ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.

קולר נגד קרציות?

הפורום עוסק בבעלי חיים מכל המינים והסוגים מלבד ציפורים ותוכים.
בפורום באפשרותכם להציג לשתף ולדון בחיות הבית וחיות הבר.

מנהל: מפקחים

שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
ben.m
גוזל
גוזל
אזור מכירה: צפון
שם פרטי:: יש כינוי

קולר נגד קרציות?

שליחה על ידי ben.m »

קניתי קולר לכלבה שלי נגד קרציות, השאלה אם להוציא את הקרציות שעדיין נשארו לה בגוף או שאין צורך ואפשר יישר להלביש את הקולר תמונה
תמונה
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
איש קשר:

Re: קולר נגד קרציות?

שליחה על ידי eli_lea »

לדעתי תרכיב את הקולר ותן לקרציות ליפול לבד. קראתי פעם שהוצאת הקרציות על ידי משיכה גורמת לכך שהמלתעות נשארות נעוצות בעעור הכלב. מה שחשוב לא פחות מהטיפול בכלב זה לטפל בסביבה בה הכלב נמצא. למטרה זו יש להשתמש בחומרים קוטלי זחלים ןחשוב שהחומרים ישרדו 30 יום כי להרוג את הזחלים אשר ממשיכים לבקוע מהביצים. החומרים הטובים והמוכרים הם :רוולושיין, אדווקט, אדוונטג', ופרונטליין.
מוצרים ששמים כטיפות על הכלב פעם בחודש כגון:Advocate,Revolution,Revolution כולם הורגים פרעושים בוגרים שנצמדים לכלב.
jhony_bravo
פוקח עיניים
פוקח עיניים

שליחה על ידי jhony_bravo »

תוציא את הקרציות תוודא שאתה תופס את הנבלות הללו בראש ומוציא גם את המלתעות אם אתה נגעל מכך יש כלי מיוחד להוצאת קרציות
כמו כן קח בחשבון שזה לא סוף הסיפור כדאי להוסיף גם אמפולה וריסוס סביבתי של המקומות שבהם הכלב רובץ
אין שכל אין דאגות רק הגוף צועק והחברה סובלת
תוכים מגדלים באהבה או לא מגדלים בכלל
עד שלא תשבור את הכוס בחתונה לא תבין את המשמעות של המשפט: שברת - שילמת
סמל אישי של משתמש
שירלי87
ניצוי מלא
ניצוי מלא

שליחה על ידי שירלי87 »

לפי מה שאני יודעת שמן זית דוחה אותן, אז אפשר לטפטף על הקרצייה שמן זית והיא תשתחרר ממנו ואז פשוט לתפוס ולהעיף
סמל אישי של משתמש
סול4574
ביצה
ביצה
שם פרטי:: סול-ארז

שליחה על ידי סול4574 »

יש לי שני כלבים (אחת תמיד עולים עליה ולשני אין אפילו 1! אני לא מבינה איך זה הגיוני חחח)
בנוגע לקולר לכלבה שלי זה ממש עוזר יותר מהטיפות וכול הדברים האחרים...
ואם אתה שם את הטיפול של הטיפות חשוב שכול בני הבית ידעו את המינונים ולקנות סוג שמתאים לכלב שלך
תאמין לי מניסיון אמי קנתה לכלב טיפות ולא בדקה מינונים וסוג הטיפות לפי הגודל של הכלב ונהיה לכלב הרעלה בדם....
תאמין לי זה מחזה קשה צפייה וצריך לעלות על זה ממש בהתחלה ולרוץ לוטרינר (למזלי היא טיפלה והוא בסדרתמונה)
בקיצור חשוב להיות מאוד זהירים עם זה
סול-ארז
שלח תגובה

חזור אל “בעלי חיים כללי”