"העבודה".
נדבר עוד שבוע+- ונראה מה קורה שם.
שוב תודה לכם !
אלי, אני בכלל לא בכושר מלא אבל בכלל בכלל לא.
זה שאני משחק כדורגל והכול סבבה, אבל שאני רץ למרחקים נגיד של 2000 מטר זה ממש קשה לי ביחס לפעם קודמת.
גם נגיד שנתקעתי עם איזה קבוצה "דפוקה" בכדורגל אתה צריך לעשות הרבה יותר דברים וזה יותר מעיף, אז אני יכול לעשות רק חלק מ"העבודה".
נדבר עוד שבוע+- ונראה מה קורה שם.
שוב תודה לכם !
לאט לאט תחזור לכושר,בסך הכל ממש לא מזמן הורדת את הגבס,נראה לי עוד שבוע שבועיים אתה כבר תרוץ דימונה קריית גת

אלי,
נכוותי מתנור שהגוף חימום שלו נמצא למעלה (בחלק העליון של תנור) ויש מין רשת כזאתי שעליה מניחים את המגש, אז היא הייתה יותר מידי למעלה וכשניסיתי להכניס את המגש אז היד שלי נגעה באותו גוף חימום..
ממש לא נעים..:/
ניב,
זה בסדר גם אני לא ממש בכושר.. ואנחנו רצים 1500 מטר וכבר בסיבוב הראשון אני מתעייפת...
יום ושבוע טובב
נכוותי מתנור שהגוף חימום שלו נמצא למעלה (בחלק העליון של תנור) ויש מין רשת כזאתי שעליה מניחים את המגש, אז היא הייתה יותר מידי למעלה וכשניסיתי להכניס את המגש אז היד שלי נגעה באותו גוף חימום..
ממש לא נעים..:/
ניב,
זה בסדר גם אני לא ממש בכושר.. ואנחנו רצים 1500 מטר וכבר בסיבוב הראשון אני מתעייפת...
יום ושבוע טובב
"לשמוע את הלב ואחריו ללכת "