שלום,אני ראיתי אצל אחד התוכים שלי מסוג קוקטייל היה דם על המקור והסתכלתי ראיתי שיש מקום שהוא דימם,אחרי שבדקתי ראיתי סוג של חור שהוא נראה לי עשה לעצמו רואים את הבשר שלו ממש,אז הדימום הפסיק אחרי שעה בערך נקיתי לו כמובן את המקור ואת הנוצות..
עם אפשר תשובה ממה זה יכול לנבוע ומה לעשות בנוגע לזה.
תודה.
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
פצע אצל קוקטייל.
מנהל: מפקחים
Re: פצע אצל קוקטייל.
באיזה איזור הדימום? תצלם תמונה אם אתה יכול.
בכל מקרה במקרה של דימום חוזר תפנה לוטרינר של תוכים מאחר ותוכי עלול לאבד דם מהר מאוד.
בכל מקרה במקרה של דימום חוזר תפנה לוטרינר של תוכים מאחר ותוכי עלול לאבד דם מהר מאוד.
הדימום קצת ליפני הזנב.
הדימום הפסיק 40 ד"ק אחרי שראיתי את זה..
הדימום הפסיק 40 ד"ק אחרי שראיתי את זה..
ממליץ לך בחום לקרוא את חוקי האתר. ככה נחסוך אי נעימות. כתבת תגובה תמתין בסבלנות למענה. הפורום אינו צ'אט!
יתכן שנוצה דיממה, אני לא רואה קשר למחלה. אם אתה לא מצליח לאבחן ממש מהיכן הדימום קשה לעזור לך. לעיתים נוצות שצומחות
עלולות להישבר ולדמם ויתכן שהתוכי נפצע או שתוכים אחרים פצעו אותו תוך כדי מריבה.
במידה והדימום חוזר תצטרך לפנות לוטרינר.
יתכן שנוצה דיממה, אני לא רואה קשר למחלה. אם אתה לא מצליח לאבחן ממש מהיכן הדימום קשה לעזור לך. לעיתים נוצות שצומחות
עלולות להישבר ולדמם ויתכן שהתוכי נפצע או שתוכים אחרים פצעו אותו תוך כדי מריבה.
במידה והדימום חוזר תצטרך לפנות לוטרינר.
- dr.sharvit
- מענה מקצועי

- שם פרטי:: גדי שרביט
- איש קשר:
בדר"כ בדימום מהזנב מדובר בנוצת דם שנשברה או בטראומה(מכה או גוף חד) שפגעו בעור ופצעו אותו.
במקרה של דימום שנמשך, יש לעצור את הדימום עם אבקת קורנפלור , אם הדימום לא נפסק יש לצרוב את נקודת
הדימום-ניתן לעשות זאת עם סיגריה בוערת, אם עדיין הדימום לא נפסק יש לקחת אותו בדחיפות לווטרינר ל תוכים לשם עצירת הדימום עם מכשיר חשמלי מיוחד הנקרא אלקטרוקאוטר.
בברכה,
במקרה של דימום שנמשך, יש לעצור את הדימום עם אבקת קורנפלור , אם הדימום לא נפסק יש לצרוב את נקודת
הדימום-ניתן לעשות זאת עם סיגריה בוערת, אם עדיין הדימום לא נפסק יש לקחת אותו בדחיפות לווטרינר ל תוכים לשם עצירת הדימום עם מכשיר חשמלי מיוחד הנקרא אלקטרוקאוטר.
בברכה,
לקביעת תורים ומקרים דחופים:
מרפאת אנימל סנטר-מרכז מסחרי ט'-אשדוד
08-8677340, ביפר חרום 24 שעות: 1705-416666 מנוי 13565.
מרפאת אנימל סנטר-מרכז מסחרי ט'-אשדוד
08-8677340, ביפר חרום 24 שעות: 1705-416666 מנוי 13565.