ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.

צ'יוואווה עם תוכי קוקוטייל

הפורום עוסק בבעלי חיים מכל המינים והסוגים מלבד ציפורים ותוכים.
בפורום באפשרותכם להציג לשתף ולדון בחיות הבית וחיות הבר.

מנהל: מפקחים

שלח תגובה
יריו
גוזל
גוזל
שם פרטי:: יש כינוי

צ'יוואווה עם תוכי קוקוטייל

שליחה על ידי יריו »

בזמן האחרון התחלתי לחפש כלב צ'יוואווה בשבילי אבל היה לי תנאי כי אמרו לי שצ'יוואווה לא תסתדר עם קוקוטייל או עם תוכי אחר אז אני אמור למכור או למסור את התוכי שלי מה שאני לא רוצה לעשות..
אתם יכולים להגיד לי איך הכלב צ'יוואווה יסתדדר עם תוכי מבחינת רעש ?
תמונה
התוכי של יריו (:
matan_175
גוזל
גוזל

Re: צ'יוואווה עם תוכי קוקוטייל

שליחה על ידי matan_175 »

לדוד שלי יש ציוואה הם חמודים ויקרים בטירוף ... הינה תמונה שלו מהפייסבוק .
הם ממש רכושנים ולא מסכימים שלבעלים שלהם ילטף או יגע בכלבים אחרים ובתוכים דוד שלי גם מגדל ( תוכים לא האכלות יד ) וכל פעם שהוא מתקרב לטפל ולשים מים ואוכל הכלב " משתגע " נובח קופץ ועושה כל שביכולתו כדי שזה יפסק - בעבר כאשר הוא גידל תוכי האכלת יד הוא היה צריך לתת לי אותו .
אותו הדבר קורא כאשר הוא מביא אותו אליי ומלטף את הכלבים שלי לידו ...
חוץ מזה כלב מדהים .
אני מעדיף את הפאג סיני שהם אוהבים ליטופים אבל לא טלוטים וממש אוהבים בעלי חיים אחרים \ תינוקות ( אבל אני לא אישו כי אני מוכר כאלה )
קבצים מצורפים
165643_100951819982969_3812565_n[1].jpg
יריו
גוזל
גוזל

שליחה על ידי יריו »

עד כדי כך שהם לא מסכימים בכלל לגעת בבעל חיים אחר?
תמונה
התוכי של יריו (:
matan_175
גוזל
גוזל

שליחה על ידי matan_175 »

כן יש להם מין שגעון גדלות הוא יכל לנסות לתקוף ( ובגלל שזה תוכי קטן קוקוטייל אפילו לפצוע .
הם חושבים שהם מינימום דוברמן כל פעם שהולכים איתם ברחוב לטיול הם חושפים שיניים ומנסים לתקוף כלבים גדולים יותר ... הבעיה שהם שוקלים קילו עד 2 קילו ( יש ננסיים מתחת לקילו שלא כדי לקנות כי הם סובלים מבעיות בראיותיות וממוות בגיל צעיר ) ומכה קטנה או נשיכה ממש קטנה מכלב אחר והם סיימו קרירה .
הם גם די קשים באילוף בגלל האופי שלהם .
יריו
גוזל
גוזל

שליחה על ידי יריו »

כן אמרו לי שהם ממש עצבניים לפעמים ,אם אני קונה גור אני יוכל לחנך אותו לא?
תמונה
התוכי של יריו (:
matan_175
גוזל
גוזל

שליחה על ידי matan_175 »

אני חושב שזה בטבע שלהם .
כמו שהטבע של כלבי תקיפה הוא לתקוף וכמו הטבע של כלבי עבודה ( נגיד כלב עבודה מסוג רעה צאן הוא להגן על הטריטוריה ועל הצאן )
תבין האדם פיתח כלבים ועשה ריבוי סלקטיביות כדי להגיע לתוצאות רצויות - בתכונות אופי גודל ומראה .
קצת קשה לשנות את תכונה זאת כי הכלב הזה קשה לאילוף .
ושלא תחשוב שאני אומר את כל זה מרצון למכור לך כי גם דוד שלי מוכר גורים - הוא מזווג את הכלב שלו ובעד זיווג מקבל גור על כל המלטה .
סמל אישי של משתמש
נטליקי
ניצוי מלא
ניצוי מלא

שליחה על ידי נטליקי »

הטבע של כלבי תקיפה הוא לתקוף וכמו הטבע של כלבי עבודה ( נגיד כלב עבודה מסוג רעה צאן הוא להגן על הטריטוריה ועל הצאן )
אני נאלצת לחלוק עלייך. אין דבר כזה "הטבע של כלבי תקיפה הוא לתקוף" או "הטבע של כלבי עבודה לעבוד". ככה הם חונכו על ידי בני האדם.
ראיתי מלא רוטווילרים/אמסטפים חברותיים. הכל הכל תלוי בבעלים.
צ'יוואווה הוא כלב מאוד היפראקטיבי, ובניגוד למה שנאמר פה הם נחשבים לכלבים מאוד נאמנים.
בגלל שהצ'יוואווה הוא הגזע הכי קטן בעולם, הוא כנראה מרגיש צורך להגן על עצמו. אבל עם חינוך מוקדם ונכון הם לא יהיו תוקפניים.
תמונה

Music it's my all lifeתמונה

~*Don't worry be happy*~תמונה
שלח תגובה

חזור אל “בעלי חיים כללי”