ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
בעייה פינקים
מנהל: מפקחים
-
ליאור פינקים
- ביצה

- שם פרטי:: יש כינוי
Re: בעייה פינקים
לטעמי הכלוב קטן ולא נוח במיוחד .
אני שם בכל כלוב בודד של 90 סמ' זוג 1 בלבד והתנועה שלהם יותר חיה ושמחה אני רואה את זה ....
ממליץ לך לרכוש כלוב יותר גדול ומלבני מתוכישופס ואתה תראה שינוי בשמחת -החיים של הפינקים....
אתה יכול להראות תמונה של הנקבה ?
אני שם בכל כלוב בודד של 90 סמ' זוג 1 בלבד והתנועה שלהם יותר חיה ושמחה אני רואה את זה ....
ממליץ לך לרכוש כלוב יותר גדול ומלבני מתוכישופס ואתה תראה שינוי בשמחת -החיים של הפינקים....
אתה יכול להראות תמונה של הנקבה ?
-
ליאור פינקים
- ביצה

אני יצלם אותה בבוקר עכשיו אני לא רוצה להעיר אותם ואני גם יראה מה יש בתוכי שופס עכשיו

מזון ביצים זה מובן מאליו פעמיים בשבוע יהיה טוב ....
-
ליאור פינקים
- ביצה

נראה לי שאני יחליף את הנקבה היא לא עושה כלום כמו שצריך הזכר עושה הכל והיא אולי פעם ב מסתכלת על הקן שהוא בנה לה מה אתם אומרים על להחליף אותה

לא
אל תחליף אותה כי זה טיבעם של הפינקים .הזכרים בונים הזכרים מחזרים הזכרים רודפים עד לסוף שכולו משפחה .......
אל תחליף אותה כי זה טיבעם של הפינקים .הזכרים בונים הזכרים מחזרים הזכרים רודפים עד לסוף שכולו משפחה .......
-
ליאור פינקים
- ביצה

דרך אגב הבאתי כלוב גדול יותר אבל אני לא יודע אם להעביר אותם כי הם כבר רגילים מה אתם אומרים??

אם הכלוב החדש גדול ומרווח יותר אתה יכול להעביר אותם. תעביר את הקן לכלוב החדש.
-
ליאור פינקים
- ביצה

תאמת אני לא רוצה שייקח להם מלא זמן להתרגל שוב כי גם ככה הם בעייתיים את הכלוב החדש רציתי לגוזלים אבל זה לא נראה קרוב , עוד דעות אם אפשר בבקשה