ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
לא קשור לתוכי אבל סוג של ציפור
מנהל: מפקחים
Re: לא קשור לתוכי אבל סוג של ציפור
אני ישאל את הבוס שלי יש לנו בעבודה שתים זכר ונקבה הזכר קצת פצועו ביגלל לינץ' שעשו בוא האחרים .
ניאמס לי להיות פה חפשו אותי במקום אחר .

אני לא עובר על תגבות אמכם הסליחה .
פייסבוק אימלים בכיף.
כל מי שמגדל יענים ויש לו שני זכרים ונקבה אחת, צריך להיות ברור לו שבתקופת היחום במיוחד יהיו קרבות בין הזכרים והחלש יותר יפגע.
דרך אגב זה תופש לא רק אצל היענים אלה אצל כל בעלי החיים. חוץ מזה מי שמחזיק יענים צריךלדאוג לגדר גבוהה וחזקה (לפחות 2 מטר )
כי היענים עופות גבוהים ומכשול של 1.20מטר עוברים בקלי קלות. הם במיוחד מסוכנים בתקופת היחום שבזמן הזה בפרוש אסור להתקרב אליהם, כי הם תוקפים ובבעיטה אחת יכולים להרוג בן אדם כי הבעיטה שלהם בגובה החזה ומאוד חזקה.
כיוון שגידלתי יענים אני מספרת את כל זה מניסיון.
לגבי הטווס, השאלה מה קורה עם השכנים שלך?הטווסים שלי בפינת החיי כשהיו משמיעים את הצרכות שלהם יכולתי לשמוע אותם ממרחק של יותר מ-500 מטר, איפה שגרתי במשק. מעבר לזה הם גם עפים למרחקים ושום דבר לא יבטיח לך שהם ישארו בגינה שלך. אצלי יצאו חופשי מהפינה, הגיעו לבריכה ולקצה השני של המשק.
היו גם זוגות לבנים, אבל תמיד העדפתי את הצבעוניים שבעיניי יותר יפים ומרשימים.דרך אגב עכשי הזמן בחודש אוגוסט שהזכרים "זורקים" ומנשירים את נוצות הזנב שלהם, ואפשר לאסוף אותם מהשטח.
לגבי השם הוא תרגום של המילה pavo בלטינית שפירושו טווס.
אביעד אומנם דיון משונה, אבל אפשר לדבר לא רק על תוכים.תמיד לומדים משהו
דרך אגב זה תופש לא רק אצל היענים אלה אצל כל בעלי החיים. חוץ מזה מי שמחזיק יענים צריךלדאוג לגדר גבוהה וחזקה (לפחות 2 מטר )
כי היענים עופות גבוהים ומכשול של 1.20מטר עוברים בקלי קלות. הם במיוחד מסוכנים בתקופת היחום שבזמן הזה בפרוש אסור להתקרב אליהם, כי הם תוקפים ובבעיטה אחת יכולים להרוג בן אדם כי הבעיטה שלהם בגובה החזה ומאוד חזקה.
כיוון שגידלתי יענים אני מספרת את כל זה מניסיון.
לגבי הטווס, השאלה מה קורה עם השכנים שלך?הטווסים שלי בפינת החיי כשהיו משמיעים את הצרכות שלהם יכולתי לשמוע אותם ממרחק של יותר מ-500 מטר, איפה שגרתי במשק. מעבר לזה הם גם עפים למרחקים ושום דבר לא יבטיח לך שהם ישארו בגינה שלך. אצלי יצאו חופשי מהפינה, הגיעו לבריכה ולקצה השני של המשק.
היו גם זוגות לבנים, אבל תמיד העדפתי את הצבעוניים שבעיניי יותר יפים ומרשימים.דרך אגב עכשי הזמן בחודש אוגוסט שהזכרים "זורקים" ומנשירים את נוצות הזנב שלהם, ואפשר לאסוף אותם מהשטח.
לגבי השם הוא תרגום של המילה pavo בלטינית שפירושו טווס.
אביעד אומנם דיון משונה, אבל אפשר לדבר לא רק על תוכים.תמיד לומדים משהו

חח כן אני יודע
לא הנושא מוזר
מי אני שאני אגיד שטווסים זה מוזר כשאני שואל שאלות על עיזים
פשוט הקטע של הגודל והמחיר
לא הנושא מוזר
מי אני שאני אגיד שטווסים זה מוזר כשאני שואל שאלות על עיזים
פשוט הקטע של הגודל והמחיר