ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.

לאלי!

פורום בו כולנו מדברים על הכל חופשי.

מנהל: מפקחים

שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
lahav123
פוקח עיניים
פוקח עיניים
אזור מכירה: בקעת אונו
שם פרטי:: להב

לאלי!

שליחה על ידי lahav123 »

אלי,

תשמע, אתה הבן אדם הכי ישר, אדיב, מתחשב ונחמד שהכרתי כל חיי! תמונה תמונה

יש לך לב פשוט מדהים! תמונה

אפילו שהיה לנו סכסוך קטן, כשאני הייתי זקוק לעזרה, לא היססת וישר אמרתי לי לשכוח ממה שהיה ומיד עזרת לי והדרכת אותי איך לטפל בבעיה!! תמונה

תאמין לי הלוואי וכולם בעולם היו כמוך! פשוט מספר 1 !!!

אני יודע שאני תמיד יכול לסמוך עליך, וכל מה שאתה אומר לי, קדוש! כל עצה כל תשובה כל עזרה....
אתה תמיד שם בשביל לעזור! תמונה

הלוואי וירבו כמוך! תמונה

הגוזלים מוסרים לך ד"ש חם ואוהב ומלאאא תודה! הם מרגישים מעולה!
אחרי הארוחה בערב (עם הקוממיל) שהם עיכלו מיד, נתתי להם שוב (בערב) את אותו הדבר רק עם יחס של 1:3 ונתתי להם 4 CC.
ובבוקר הם כבר הרגישו מעולה, אומנם ירדו הרבה במשקל אבל הם קיבלו אחלה ארוחה של 5 CC, ועיכלו אותה מעולה ובצהריים הם קיבלו עוד ארוחה של 6 CC, אז סה"כ הכל חזר לקדמותו, תמונה שוב, תודה רבה רבה רבה רבה כן ירבו כמוך!!!! תמונהתמונה

ושיהיה לך ולמשפחתך שבת שלום!!! תמונהתמונה
תמונה

_______ ~
להב (_______() ~ ~
~
noamn
גוזל
גוזל
שם פרטי:: יש כינוי

Re: לאלי!

שליחה על ידי noamn »

אתה צודק
אלי ממש נחמד
והוא תמיד עוזר
בקיצור רק מילים טובות עליו !!!
תמונה
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
שם פרטי:: יש כינוי
איש קשר:

שליחה על ידי eli_lea »

תודה אבל מיותר לחלוטין.
לעיתים נדמה שכתוצאה מהתנהלות לא נכונה או אי כיבוד נוהלי האתר יש כעס מצידנו או אפילו יותר מזה. האמת שאין כעס, לא מצידי ולא מצד עוזי. לעיתים יש אכזבה, במיוחד כשמדובר על חברים ותיקים ולא על מי שנכנס לרגע. חברים החליטו לא לגלוש כי החוקים לא נראו להם וכיבדנו אותם. חברים הורחקו וביקשו לחזור והחזרנו. איננו שומרים טינה לאיש.מצד שני איננו מוכנים להתפשר ולא לאכוף את חוקי האתר. חוקי האתר נועדו שיהיה נוח לכולנו.
אני לא חשוב שאני מיוחד או טוב יותר מאחרים. במקרה שלך היה לי זמן פנוי ועזרתי לך בטלפון אבל אני חייב להגיד שאני דוחה הרבה אנשים בלית ברירה ומחוסר אפשרות לדבר עם כולם ומפנה אותם לשאול את השאלות על גבי הפורום, כדי שאוכל לענות או שאחרים יענו בזמן נוח.
אולי זה הזמן להסביר למי שפונה אלי בטלפון ולא מצליח לקבל מענה שאין מצב לעמוד בזה, צריך להבין שאם אני אענה לכולם אני לא אעשה כלום מלבד לענות לחברים מהאתר ומחוצה לו.
היחידים שמקבלים מענה מלא אלו הלקוחות שלהם אני מחוייב. אז לפני שכועסים קחו בחשבון שאתם לא היחידים והעלו את שאלותיכם לפורום.
יש כאן חברים עם ניסיון שיכולים לייעץ , יש את שירלי שעונה כמוני וטוב ממני ובסך הכל יש מענה לכולם.

הכי חשוב ומשמח שהגוזלים בסדר, שמור עליהם תמונה
סמל אישי של משתמש
lahav123
פוקח עיניים
פוקח עיניים
אזור מכירה: בקעת אונו
שם פרטי:: להב

שליחה על ידי lahav123 »

הבנתי,

תודה אלי.
תמונה