ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
בניית ווליר חדש - תוכונים וקוקטטילים - כמה שאלות
מנהל: מפקחים
Re: בניית ווליר חדש - תוכונים וקוקטטילים - כמה שאלות
לרכוש מזון שנארז רק במקום אמין. מזון ארוז יכול להיות מזון פג תוקף. סוחרים קונים מזון כזה בגרושים אורזים ומוכרים אותו.
טוב, התחשק לי אתמול לעשות קצת סדר. הכלוב הגדול עבר ניקוי יסודי. השלוים זכו לדקורציה ותאי ההטלה נוקו.
עוד שני גוזלים עברו היום להאכלת יד.
קצת תמונות, לעדכון -
עוד שני גוזלים עברו היום להאכלת יד.
קצת תמונות, לעדכון -
יפייפיים קנית את התוכונים מטל נכון?
מה קשור לכאן, ואת מי מעניין? בדיוק לזה יש תיבה פרטית!8629 כתב:יפייפיים קנית את התוכונים מטל נכון?
נראים מעולה, ממש מושקע

כדאי להעלות את התמונות לבית הגידול, כך אפשר לצפות בהן ולעקוב. דיונים עוברים די מהר וכבר לא רואים אותם.
האמת שזו טעות שלי. זרמתי פה עם שאלות בשרשור של הגידול שלי. אפתח חדש..
שבוע טוב לכולם!
שבוע טוב לכולם!
שבוע טוב ומבורך לכולנו 

טוב, השלישייה נראית מעולה, חייב להודות ( :
רציתי לדעת האם נכונה העובדה שעדיף שהם לא ישהו אחד עם השני בעת ההחתמה אלא רק בזמני האכלה?
ביקר פה איזה מכר שמגדל תוכים וטען שהשהות שלהם בגיל צעיר במחיצת תוכים אחרים עלול להרוס את התהליך....?
בנוסף, ראיתי שמציינים "טבעות סגורות" במודעות מכירה של תוכים. מה זה אומר בדיוק והאם זה קשור לאיכות התוכי?
רציתי לדעת האם נכונה העובדה שעדיף שהם לא ישהו אחד עם השני בעת ההחתמה אלא רק בזמני האכלה?
ביקר פה איזה מכר שמגדל תוכים וטען שהשהות שלהם בגיל צעיר במחיצת תוכים אחרים עלול להרוס את התהליך....?
בנוסף, ראיתי שמציינים "טבעות סגורות" במודעות מכירה של תוכים. מה זה אומר בדיוק והאם זה קשור לאיכות התוכי?

.