ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
כתבה מעניינת
מנהל: מפקחים
Re: כתבה מעניינת
מה שמראה איזה קשר אפשר לפתח לחיה הזאת. אולי בגלל חוסר הרצון להיפרד מהתוכי הם יחזרו לחיות יחד 
חח כן מי יודע 
ככה זה שניקשרים אליהם =]
אותי הכתבה מזעזעת. הם התפשרו על סידור לגבי הילדים, ורק על התוכי הם במחלוקת?
לא הייתי רוצה להיות ילד/ה שלהם ולקרוא את הכתבה.
לא הייתי רוצה להיות ילד/ה שלהם ולקרוא את הכתבה.
יש הרבה יתרונות לתוכי על פני ילדים.
ילדים גדלים ועוזבים את הבית בגיל כזה או אחר,תוכי נשאר איתך עשרות שנים.
הדרישות של התוכי מזעריות לעומת דרישות של ילדים.אני עוד לא ראיתי תוכי דורש שיקנו לו אייפד
לתוכי את לא מחכה כל הלילה שיחזור (במיוחד אם הוא לקח את הרכב) .
אם חושבים על זה ברצינות אז לדעתי הסיפור וההתעקשות על התוכי אינם קשורים ישירות לתוכי. זה לא שבאמת אף אחד לא יכול לוותר עליו. יש כאן לדעתי רצון מצד בני הזוג להפגין שרירים ולא לוותר מצד אחד. מצד שני יתכן והם נאחזים בקשר שלהם עם התוכי כדי לא להיפרד.
יש מערכון ישן של הגשש על זוג שמתווכח על הכבל מאריך. מוותרים או מתפשרים על הילדים על הריהוט על הבית ולבסוף מגיעים לפריט האחרון (במקרה זה התוכי) ומבינים שבזה זה נגמר. ברגע שהפריט יעבור לבן זוג כזה או אחר הקשר כביכול מתנתק.
ילדים גדלים ועוזבים את הבית בגיל כזה או אחר,תוכי נשאר איתך עשרות שנים.
הדרישות של התוכי מזעריות לעומת דרישות של ילדים.אני עוד לא ראיתי תוכי דורש שיקנו לו אייפד
לתוכי את לא מחכה כל הלילה שיחזור (במיוחד אם הוא לקח את הרכב) .
אם חושבים על זה ברצינות אז לדעתי הסיפור וההתעקשות על התוכי אינם קשורים ישירות לתוכי. זה לא שבאמת אף אחד לא יכול לוותר עליו. יש כאן לדעתי רצון מצד בני הזוג להפגין שרירים ולא לוותר מצד אחד. מצד שני יתכן והם נאחזים בקשר שלהם עם התוכי כדי לא להיפרד.
יש מערכון ישן של הגשש על זוג שמתווכח על הכבל מאריך. מוותרים או מתפשרים על הילדים על הריהוט על הבית ולבסוף מגיעים לפריט האחרון (במקרה זה התוכי) ומבינים שבזה זה נגמר. ברגע שהפריט יעבור לבן זוג כזה או אחר הקשר כביכול מתנתק.
אלי המשפט האחרון שלך הוא ממש נכון!!
אלי הצחקת אותי בתחילת התשובה, הצחקת אותי ממש. תודה.
לגבי הגשש, תרוצו לראות את הסרט המופלא, "העולם מצחיק"
ולגבי הגירושין, וואללה, יש צדק בדבריך, לא חשבתי על זה כך. פתאום זה סופי.
חייבת לשתף, השכנה של אחותי מתגרשת בקרוב, הבעל עוזב את הבית, ומסרב בתוקף לומר לאישתו
איפה הוא יגור. הוא כבר שכר דירה . ואז היא אומרת לו, אני יודעת איפה הדירה, והוא שאנן, לעולם לא תדעי,
הוא לא שיתף איש, והיא אומרת לו בהתגרות את שם הרחוב . היא מספרת שהוא היה המום ושאל אותה,
מאיפה האינפורמציה, והיא בסוג של מגדת עתידות אומרת לו, "אני יודעת הכל".
שאלתי אותה, איך באמת נודע לה, והיא אומרת, " האידיוט סימן את הדירה בעיתון".
לגבי הגשש, תרוצו לראות את הסרט המופלא, "העולם מצחיק"
ולגבי הגירושין, וואללה, יש צדק בדבריך, לא חשבתי על זה כך. פתאום זה סופי.
חייבת לשתף, השכנה של אחותי מתגרשת בקרוב, הבעל עוזב את הבית, ומסרב בתוקף לומר לאישתו
איפה הוא יגור. הוא כבר שכר דירה . ואז היא אומרת לו, אני יודעת איפה הדירה, והוא שאנן, לעולם לא תדעי,
הוא לא שיתף איש, והיא אומרת לו בהתגרות את שם הרחוב . היא מספרת שהוא היה המום ושאל אותה,
מאיפה האינפורמציה, והיא בסוג של מגדת עתידות אומרת לו, "אני יודעת הכל".
שאלתי אותה, איך באמת נודע לה, והיא אומרת, " האידיוט סימן את הדירה בעיתון".