ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
מחפש תשובות כדיי לרכוש ולגדל תוכי ז'אקו מיוחד...
מנהל: מפקחים
Re: מחפש תשובות כדיי לרכוש ולגדל תוכי ז'אקו מיוחד...
שוב, רוב רובם של התוכים ישמיעו קולות מילמול.יש הבדל בין קולות המילמול שהן אינן מיחדות את הגוזל משאר הגוזלים, לבין ההצלחה שבחיקוי מילה. חיקוי מילה מייחד את הגוזל מהשאר. זה לא אומר שאחרים לא ידברו ואולי אף ידברו יותר מילים מאשר התוכי שדיבר קודם יוציא בשלבים מסויימים של הגדילה, אבל אין ספק שדיבור בגיל של שלושה חודשים או ארבעה חודשים מעיד על יכולת.
חשוב לדעת כיצד לפתח את היכולת של הגוזל לנסות ולתקשר עימנו ולדבר.
חשוב לדעת כיצד לפתח את היכולת של הגוזל לנסות ולתקשר עימנו ולדבר.
אחי דיבור אצל התוכי זה רק בונוס, למה אם הג'אקוית שלי לא היתה מדבר היתי מחליף אותה? לא... אחי זה רק בונוס, ומאיפה שקניתי אותה היו זכרים ונקבות, אני לקחתי נקבה למרות שהיה שם זכר אחד שאמר לידי בדיוק שבאתי "בוא הנה" הוא אמר מלא פעמים ועדיין לקחתי נקבה ולא אותו.. והנקבה שלחקתי מדבר כבר כמה מילים והיא בת 5 חודשיים עוד כמה ימים.
[sales][/sales]
[sales][/sales]
מכירות והמלצות בפרטי. פנה אליו ישירות .
הי, אני צריך את עזרתכם , ממש רגע לפני החלטת רכישת ג'אקו
אשמח אם תעזרו בשיתוף הידע שלכם ...
גם לגבי הגוזל שידבר , ובנושא הכלוב האם זו לא בעיה לגדל ג'אקו ב A11 לאורך זמן
אם אתה רוכש כלוב תרכוש A19 . אנשים מגדלים ג'אקו במגוון כלובים אבל מהר מאוד מבינים שהכלוב לא הכי נוח וקטן. הרבה מחליפים לאחר הקנייה בכמה חודשים ולכן אם אתה יכול לחסוך את התהליך תרכוש מההתחלה כלוב גדול ומרווח.
בכלוב כגון A19 יש יותר מרווח לאבזר את הכלוב בצעצועים ועדיין נותר לתוכי מקום להתנועע יחסית בחופשיות.
זו ההמלצה שלי. ישנם שמקבלים וישנם אחרים שמסיבות תקציב או בעיות מקום מעדיפים לקחת כלוב קטן יותר. כל אחד ושיקוליו.
בכלוב כגון A19 יש יותר מרווח לאבזר את הכלוב בצעצועים ועדיין נותר לתוכי מקום להתנועע יחסית בחופשיות.
זו ההמלצה שלי. ישנם שמקבלים וישנם אחרים שמסיבות תקציב או בעיות מקום מעדיפים לקחת כלוב קטן יותר. כל אחד ושיקוליו.
הי, אני צריך את עזרתכם , ממש רגע לפני החלטת רכישת ג'אקו
55 כתב:אם אתה רוכש כלוב תרכוש A19 . אנשים מגדלים ג'אקו במגוון כלובים אבל מהר מאוד מבינים שהכלוב לא הכי נוח וקטן. הרבה מחליפים לאחר הקנייה בכמה חודשים ולכן אם אתה יכול לחסוך את התהליך תרכוש מההתחלה כלוב גדול ומרווח.
צריך לבדוק מה המקום בבית.
אצלי a19 גדול מידי.
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
אצלי a19 גדול מידי.
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
אוקי תודה , הבנתי לגביי הכלוב !
יוסי -אני מבין מה שאמרת לגבי הבונוס אבל אצלי אחד הסיבות העיקריות זה הדיבור לכן חשוב לי לרכוש תוכי עם יכולות קצת מעבר...
יוסי -אני מבין מה שאמרת לגבי הבונוס אבל אצלי אחד הסיבות העיקריות זה הדיבור לכן חשוב לי לרכוש תוכי עם יכולות קצת מעבר...