ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
מה עושים בחופש?..
מנהל: מפקחים
Re: מה עושים בחופש?..
לאיזה חלק בגוף?
- bloodbiker
- ביצה

זה היה בברך...
תרגיש טוב במהרה וחזור לכושר,בהצלחה

- bloodbiker
- ביצה

[quote="319";p="19893"]אתה בייקר?[/quote]
כה (רוכב אופניים)
[quote="55";p="19921"]תרגיש טוב במהרה וחזור לכושר,בהצלחה[/quote]
תודה
כה (רוכב אופניים)
[quote="55";p="19921"]תרגיש טוב במהרה וחזור לכושר,בהצלחה[/quote]
תודה
- bloodbiker
- ביצה

[quote="319";p="19943"]ביאמאקס?[/quote]
גם

גם

אצלי בחופש הגדול, וגם בחגים ארוכים יש קייטנה. זה לא סתם לבלות אצל הסבתא.
זה עם הפעלה, עבודות יד, בריכה, TV מחשב הרכבת פאזל של כמה אלפי חתיכות,ארוחת בוקר בבריכה, רחצת לילה ועוד כהנה ועוד כהנה. בזכות הנכדים למדתי לבשל, כי עשרות שנים שאני בקיבוץ היינו אוכלים בחדר האוכל. בבית חוץ מחביתה וסלט לא היה נחוץ לנו ידע בבישול
מאז ההפרטה התברר שאפשר לבשל בבית בפחות הוצאות ואפילו יותר טעים
.לראייה שבנותי שחלקם גם בקיבוץ והם בשלניות נהדרות באות לקחת אצלי מנות כי שלי יותר טעים.
ממש בדיחה.
בת אחרת שמחוץ לקיבוץ מקטרת שזה לא פייר, שהתחלתי לבשל רק לפני 6-8 שנים ובנותיה אומרות שהאוכל שלי יותר טעים.ו
עליה החותנת שלה אמרה שמבשלת אוכל מרוקאי יותר טוב ממנה.נו מה אפשר לעשות הילדים אוהבים להציק
גם אני עשיתי את זה
הקייטנה של סבתא אווה קיימת כבר לפחות 15 שנה. מאז שהנכדים היו בני 3, המספר השתנה עם הגיל כשהתבגרו, הגדולים פרשו, וקטנים חדשים נכנסו.בשיא הפעילות היו ביחד 8 חברה שכמה תמונות אתן לכם פה לדוגמה.
השנה יהיו רק 5 נכדות בשטח, כי אחת מהן מתגייסת בעוד כמה ימים, וכבר מתלוננת שתפסיד את המרק עם הקניידלך, שאנחנו אוכלים כל השנה
אין מה לעשות, אי אפשר להחזיק את המקל משני קצוותיו
.
כבר יודעים בקיבוץ שנגיעה לשייוך נכסים אני צריכה שתהיה לי פרה ליד הבית, ואכין גם שדה תפוחי אדמה
כל זה בהתחשב בצרכים של הנכדים שיהיו בריאים
בחודש אוגוסט מתארגנת לקיום הקייטנה,וכמו שאומרים נכנסת לכוננות ספיגה.הקייטנה שתארך שבועיים עם הפסקה של שבוע באמצע. גם אני צריכה לחדש כוחות, אפילו שנחשבת "סופר סבתא,"
קצת דומאות משנים עברו , וגם משנה שעברה
הכתפיים כבר שמוטות לגמרי מרוב טפיחות שנתתי עליהם בלי צניעות
לא נורא, פעם מותר גם לי

אז שיהיה חופש נעים לכולם,תהנו. שימרו על עצמכם (קרם שיזוף כובע, מים
סבתא או לא
) ושנעבור את החודשיים הבאים בשלום בלי תאונות ובבריאות טובה.
זה עם הפעלה, עבודות יד, בריכה, TV מחשב הרכבת פאזל של כמה אלפי חתיכות,ארוחת בוקר בבריכה, רחצת לילה ועוד כהנה ועוד כהנה. בזכות הנכדים למדתי לבשל, כי עשרות שנים שאני בקיבוץ היינו אוכלים בחדר האוכל. בבית חוץ מחביתה וסלט לא היה נחוץ לנו ידע בבישול
מאז ההפרטה התברר שאפשר לבשל בבית בפחות הוצאות ואפילו יותר טעים
.לראייה שבנותי שחלקם גם בקיבוץ והם בשלניות נהדרות באות לקחת אצלי מנות כי שלי יותר טעים.
ממש בדיחה. בת אחרת שמחוץ לקיבוץ מקטרת שזה לא פייר, שהתחלתי לבשל רק לפני 6-8 שנים ובנותיה אומרות שהאוכל שלי יותר טעים.ו
עליה החותנת שלה אמרה שמבשלת אוכל מרוקאי יותר טוב ממנה.נו מה אפשר לעשות הילדים אוהבים להציק
גם אני עשיתי את זה הקייטנה של סבתא אווה קיימת כבר לפחות 15 שנה. מאז שהנכדים היו בני 3, המספר השתנה עם הגיל כשהתבגרו, הגדולים פרשו, וקטנים חדשים נכנסו.בשיא הפעילות היו ביחד 8 חברה שכמה תמונות אתן לכם פה לדוגמה.
השנה יהיו רק 5 נכדות בשטח, כי אחת מהן מתגייסת בעוד כמה ימים, וכבר מתלוננת שתפסיד את המרק עם הקניידלך, שאנחנו אוכלים כל השנה
אין מה לעשות, אי אפשר להחזיק את המקל משני קצוותיו
. כבר יודעים בקיבוץ שנגיעה לשייוך נכסים אני צריכה שתהיה לי פרה ליד הבית, ואכין גם שדה תפוחי אדמה
כל זה בהתחשב בצרכים של הנכדים שיהיו בריאים
בחודש אוגוסט מתארגנת לקיום הקייטנה,וכמו שאומרים נכנסת לכוננות ספיגה.הקייטנה שתארך שבועיים עם הפסקה של שבוע באמצע. גם אני צריכה לחדש כוחות, אפילו שנחשבת "סופר סבתא,"
קצת דומאות משנים עברו , וגם משנה שעברה
הכתפיים כבר שמוטות לגמרי מרוב טפיחות שנתתי עליהם בלי צניעות
לא נורא, פעם מותר גם לי

אז שיהיה חופש נעים לכולם,תהנו. שימרו על עצמכם (קרם שיזוף כובע, מים
סבתא או לא
) ושנעבור את החודשיים הבאים בשלום בלי תאונות ובבריאות טובה.
- קבצים מצורפים

ל-bloodbiker החלמה מהירה.
אני עשיתי ניתוח להחלפת ברך באוקטובר, הרגל ואני כמו חדשה.
אל תזייף בתרגילים, אפילו שקצת כואב.
אני עשיתי ניתוח להחלפת ברך באוקטובר, הרגל ואני כמו חדשה.
אל תזייף בתרגילים, אפילו שקצת כואב.

איזה כיף לנכדים ולילדים שיש להם סבתה ואמא כמוך,השאלה אם הם מודעים לזה
נראה שקייטנה זו לא מילה,הם באים אצלך לחגוג,כל הכבוד את יכולה להמשיך לטפוח על השכם,רק בזהירות
שלא תעלמי לנו בסוף

נראה שקייטנה זו לא מילה,הם באים אצלך לחגוג,כל הכבוד את יכולה להמשיך לטפוח על השכם,רק בזהירות
שלא תעלמי לנו בסוף