שלום היום מצאתי עטלף פצוע
רציתי לקבל סיוע
דבר ראשון העטלף פצועה בבטנו עד כנפו הבעיה היא שזה לא שריטה אלה שמשהו נשר אותו וחסר לו שם די הרבה בשר אז מה עושים?
צריך לתת לו חימום ,הכוונה שהוא צריך להיות באזור מחומם? בינתיים הוא בכלוב קטן (של קוקטייל בערך) והכלוב מכוסה מכל צדדיו חוץ מלמעלה,
גם חשבתי על זה שאם אני אשים לו מנורת חימום האור לא יפריע לו,הראי הוא פעיל רק בחושך?
קראתי קצת עליו וראיתי שהוא אוכל פירות (עטלף פירות) אך לא היה מפורט אילו פירות ומכמה תמונות ראיתי שניתן לתת לו תפוח וקליפות תפוז,בינתיים נתתי לו תפוח ואשמח לקבל עוד מידע על מזון שניתן לו
עוד מעט אעלה תמונות
תודה על כל סיוע ,רז
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
עזרה בטיפול בעטלף פצועה
מנהל: מפקחים
-
רז פרוזניק
- בקיעה

- שם פרטי:: יש כינוי
Re: עזרה בטיפול בעטלף פצועה
קודם כל כדאי לסגור את החזית של הכלוב כדי שהוא לא יהיה מפוחד. להשתדל לא להפריע לו.
אתה יכול להאכיל אותו בפירות אבל הפירות ימשכו אותו אם הם יהיו ממש בשלים ורכים.
במקביל כדאי להתקשר לבית חולים לחיות בר ולנסות לברר איתם האם הם יכולים לעזור לו בטיפול. קישור לאתר:
http://www.wildlife-hospital.org.il/%D7 ... D7%9D.html
אתה יכול להאכיל אותו בפירות אבל הפירות ימשכו אותו אם הם יהיו ממש בשלים ורכים.
במקביל כדאי להתקשר לבית חולים לחיות בר ולנסות לברר איתם האם הם יכולים לעזור לו בטיפול. קישור לאתר:
http://www.wildlife-hospital.org.il/%D7 ... D7%9D.html
-
רז פרוזניק
- בקיעה

זה בדיוק מה שעשיתי לפני 2 דקות
התקשרתי אליהם אך הם אמרו שהם לא יכולים לשלוח מישהו לקחת ולטפל בו כיוון שהוא נחשב לחיה מזיקה
התקשרתי למספר שמצוין שהוא מוקד הסביבה והם אמרו לי לקחת אותו לספארי ברמת גן ושם כנראה יקבלו אותו
בינתיים אמרו לי להאכיל אותו ולתת לו לשתות אך הבעיה היא שאמא שלי לא אוהבת לנסוע וכמובן שלא למקום רחוק ולאבא שלי זה לא כל כך מעניין כל הסיפור הזה אבל אנסה לשכנע אותו ונראה מה יהיה מקווה שישרוד (אל תשכח שאני רק בן 13.5).
התקשרתי אליהם אך הם אמרו שהם לא יכולים לשלוח מישהו לקחת ולטפל בו כיוון שהוא נחשב לחיה מזיקה
התקשרתי למספר שמצוין שהוא מוקד הסביבה והם אמרו לי לקחת אותו לספארי ברמת גן ושם כנראה יקבלו אותו
בינתיים אמרו לי להאכיל אותו ולתת לו לשתות אך הבעיה היא שאמא שלי לא אוהבת לנסוע וכמובן שלא למקום רחוק ולאבא שלי זה לא כל כך מעניין כל הסיפור הזה אבל אנסה לשכנע אותו ונראה מה יהיה מקווה שישרוד (אל תשכח שאני רק בן 13.5).
-
רז פרוזניק
- בקיעה

מצטער להודיע אך הוא מת לפני זמן קצר היום
מעצבן שלאנשים לא כל כך אכפת מהחיות האלה ,אם הוא לא היה עטלף פירות והיה עטלף רגיל אז זה בסדר אך לא אכפת להם וחבל אליו
בסך הכל חיה עם חיים
מעצבן שלאנשים לא כל כך אכפת מהחיות האלה ,אם הוא לא היה עטלף פירות והיה עטלף רגיל אז זה בסדר אך לא אכפת להם וחבל אליו
בסך הכל חיה עם חיים
צודק מאוד, זה מצחיק לראות מצד אחד צוותי חילוץ מושקעים בשביל בז אבל מצד שני ישנם לא מעט בעלי חיים שמחסלים אותם ולא מוכנים לטפל בהם? אני לא רואה הבדל בין עטלף לבין נשר, לשניהם צריך לעזור ושניהם בעלי חיים שחשים כאב.
לצערי זה לא כך וזה די מרגיז.
לצערי זה לא כך וזה די מרגיז.