ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קילופים במקור
מנהל: מפקחים
Re: קילופים במקור
אתה יכול לעלות תמונה של המקור ?
כן אצלם מחר פשוט התוכי ישן עכשיו..
המחיר של כופתיות G14 הוא 70 שקל?קניתי היום את זה מחר נתחיל את ההרגלה לכופתיות,מישהו יודע איך לעשות זאת?
המחיר של כופתיות G14 הוא 70 שקל?קניתי היום את זה מחר נתחיל את ההרגלה לכופתיות,מישהו יודע איך לעשות זאת?

התוכי של יריו (:
יש לך הסבר של שירלי בקישור הבא:
Re: תוכי מסוג קוקטייל | שינה | רגישות לכופתיות| קולות מוזרים
Re: תוכי מסוג קוקטייל | שינה | רגישות לכופתיות| קולות מוזרים
הוא לא נוגע בכופתיות ואני ניסיתי את הדרך ששירלי אמרה,מה אני אמור לעשות?הוא גם לא אוכל יותר מדי ירקות ופירות לצערי

התוכי של יריו (:
זה לא קורה ביום, אתה צריך להתמיד עם השיטה.
אני מפחד שהוא לא יואכל בגלל שהכופתיות בתוך הכלי אוכל שהוא יותר אוהב לאכול והתערובת בכלי שהוא פחות אוהב..

התוכי של יריו (:
אתה יכול לכתוב איך אתה פועל? הכופתיות צריכות להימצא לבד בכלוב והתערובת לסירוגין.
זה לא מה שמוסבר בקישור שנתתי לך למעלה. תקרא שוב ותנסה מחדש.
הבנתי..
מחר בבוקר אני ישים בכלי אוכל שקניתי לו היום כופתיות ובכלי שתמיד היה לו אני ישים תערובת רגילה למשך 3 שעות אני יעשה ככה ואז אני יוציא את התערובת לעד הערב ובשעה 8 אני יתן לו את התערובת ?
מחר בבוקר אני ישים בכלי אוכל שקניתי לו היום כופתיות ובכלי שתמיד היה לו אני ישים תערובת רגילה למשך 3 שעות אני יעשה ככה ואז אני יוציא את התערובת לעד הערב ובשעה 8 אני יתן לו את התערובת ?

התוכי של יריו (: