ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
בית הגידול של ליאור (תוכיהו)
מנהל: מפקחים
Re: בית הגידול של ליאור (תוכיהו)
מצטער לשמוע...
-
תוכיהו
- בקיעה

- אזור מכירה: ירושלים ומרכז
- שם פרטי:: יש כינוי
- איש קשר:
תודה לכל המשתתפים בצער. אני רגיל למוות של חיות, זה חלק מה"תשלום" עבור גידול שלהן.
כאב לי הלב על בני הצעיר, ששותף לאהבת החיות שלי, שבכה בכי תמרורים על מות הארנבת.
למרות שקיימנו "טקס" לוויה וקברנו אותה במקום יפה ובצורה מכובדת, קשה היה לו להיפרד.
כשחזרנו הביתה, הוא חיבק את הכלב שלנו ובכה יחד עימו מספר דקות, עד שהתאושש.
לידה, חיים ומוות, זהו מעגל החיים!
כאב לי הלב על בני הצעיר, ששותף לאהבת החיות שלי, שבכה בכי תמרורים על מות הארנבת.
למרות שקיימנו "טקס" לוויה וקברנו אותה במקום יפה ובצורה מכובדת, קשה היה לו להיפרד.
כשחזרנו הביתה, הוא חיבק את הכלב שלנו ובכה יחד עימו מספר דקות, עד שהתאושש.

לידה, חיים ומוות, זהו מעגל החיים!
הלוואי היו כולם כמוכם בנוגע לאהבת בעלי חיים וחשיפת הילדים מגיל קטן לבעלי חיים. ילדים שמתעללים בחיות לא עוברים תהליך כזה בבית והתוצאות נראות בכל מקום. כואב הלב כשהילד בוכה וכמבוגרים אנו חוסרי אונים. אני זוכר כילד שהכלב שלי הלך לאיבוד איך עסקתי ימים שלמים בחיפושים וכמה זה השפיע עליי.
חבק אותו בשמנו
חבק אותו בשמנו
-
תוכיהו
- בקיעה

- איש קשר:
תודה אלי על המילים החמות.
-
תוכיהו
- בקיעה

- איש קשר:
הנה תמונות של דור ההמשך:
שלושה גוזלים מנוצים כמעט לגמרי ועוד שניים שעדיין די ערומים.
שלושה גוזלים מנוצים כמעט לגמרי ועוד שניים שעדיין די ערומים.
איזה חמודים.הרבה הצלחה ואשמח לעידכונים בהמשך 

חמודים!
כניראה צריך להסביר לאנשים פה את המצב מלייון פעם עד שיבינו וידעו !
שאיין לחבר בין פישר לבין ציפור אהבה !!!
זה יוצר עקרים ! ולא יהיה דור המשך מה שאתה רואה פה זה גוזלים שסיימו את ההמשכיות שלהם !
וכן הגוזל בן כלאיים שתי תוכים שונים אך מאותו משפחה מעורבים יחד ! תוצאה
ע - ק - ר - ו - ת !!
שאיין לחבר בין פישר לבין ציפור אהבה !!!
זה יוצר עקרים ! ולא יהיה דור המשך מה שאתה רואה פה זה גוזלים שסיימו את ההמשכיות שלהם !
וכן הגוזל בן כלאיים שתי תוכים שונים אך מאותו משפחה מעורבים יחד ! תוצאה
ע - ק - ר - ו - ת !!

קודם כל לא צריך להסביר מיליון פעם. מגדלים מגדלים ביחד פישרים וציפורי אהבה והוא לא היחיד.
לא ראיתי שהסברת לו אפילו פעם אחת. אם אתה רוצה להסביר אתה יכול להסביר אבל בדרך נכונה ולא בדרך של תקיפה או
הטפת מוסר.
הדעות חלוקות בנוגע ל" בני כלאיים " גם אני בדעה שצריך לגדל כל סוג בנפרד אבל כל מגדל עושה את שנראה לו.
לא ראיתי שהסברת לו אפילו פעם אחת. אם אתה רוצה להסביר אתה יכול להסביר אבל בדרך נכונה ולא בדרך של תקיפה או
הטפת מוסר.
הדעות חלוקות בנוגע ל" בני כלאיים " גם אני בדעה שצריך לגדל כל סוג בנפרד אבל כל מגדל עושה את שנראה לו.
אלייי...
ציטוט של ג'וני בראבו:
אחלה כלוב גדול יפה ובנוי בצורה חכמה התוכים מאוד מרשימים ועם ניצוי מעולה
כדאי מאוד שתתחיל לעשות סדר בלהקה שנוצרת מכמה סיבות
1) יש לך פרסונטות ופיץ' פייס הם אומנם יוצרים היברידים אבל הם עקרים וקשה למצוא להם קונים כדאי להחליט על מין מוגדר וליצור להקה אחידה
היום לכל המינים יש מגוון רחב של מוטציות מאוד יפות כך שתוכל לבנות להקה אחידה מבחינת המין וכך לאליצור היברידים והיא עדיין תהיה צבעונית ויפה
2) את הגוזלים כדאי מאוד להוציא מהכלוב לאחר הגמילה ולמכור או להחליף אותם כך מקטינים את הצפיפות בכלוב ומונעים מחלות ומריבות וחשוב מכך מונעים ריבוי בין קרובים שיוצר תוכים חלשים
שיהיה המון הצלחה בהמשך הגידול
אז זה לא הערה ראשונה בנושא הנידון !
וכן גם אניי הכרתי בדיוק כמוך את העובדה שנוצר בן כלאיים אך אחרי שגידלתי זוג שהזכר*** הוא בן כלאיים עם נקבה ציפור אהבה אקווה בתקופה של שנתיים לא נוצר כלום ! ביצים ריקות וכאשר הנקבה הועברה לזכר שהוא אינו עקר ! אחרי חודש 3 ביצים פוריות ואחת לא...
ציטוט של ג'וני בראבו:
אחלה כלוב גדול יפה ובנוי בצורה חכמה התוכים מאוד מרשימים ועם ניצוי מעולה
כדאי מאוד שתתחיל לעשות סדר בלהקה שנוצרת מכמה סיבות
1) יש לך פרסונטות ופיץ' פייס הם אומנם יוצרים היברידים אבל הם עקרים וקשה למצוא להם קונים כדאי להחליט על מין מוגדר וליצור להקה אחידה
היום לכל המינים יש מגוון רחב של מוטציות מאוד יפות כך שתוכל לבנות להקה אחידה מבחינת המין וכך לאליצור היברידים והיא עדיין תהיה צבעונית ויפה
2) את הגוזלים כדאי מאוד להוציא מהכלוב לאחר הגמילה ולמכור או להחליף אותם כך מקטינים את הצפיפות בכלוב ומונעים מחלות ומריבות וחשוב מכך מונעים ריבוי בין קרובים שיוצר תוכים חלשים
שיהיה המון הצלחה בהמשך הגידול
אז זה לא הערה ראשונה בנושא הנידון !
וכן גם אניי הכרתי בדיוק כמוך את העובדה שנוצר בן כלאיים אך אחרי שגידלתי זוג שהזכר*** הוא בן כלאיים עם נקבה ציפור אהבה אקווה בתקופה של שנתיים לא נוצר כלום ! ביצים ריקות וכאשר הנקבה הועברה לזכר שהוא אינו עקר ! אחרי חודש 3 ביצים פוריות ואחת לא...