כוכב נולד השבוע, או בעצם כוכבת
אז זה הסיפור.
אישתו
של בן אחי ילדה במזל טוב תינוקת לפני כמה חודשים.הכל טוב ויפה, הבעיה רק בזה, שלפני כן הוא גידל כלבת blood hound יפהפיה וגדולה.
אחרי הלידה הדירה השכורה בתל אביב נעשתה קטנה על המשפחה, והחליטו להעביר את הכלבה לסבא ולסבתה.
למרות שיש להם דירה עם גן, בכל זאת צריך לצאת עם הגברת לפחות פעמיים ביום לחילוץ עצמות, להתרוקנות
, ברור שלא בלי שקית לפי חוק עיזר העירוני
, ואסור לשכוח את הקולות שהכלבה משמיעה שאומנם נקראים נביחה, אבל יותר דומים לצופר של משאית טרללר עמוסה
.גם לשכנים יש כלב נבחן
, אבל אותו הם לא שומעים,
כי זה שלהם, ותמיד רק מתלוננים על אלה של השכנים
זה נקרא בשפת הרחוב "שמיעה סלקטיבית"
אני כבר מזמן שמתי את עיניי על הכלבה, ואמרתי שאם אי פעם ירצו למסור אותה אני ראשונה שתור
תמיד אני קופצת, עוד לפני שאני חושבת
. אז כמו שאומרים אשר יגורנו בא.בשבת האחרונה הביאו לי את הגברת.
טוטסי כלבת הסטר אירית שלי שגם לא נחשבת ל"קטנה" קיבלה אותה די יפה, אם זה שהבהירה לה שבליטופים המקומות מ-1 עד 10 מובטחים רק עבורה
זאזולינה הודיעה לכלבה החדשה שהיא לא נחשבת לארוחה, ועדיף שלא תדחוף את אפה בעינינים שלה. והמחישה את זה די ברור כאשר פתחה עליה את מקורה. בינתיים זה הספיק כדי להדוף כל התקרבות עויינת מצד ההולכת על ארבע.
גם הגוזלים אינם בסכנה, כי הם בפיקוחי המלאה, ולמרות שהם בגובה נמוך, הכלבה לא מתעניינת בהם.כנראה עשתה חישוב , שבכל מקרה
כל אחד יספיק לה רק לשין אחת
אבל זה בכלל לא מצחיק. היחידה שלכלבה יש בעיה איתה ,זאת החתולה הפרסית היפה שלי. הם לא סובלים אחת את השנייה, והייתי צריכה לעשות ממש הפרדת כוחות.
החתולה ממוקמת בחרד שינה, שכולל ארגז, מזון ומים, הכלבה שלי אוכלת בחדר של הגוזלים שזה בעצם חדר עבודה, מים יש לה במקלחת.
הכלבה החדשה מקבלת אוכל בסלון והיא גם ישנה שם, על שמיכה לפני הטלוויזיה, וכלי מים גדול יש לה גם כן במקלחת
אחרי זה אתם יכולים לשאול ואיפה אני ממוקמת

אני עדיין מוצאת לי פינה קטנה, שמחלקת עם הכלבה שלי. כך שיש לנו כוכבת חדשה ללהקה המשפחתית.
היא מקסימה, נחמדה.
אומנם מזילה קצת ריר וכשהיא מנערת את ראשה זה עף לכל הכיוונים, ואבל היתרון אחר כך שאפשר בקלות לנקות את הקירות כי הרטיבה אותם ביעלות.
אתמול בערב יצאתי איתה לסיבוב הרקה , לא חרקה כמו שעושים עם מכוניות, אלה התרוקנות. למרות שאני בהחלט עשיתי כמה פניות וסיבובים בצורה כאילו אני מכונית
הייתה לי הרגשה שאני נסחבת אחרי אוטובוס, או משאית גדולה

כשחזרנו הביתה אני ישר זינקתי למקלחת כי הייתי כולי רטובה מזיעה.הודעתי לאחי, שמה שיהיה בטוח זה שאני ארד במשקל בלי שום קושי ודיאטה
צריך לראות את החצי הכוס המלאה. לא אלאה אותכם בביקור אצל הוטרינר, שהקליניקה שלו בצד השני של המשק, ועשינו את הטיול הרגלי לשם , ולא על החתך בכיס אחרי שיצאתי מהביקור. העיקר שכולנו מבסוטים בינתיים, ומקווה שגם להבא

נ.ב
לא סתם אומרים הרבה אנשים טובים מסתדרים במקום קטן, זה תופש גם לגבי חיות
שלא יעלה בדעתכם לשאול אותי איפה אני ישנה.ראו הוזהרתם

הנה כמה תמונות.איך כותבים להמחשה.תהנו

מקווה שהיא תסתגל במהרה אלייך ולכל ההמולה מסביב,בכל זאת להיקלע לג'ונגל ללא אבא ואמא