ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.

זברה פינק, צריך עזרה.

פורום ציפורי שיר ונוי הינו פורום שיהווה מלבד מענה לשאלות של חברי הקהילה
מאגר מידע על סוגי הציפורים השונים.

מנהל: מפקחים

שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
כרמימן
גוזל
גוזל
שם פרטי:: איתי כרמי

זברה פינק, צריך עזרה.

שליחה על ידי כרמימן »

היי לכולם, קיבלתי לפני יומיים זוג פינקים, אינני מבין בלינקים בכלל ולכן יש לי כמה שאלות..
1. האם מדובר בזכר ונקבה? אני יודע שאחד מהם זכר אך אני לא יודע אם הציפור הלבנה היא נקבה או זכר.
2. קיבלתי אותם בכלוב קטן מאוד (מצרף תמונה) אני רוצה לבנות להם כלוב חדש, איזה מידות צריך להיות הכלוב החדש? יש למישהו מדריך נחמד להביא לי לבניית כלוב?
3. יש לי גם בחוץ כלוב של מטר מעורב עם זוג קוקוטיילים וזוג תוכונים, אפשר להכניס אותם לכלוב הגדול או שזה לא רצוי? יכולות להיות מריבות או שאלו נחשבים זנים שמסתדרים?
4. שאלה קצת מוזרה, אני יודע שמזון ביצים נחשב חשוב מאוד, אך אני טבעוני, וזה מעין בגידה בעקרונות שלי לתת לתוכים ביצים, יש משהו שאני יכול לתת להם במקום?
5. אשמח לעוד טיפים למגדל פינקים מתחיל..
קבצים מצורפים
image.jpg
image.jpg
image.jpg
סמל אישי של משתמש
aliav56
פוקח עיניים
פוקח עיניים
שם פרטי:: יש כינוי

Re: זברה פינק, צריך עזרה.

שליחה על ידי aliav56 »

בדרך כלל לנקבה אין סימן בלחי ...
כלוב צריך להיות מלבני וכמה גדול שאתה יכול לתת אבל הסורגים שיהיו צמודים יותר...
מזון ביצים לא צריך להיות נוגד עקרונות כי זה מגיע מעורב בדברים שונים כוויטמינים ועוד החיוניים לציפור.
בת כמה הזברה הלבנה כי ניראה לי כצעיר\ה...
אל תשים אותם עים תוכים כי התוכונים אגרסיבים לפינקים.
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
שם פרטי:: יש כינוי
איש קשר:

Re: זברה פינק, צריך עזרה.

שליחה על ידי eli_lea »

[RIGHT]אצל הנקבות המקור כתום ואצל הזכרים אדום,זה הסימן הכי בולט אצל הזברה פינק, אם אני רואה נכון הנקבה לבנה והזכר הצבעוני.[/RIGHT]

[RIGHT]מזון ביצים - מבין את הדילמה. עדיין אפשר להשתמש במוצרים אחרים וטבעיים, אם הציפור תאכל תערובת זרעים עשירה וטובה, ירקות, פירות, השרייה/הנבטה היא תהיה מסודרת מבחינה תזונתית.[/RIGHT]
מדריך קצר לרביית זברה פינק
שלח תגובה

חזור אל “ציפורי שיר ונוי”